Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bővebben: Link Nem találom viccesnek.
A hatását én sem.
Egyébként, csak finoman céloztam ( persze csak viccből ), hogy milyen cigi jár körbe. De inkább nem magyaráznám tovább...
Sok történetet hoztak már nyilvánosságra UFO témában, megannyi rejtély...
Az egyik legplasztikusabb, tömör élményt egy paraszt bácsi adta közzé: - Megyek a szekérrel éjjel, piszok nagy a sötétség. - Egyszer csak miazatyaúristen?! - Aztán megint a piszok nagy sötétség.
Nem értem.
Én ezt trágárabb szavakkal ismerem.
Én is... De moderáltam magam önként, dalolva...
De van egy ennél is érthetetlenebb vicc, amin vannak akik mégis jót röh... kacagnak oly annyira - by Hofi. A beteget kérdezi az orvos: - Milye fáj? - A fejem. - Akkor miért van a kötés a lábán? - Lecsúszott... A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2015
Jut eszembe a szép emlékű Alfonzó nagyon tanulságos vicce, amit privát körben mesélt, de eléggé el nem ítélhető módon azt titokban magnóra vette valaki. Hálistennek...
Két székely ül a kocsmában és az egyik egy irdatlan nagyot szellent. - János, e nem vót szép - mondja a másik. - Há nem én vótam! - Há ki, mer én nem - mondja a másik. - A Bodri vót - mondja az első. - A Bodri nincs is benn! - mondja a sértett. Mire a "tettes" - Majd begyün... A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
Rabló Marinéni! Bővebben: Link
Nem mondom. Ezt se én.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
Vagy öregszem, vagy inkább szemüveget kéne beszerezzek ahelyett, hogy a monitort cserélem egyre nagyobbra. Nem értettem, hogy miért 70°C a processzor üresjáratban....
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2015
Ez kicsit se vicces!
Ezt meg hogy...?! - Ha jobban megnézed a második képet, akkor az már nem a búra, hanem maga a villanykörte, amiben áll a víz! Örülj, hogy még nem küldte le a kismegszakítót!
Szerintem nem vagy túl jó megfigyelő
Ezt hogy érted? Szerintem igenis látszik, hogy nincs rajta a búra azon a lámpán! Most már világos?! Tehát igazam volt...
Azzal támasztod alá az igazad, hogy nincs búra a lámpán? Mégis mit bizonyít az?
A feldobott lapot leütném azzal, hogy: Te mit tennél, ha le szeretnéd fényképezni a vízköves izzót? (Tippem szerint leveszed a búrát fényképezés előtt.) Na, hogy ne csak hülyüljek: Ha a víz belül van, az azt jelentené, hogy lyukas. A rendeltetésszerű működéshez az izzószálnak oxigénszegény környezetben kell dolgoznia, ellenkező esetben pillanatok alatt elég. Ezt úgy érik el, hogy kiszívják a levegőt belülről. Mivel az izzó világít, feltételezem, hogy a nyomáskülönbség még nem egyenlítődött ki, tehát nem lyukas, ezért víz sincs benne. Ha a víz nem benne van, akkor kívül, és a képen egyébként én úgy látom, hogy kívül van. Olvasd el a kép alatti hozzászólásokat, le van írva a magyarázat, ha jól emlékszem.
A búra (frissen) letekerése utáni képet látod, az égőn pedig a vízkövet (és egy cseppet még alul), mert a búrába folyt bele a víz! Ilyen nálam is volt már.
Látom nem vagyok egyedül. Még látszanak a képen a paszta nyomok.Nálam hónapokig üzemelt így a i5-4690.Nem is értettem miért melegszik annyira,szidtam az Intel-t is.
Ahaaa...
Hónapokig nee..... Nekem kapásból frucsa volt pláne, hogy bordákat vetettem össze egymással, de azért nagy "szaktudás" kell ehhez. xD
Idézet: És feltöltik valami semleges gázzal, hogy ne legyen benne alacsony nyomás, hol élsz te. Az első izzók voltak alacsony nyomáson és törtek is mint álat. „Ezt úgy érik el, hogy kiszívják a levegőt belülről.” A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2015
Migrén kezelés Mozambikban Bővebben: Link
Még működik is.
Gyerekkoromban mondta egy ismerős, úgy kihúz egy hajszálamat , úgy hogy nem veszem észre. Még sikerült is neki. Megfogta a hajszálat, és adott egy taslit. Szerinted éreztem a hajhúzást?
Igen, ez már így van, a nagyobb fájdalom elnyomja a kisebbet.
Fáj a torka?. Nyeljen pengét. Mint ha elvágták volna!
Ez még durvább esetben is működik. Orvoshoz indultam biciklivel fázásos/allergiás tünetekkel. Útközben egy sofőr ajtót nyitott, biztosítás nélkül, én meg beleálltam. 5-10 perc eszméletvesztés, korház stb stb. A lényeg, hogy a fázásra/allergiára nem kellett gyógyszert szedjek mert egyböl elmúlt. Pedig 2 hétig küzködtem vele mire elfogadtam, hogy ide már orvos kell.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |