Fórum témák
» Több friss téma |
Heló, kössz a választ!
Akkor megpróbálom ezekkel a menetszámokkal. Amugy műszerem van, ami alatt egy multimétert értek, de azt nem tudom, hogy mit kéne vele mérni. A cikk elég régi ezert vannak benne az érdekességek. Üdv.: Jocó!
Hát nem éppen multiméterre gondoltam, de esetleg a végfokozat felvett áramát figyelve be tudod állítani a legnagyobb teljesítményt. De ez csak akkor igaz ha az a teljesítmény le is tud sugárzódni az antennán és nem a tranzisztor disszipálja el a reljesítményt... (magyarul : jól méretezett az antenna)
A digit multiméternek még egy hátránya van : RF áramkörök mérésekor hajlamos a nagyfrekitől fals értékeket mutatni...
Srácok!
Nem akarok reklámozni, de van egy-pár RC adok-veszek fórum, nagyon jó adó-vevő cuccokat lehet szerezni potom pénzért. És nem 20m a hatótáv! Üdv!
Heló! Kössz a segítséget!
Miszerint tudom az antennát megméretezni? Üdv.:Jocó!
Sziasztok!
Készítettem egy etetőhajót ami kiválóan működik, csak az a baj, hogy a hatótávolsága túl kicsi kb. 100m. A távvezérlő Dynam NE-KO 4 ez eredetileg egy hughes 300 helikopteré volt.Azt szeretném megtudni, hogy meglehetne -enövelni ahatótávolságát és ha igen akkor hogyan. Ha valaki tud segíteni kérem írjon előre is köszönöm. Üdv:Lajos
hosszabbítsd meg a vevő és az adó antennáját
nekem bejött
Ezt már próbáltam nem igazán jött be,de azért köszi.
Helló!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megépítette-e már vki téma elején említett kapcsolást, illetve működik-e rendesen, szépen megnöveli-e a hatótávot...., hogy ha igen, honnan szerzett hozzá FET-et? Illetve, miylen típussal lehetne helyettesíteni, ami nem csak elvileg, hanem gyakorlatban is működik, és beszerezhető is bármely sarki alkatrészboltban... üdv, és további szép napot!
Üdv!
Tudna nekem valaki egy 27MHZ működő RH végfok kapcsolási rajzot biggyeszteni,rc modul adó egységének hatótáv növelése céljából kellene,ja és BD139 tranyóra épüljön ha lehetséges! Előre is köszönöm!
sziasztok!
Lehet vagyok de nemlehetne pl 2.4Ghz távirányitó jelét meghosszabítani úgy h egy wirwlwsses audió videó transzmitter párost iktatunk a kőrbe? (ami szint úgy 2,4 Ghz-s) http://cgi.ebay.co.uk/2-4G-Wireless-2W-Audio-Video-Transmitter-Rece...a1b96d Mert ez rendessen megdobná a távot De persze gondolom nem ilyen 1 x-ű De valami kivitelezhetőt ha valaki tud szóljon mert érdekelne engem is, KÖSZIKE!
Sziasztok, épülőbe van egy katamarán etetőhajó, a kérdésem annyi lenne, hogy hogyan tudom megoldani az ürítést, mert egy "kidobott" autóból van az elektronika amin csak előre hátra meg fordulás van, tehát kéne 2 külön gomb a 2 tartály kieresztéséhez
|
Bejelentkezés
Hirdetés |