Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   379 / 586
(#) botesz válasza djeno hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

A hajtással ellentétes oldalon van a másik komplett csapágyház azt egy rugós alkatrész kivételével ki tudod húzni.
(#) botesz válasza tibec hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

Szintszabályzó lekapcsol?Motor kipucoltad?Szénkefék?Mosáskor fűt?Ezeken menj végig.
(#) botesz válasza tibec hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

Ja!És az 1 mikrós kondit cseréld ki a panelon.
(#) djeno válasza botesz hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

Az oks,de az első oldali üstház fele nem szeretne lejönni azt hogy távolítsam el?
A másik felét láttam,hogy egy seger tartja de azt nem szerettem volna megbontani.
Vagy ki kell szednem mindenképpen a dobot?
(#) botesz válasza djeno hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

Ezt pedig kompletten kell cserélni hogy mindig a hajtásoldallal ellentétes szokott mindig elmenni.(gondolj bele most kicseréled rá 2 hónapra feladja a másik is...)Kihúzod a stiftet és kijön a mosódob az üst oldal egybe az egész.
(#) djeno válasza botesz hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

akkor cserélem anyósnak mind a kettőt.de az első fele az üstháznak hogy jön le azt még mindig nem tudom.ilyet még nem vertem szét.
(#) tibec válasza botesz hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

Igen, a szintszabályzó, a motor, kefék rendben, mosáskor fűt. Ezeket már ellenőriztem. Még a kondit kicserélem, ha akkor se javul meg, akkor nyúlketrecet csinálok belőlük!! Egyébként köszi a tanácsot!
(#) botesz válasza djeno hozzászólására (») Okt 27, 2015 /

Nagyon régen javítottam ilyet úgy emlékszem hogy valami kúpos fémgyűrű van a tengelyen ha azt leszeded akkor annak le kell jönnie.
(#) djeno válasza botesz hozzászólására (») Okt 27, 2015 /

Igen van egy kúpos gyűrű rajta,arra megy rá az tárcsa.Az lent van róla,már a csapágyat is látom,csak nem jön le a tengelyről a csapágy és az üstházból se jön ki.Eltörni meg nem szeretnék semmit benne.
(#) yulo5310 válasza djeno hozzászólására (») Okt 27, 2015 /

Írtam már egyszer,hogy a tárcsával szembeni tengelyt fogja egy hatos imbusz csavar,azt tekerd ki és a tengelyvég kijön a csapágyból(az is kúpos,hogy vízzáró legyen!)
(#) djeno válasza yulo5310 hozzászólására (») Okt 27, 2015 /

Köszi szépen a segítségeket,sikerült szétszednem.Egy kis malőr azért maradt még holnapra,a meghajtó oldali csapágy közepe rajta maradt a tengelyen.Holnap megpróbálom levenni róla.
Köszi mégegyszer a segítséget.üdv:Jenő
(#) yulo5310 válasza djeno hozzászólására (») Okt 27, 2015 /

Akkor abban már golyók sem igen voltak! Sarokköszörűvel,vékony lappal leköszörülni a gyűrű egyik oldalát a tengelyig,majd megroppantani és leütni. A hátsó csapágyat kompletten,szerelve árúlják,nem is drága,az elsőhöz gumi tömítést is újat vegyél!
(#) attila1 hozzászólása Okt 28, 2015 /

Sziasztok! Kicsit vág csak ide a kérdésem,de mosógéppel kapcsolatos.Milyen márkát javasoltok max. 60-65e határig? Indesit,Beko,Whirlpool-ezeket nézegettem. Jelenlegi Indesit,még békebeli programkapcsolós,de az utolsókat rúgja. Mosógépcsere program...Talán hallottatok róla. Beko,ez valami török masina? Gari mindegyikre 2 év. Köszi előre is a válaszokat. Nem akarom szét offolni a topicot,így ha valaki privátban jelentkezik,annak is örülök!
Ati
(#) djeno válasza djeno hozzászólására (») Okt 28, 2015 /

Megoldódott minden,a csapágy belseje a flexnek nem tudott ellenállni.Megköszörültem és le tudtam róla szedni.Megrendelve az új csapágy,holnapra itt van.Remélem összerekni egyszerűbb lesz.
Sziasztok
(#) botesz válasza attila1 hozzászólására (») Okt 28, 2015 /

Ez itt egyáltalán nem off.szerintem mindegy milyet veszel 5 éven belül úgy is kidobod.Indesit; gyenge konstrukció gyenge és banális hibákat generáló elektronikával.whirlpool:sok hiba van velük gyorsan rohad cserébe minden van hozzá viszonylag emberi áron(ez a felültöltősökre igaz!)
Beko:gyenge váz gyenge(sz@r de nagyon) elektronikával.tehát mindegy milyet veszel olcsó legyen.
(#) stevepapa válasza djeno hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Használt márkás gép, régebbi modellt vennék. Azok felújítva még 3x annyit bírnak mint az újak.
(#) tibec válasza attila1 hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Szia!
Nem akarok semmit rád tukmálni, de kérdezném, milyen esztétikai állapotban van a jelenlegi géped? Mert, ha még nem rohad, nincs túlzottan leverődve a festék, akkor inkább csináltasd meg! Még akkor is megéri, ha 35-40000 forintért javítják meg! A mostani gépek is csak kb 5 évre vannak tervezve, egy normális felújítással, annyit a jelenlegi is elmegy. Igaza van botesznak, szinte mindegy milyen gépet veszel, még a 100-on felüliek közül is nagyon sok csak pár évet bír!
(#) botesz válasza botesz hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Annyit talán még hogy én a helyedben biztosan használtat vennék.Régebbi típusú Miele k nagyon jók egyszerűen agyonverhetetlen.
(#) stevepapa válasza botesz hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Egy 15 évesem van az említettből. Nem festett, zománcozott. Igaz 2x olyan nehéz mint az újabbak, de hangtalan, nem tud beázni stb. Még látok benne 8-10 évet.
(#) tibec hozzászólása Okt 29, 2015 /

Üdvözlet Mindenkinek!
Segítséget kérek, egy Whirlpool ADP5350PC mosogatógéppel kapcsolatban. Bekapcsolást követően egyből elkezdi kiszivattyúzni a vizet és kikapcsolásig csak szivattyúz, mást nem csinál, Mosogatógépet még nem javítottam, ezért kérdezném, hol lehet a gond? A belsőrész tiszta, nem zsíros, az optika is tiszta. Az áramlás mérő kereke is forog. Azt viszont nem tudom, hogyan tudom ellenőrizni, hogy a jelet adja-e! Aki tud, segítsen, előre is köszi!
(#) stevepapa válasza tibec hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

A szintszabályzód vizsgáld meg. Mennyi ideig szivattyúz indításnál?
(#) tibec válasza stevepapa hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Azt nem tudom, meddig szivattyúzna, mert kb 3 perc után meguntam, mondván, kezdéskor ennyit nem kellene. Köszi a tanácsot, ellenőrzöm.
(#) botesz válasza stevepapa hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Nekem is az van....nem is cserélném el másra.
(#) botesz válasza tibec hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Még jó hogy van mosogatógépes topic is... Elárasztás védelmet nézd meg.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
(#) tibec válasza botesz hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Bocsánat, azt nem figyeltem, hogy külön topic van rájuk. Legközelebb oda megyek! Köszi, azt is megnézem.
(#) Lenard válasza palko0125 hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

K1 behúz, a dob egyet fordul az egyik irányba, K1 kienged, K2 nem húz be. Ez ismétlődik 3-szor, majd hibaüzenet.

rajz.jpg

(#) mindenes válasza attila1 hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Szia!
Idézet:
„Milyen márkát javasoltok max. 60-65e határig?”

Candy.
(#) Kipuke hozzászólása Okt 29, 2015 /

Sziasztok!

Elnézést, hogy ide írok, de a szárítógépes topic elég halottnak látszik. Az a probléma, hogy a fűtőszál csak félig izzik fel. Szakadás nincs (egyértelműen, mert akkor még félig sem izzana) és érintkezés sincs.
Valakinek ötlet?

A "rajzon" a K1 egy hőkapcsoló, ami túlfűtés esetén kikapcsolja a fűtést.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
(#) mindenes válasza Kipuke hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Olyan mintha zárlat lenne a menetek között.
(#) Kipuke válasza mindenes hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Pedig nincs. Átnéztem, megigazgattam.
Következő: »»   379 / 586
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem