Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2517 / 3571
(#) Ge Lee válasza killbill hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Azt én is preferálnám, csak az a baj, és az vált megszokássá hogy senki nem akar utánvéttel küldeni semmit (én mindig megtettem ha erre kértek). A másik, hogy egyáltalán nem is akarnak már úgy küldeni semmit, hogy nem utaltad el előre az árát. Valahol ez is érthető, de én ezért nem is nagyon veszek semmit ha csak nem muszáj, pedig én még nem jártam pórul. Inkább kifizetem azt a plusz 2-300Ft költséget az utánvét miatt.
(#) mark.budai válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Bíróság ilyen értékkel nem foglalkozik. Persze ha leülném a s*ggem 400km-ért egy autóban, hogy odamenjek hozzá, és a portáján egy hatalmas parasztlengővel üdvözölném, hónapokig járhatnék a fent nevezett hivatalhoz. Legalább egy moderátori üzenet, hogy nem szép dolog, és ne hazudjon össze-vissza, ez sem járható? Ha azt a szívességet sem teszitek meg nekem, hogy az ügy lezárultával bannoljátok, akkor itthagyom az oldalt, mert azt hittem, hogy ennyit érek itt a lassan 8 éves tagságommal és a tisztelettel amit az oldal fejlesztője és moderátorai iránt érzek. Nem úgy mint egyes embernek nem mondható élőlények.
(#) Bakman válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Lehetne bannolni, de lehet más néven újra regisztrálni, tehát eredménye kb. nulla lenne. Nyílván frusztráló egy ilyen eset, de emiatt itt hagyni az oldalt... Próbálj meg kettőt hátralépni és úgy tekinteni az ügyre, mint tanulópénz.
(#) MikulaSan hozzászólása Nov 28, 2015 /
 
Itt is esik Kecskemét mellet (Méntelek) Reggel 9-től havas esőként és körülbelül órától mint nagy pelyhekben sima hó.
(#) Ricsi89 válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Én kaptam már utánvéttel is 20000Ft értékű üres parfümös üveget a rendelt cucc helyett. Még aznap rendőrségi feljelentés majd két hét múlva papír, hogy semmit nem tudnak tenni.
Ennyit az egészről. Hiába megvan az illető neve, címe semmi. Röhög a markába, hogy lehúzott egy húszassal, a rendőrség meg tehetetlen.
Direkt nem előre utalással fizettem, mert akkor még csomagot sem kapok, így pedig volt név, cím meg még a lementett levelezés is az egészről, meg a lementett hirdetés és semmi.
Én is játszhatnék ilyet. 10 hirdetés, 10000Ft-jával, küldök üres csomagot és röhögök, mert a rendőrség tehetetlen, nekem meg lett 100ezrem.
(#) mark.budai válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Jó, itt hagyni nem foglak titeket, mert már most nagyon tetszik bizonyos fórumtárs(ak) hozzáállása. Na meg elég sokat köszönhetek ennek az oldalnak.
Ha EU-s támogatást felvesztek egy ring felépítéséhez akkor bármikor kiállok ellene. Csak valami keményebb sport legyen.
(#) MikulaSan válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Sajnos ez úgy van ha te próbálnád akkor tuti bukás lenne a vége XD Nincs ien szerencséje az embernek ill ez egy elég gerinctelen dolog ahogy a csóka behúzott de sajnos ezt a világot éljük...
(#) nagym6 hozzászólása Nov 28, 2015 /
 
Nem értem miért alakult ki az előreutalás jelenség, ez abszolút kiszolgáltatottság az egyik félnek, a másik viszont nincs rizikó. Utánvét a normálisabb, bár ott is lehet tégla a csomagban. Ha azért előreutalás, mert hátha nem veszik át a csomagot, és oda-vissza postaköltséget bukja a feladó, akkor lehetne előreutalás csak a postaköltség oda-vissza, a fennmaradó pedig utánvét. Így már korrektebb, nincs ennyire egyoldalú kiszolgáltatottság.
(#) Ge Lee válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Szerintem részben a postán "rejtélyesen" eltűnő, felbontódó stb. csomagok miatt alakulhatott ki. Ott vannak a futárcégek, olcsóbbak, gyorsabbak, megbízhatóbbak. Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük.
(#) Kovidivi válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Gondolkodj úgy, mint egy szélhámos. Ha szórakozni akarsz, mással kiszúrni, akkor mit csinálsz? Keresel valakit, aki utánvéttel felad nagy értékű csomagot, vagy először feladja, még mielőtt a pénz megérkezett volna. Azt is mondhatod, már átutaltad a pénzt, ezt nem teszed meg, aztán reménykedsz, hogy feladják neked ingyen a csomagot postán. Előre nem fogsz utalni, ez biztos. Ez volt a vásárló szemszögéből. Ha pedig szélhámos eladó vagy, akkor olyan oldalakon hirdetsz, ahol nem regisztrálják az előző tevékenységeidet. Én vevőként az ilyen oldalt elkerülöm, max. személyes átvétel, de inkább az se. A Vatera/Ebay és társai korrektek, mert látod, hogy mit művelt az eladó eddig. Szerintem jól van ez így. Plusz vannak a megbízhatatlan vevők, a fiatalok, akik még azt se tudják hogy mennek a dolgok.
Múltkor tabletet akartam eladni, ki volt írva az ára, meg hogy nincs alkudozás. Megbeszéltem a csávóval hogy találkozunk. Késett 20percet. Megnézi, kipróbálja. Erre a kiírt ár 75%-át mondja, hogy annyiért elviszi. Könyörgöm. Ha ki van írva, hogy az ár fix, miért húzza az időmet, miért rángat el bárhova is? Főleg, hogy ketten voltak, én meg egyedül, meddig tartott volna simán elmenniük a tablettel?
Aztán pl. régen vettem SRAM-ot, laptopba vaterán. Leütöttem 2500Ft-ért. Következő napra rájöttem, hogy ez a RAM típus nem is jó a laptopomba, pedig előtte hetekig ezt nézegettem. Szóltam az eladónak, hogy mi a helyzet, elnéztem a típust, szeretnék elállni a vásárlástól. Erre ő mondta, hogy a szabályzatban is benne vagy, hogy meg kell vennem a RAM-ot, meg ne licitálgassak feleslegesen. Megértettem a dolgot, mondtam neki, hogy sajnálom, de ez van. Adott egy negatívot, téma lezárva. Tanulság volt. Jó ez így.
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2015
(#) Macsek71 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 28, 2015 /
 
Ha megengeditek ...
Közelmúltban rendeltem 30 ezerért egy terméket ...
A futárnéni ( nem tudom melyik cég,-most lusta vagyok megnézni-, de kopott postásruhában, matricáitól fosztott postaautóval jár) amikor átadta a csomagot, fizetés előtt mosolyogva kérte :
- Ő nem siet, nézzem meg minden rendben van-e a dobozban ...
(#) nagym6 válasza Ge Lee hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
A Magyar Postán 20 éve rendszeresen sok-sok csomagot adok fel, nem emlékszem elveszett csomagra, sérülésről sem tudok, azaz semmi probléma nem volt még. Mellesleg csomag érkezéskor nem kell otthon várni esetleg egész nap mint a futárnál, hanem amikor nekem jó, bemegyek érte a postára. 1 napos kézbesítés is van, másnap ott van a csomag.
(#) szucsistvan123 hozzászólása Nov 29, 2015 /
 
Helló!
Mire lehet használni egy már szükségtelen, de hibátlan CRT monitort?
(kidobni nem akarom, szétszedni se.)
Bocs ha rossz helyre írok!
(#) Bakman válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
(#) szucsistvan123 válasza Bakman hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Konkrétan nem erre gondoltam, hanem mondjuk mivé lehetne átalakítani, vagy stb.
(#) zolika60 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Csinálj belőle akváriumot, vagy virágládát.
(#) szucsistvan123 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Nincs halam!
(#) kaqkk válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Ha lesz akváriumod, vehetsz bele halat . De akár egy hobbicnc monitora is lehet ...
(#) szucsistvan123 válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
CNC építés majd akkor lesz, ha lesz keresetem!
Nekem hörcsögöm van!
(#) pjg válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Kútágas végére súlynak.
(#) zolika60 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
A hörcsög is lakhat benne, csak ki kell termelni a belsejét. Természetesen a monitornak és nem a hörcsögnek.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2015
(#) szucsistvan123 válasza pjg hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Zseniális ötletek! Nem csalódtam bennetek!
(#) Buvarruha válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Mire számítottlál? Az egy monitor, monitornak lehet haszni. Mifelénk van ilyesfajta hulladékgyűtés, ha van felétek is, akkor adjátok le.
(#) szucsistvan123 válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Azért írtam ki, hogy ha nagyon ráérek, legyen mivel elütni az időt!
(#) Bakman hozzászólása Nov 29, 2015 1 / 1
 
Egy érdekes humor: Link 1, Link 2, Link 3. Az illető készített pár videót, érdemes szemezgetni.
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Humornak nem nevezném inkább gúnyolódás.
(#) Buvarruha válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Azért amikor a pápánál megszólal a skype hangja az elég masszív xD.
(#) zolika60 válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Csak semmi köze a valósághoz.
(#) Buvarruha válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 29, 2015 /
 
Szerintem, te a humor fogalmát sem érted. Annak van köze a valósághoz, hogy chuck norris elszámolt a végtelenig? Kétszer..
(#) Petyaa hozzászólása Nov 29, 2015 /
 
Jó estét mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a radiátorokhoz miért megy rézcső, hogy ha a réz vezeti a hőt, a melegvíz egy részét a csövek leadják a környezetbe. Miért nincs pl műanyagból, vagy más anyagból ami kevésbé vezeti a hőt.
Következő: »»   2517 / 3571
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem