Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: De tényleg fából készült a berge tojás ? Mi módon csináltad ? „Faberge tojás!”
Ha épp nincs kéznél eszterga, akkor kreatív, hobbi boltokban is lehet kapni készen fatojást, főleg így húsvét tájékán.
Csak Neked! Meg a kreatívoknak. Nekem nem sikerült elektronikásítani.
Kézzel és géppel, vegyesen.
Tudom, egy kicsit félreérthető, de: Szép lett a tojásod!
![]()
Sajnos nem az én alkotásom,
![]()
Elkezdtem dobozolni ezt a kütyüt. Ám olyan 80%-os készültségnél elvetettem, mivel nem tetszett ez a "bekockult birodalmi lépegető" dizájn. Most jöhet a B terv. Mindenesetre felteszem ide a dobozolás lépéseit, ha már dolgoztam vele.
Ha már steampunk, akkor a sarkokat gömbölyűre kéne csinálni, meg az egyenes vonalakat ívesre-domborúra-homorúra formálni, mint egy rézcsilláron, vagy egy régi bútoron. Tudom, macera, de az idommarók korában már csak megoldható...
![]() Amúgy nem rossz ![]()
Sziasztok! En nekiállnék egy működő kis gőzgépnek,azután egy izmosabbnak! Aki gondolja csatlakozhat!
Egy kis érdekesség.
Milvel már rég frissült a téma gondoltam felszólalok. Ajándékba készítettem egy nagyon kedves női barátomnak ezt a kis hajbavalót,régóta jó barátom így gondoltam meglepem. Kicsit steampunkra próbáltam törekedni,sajnos itt sok réz színű alkatrész nehezen lett volna beszerelhető,így próbáltam a régiességre törekedni,és még egy fontos dologra,hogy mindig emlékezzen hol a hazája.
![]()
Elkészítettem tegnap a végleges verziót, kockulok továbbra is
![]()
Sziasztok!
Karácsonyra készítettem ajándékba az alábbi ékszerdobozt. A teljes külső és belső dekoráció is saját kezű munka. A szegély bontott küszöbsínből van, ezért vannak rajta beforrasztott lyukak. A világítás nyitáskor kapcsolódik fel egy reed cső segítségével. Egy nyomókapcsoló is bekerült a bal alsó rekesz kárpitja alá, ahol az elemek is vannak. Deniel
Szia! Pofás kis dobozka lett, nekem tetszik. A fedelén, belülre egy tükörkét még el tudnék képzelni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |