Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: De tényleg fából készült a berge tojás ? Mi módon csináltad ? „Faberge tojás!”
Ha épp nincs kéznél eszterga, akkor kreatív, hobbi boltokban is lehet kapni készen fatojást, főleg így húsvét tájékán.
Csak Neked! Meg a kreatívoknak. Nekem nem sikerült elektronikásítani.
Kézzel és géppel, vegyesen.
Tudom, egy kicsit félreérthető, de: Szép lett a tojásod!
Sajnos nem az én alkotásom, de azért tettem ide (véletlenül 2× az egyiket), hogy lássátok, és talán valakinek minta lehet (má' így Húsvétra gondolva). Ez Nyuszié (ő az Exem).
Elkezdtem dobozolni ezt a kütyüt. Ám olyan 80%-os készültségnél elvetettem, mivel nem tetszett ez a "bekockult birodalmi lépegető" dizájn. Most jöhet a B terv. Mindenesetre felteszem ide a dobozolás lépéseit, ha már dolgoztam vele.
Ha már steampunk, akkor a sarkokat gömbölyűre kéne csinálni, meg az egyenes vonalakat ívesre-domborúra-homorúra formálni, mint egy rézcsilláron, vagy egy régi bútoron. Tudom, macera, de az idommarók korában már csak megoldható...
Amúgy nem rossz
Sziasztok! En nekiállnék egy működő kis gőzgépnek,azután egy izmosabbnak! Aki gondolja csatlakozhat!
Egy kis érdekesség.
Milvel már rég frissült a téma gondoltam felszólalok. Ajándékba készítettem egy nagyon kedves női barátomnak ezt a kis hajbavalót,régóta jó barátom így gondoltam meglepem. Kicsit steampunkra próbáltam törekedni,sajnos itt sok réz színű alkatrész nehezen lett volna beszerelhető,így próbáltam a régiességre törekedni,és még egy fontos dologra,hogy mindig emlékezzen hol a hazája.
Elkészítettem tegnap a végleges verziót, kockulok továbbra is
Sziasztok!
Karácsonyra készítettem ajándékba az alábbi ékszerdobozt. A teljes külső és belső dekoráció is saját kezű munka. A szegély bontott küszöbsínből van, ezért vannak rajta beforrasztott lyukak. A világítás nyitáskor kapcsolódik fel egy reed cső segítségével. Egy nyomókapcsoló is bekerült a bal alsó rekesz kárpitja alá, ahol az elemek is vannak. Deniel
Szia! Pofás kis dobozka lett, nekem tetszik. A fedelén, belülre egy tükörkét még el tudnék képzelni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |