Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na ezt sasojátok meg:Bővebben: Link
Rámtörtek az emlékek...
Hazamenni nem nagy dolog, viszont a folyamatosan mozgó kulcslyuk nagyon megkeseríti a fáradt dolgozó életét. Amúgy tökéletesen leszűrhető a videóból, hogy a legokosabb testrész az agy. Amikor a szervezet már kezdi feladni, koordinálatlanná válik a mozgás, a szemek alig látnak, akkor az agy átveszi az irányítást, a fejet előrebillentve áthelyezi a súlypontot, és ha törik, ha szakad, hazahúzza a gazdáját
Itt az élő példa.
Bővebben: Link
Ez nagyon jól meg van csinálva
Jól megijedtem először
aszongya: teljesen jól van és :buck:
Húú mit találtam
Ezt nézzétek meg! Nagyon klassz, bár csak a végére esett le , hogy mit is akar.. Bővebben: Link
Lehet, hogy már ismeritek páran ezt az oldalt, de biztos van aki még nem, tehát úgy döntöttem, megosztom veletek .
Szerintem nagyon hasznos, és azt hiszem, hogy nagyon sok emberre ráfér még ez a kis fejtágítás, amit ez az oldal nyújt lánclevél-ügyben. Nem pont ebbe a topicba való, annyira azért nem vicces, de muszáj volt hogy beírjam valahova...
A részeg, a krokodil és a rend "bátor" őrei, Zsuu,.. :eek2:
A TV-ben láttam ma egy jelenetet, ahol két rendőr sétált Budapesten. Egy híradó jellegű műsorban ez nem ritka.
Amit mondtak az érdekesebb: Rádión szóltak nekik: "Bejelentést kaptunk, hogy az Örs Vezér téren graffitiznek." Mi mást lehet egy graffitivel csinálni: "Rendben, megnézzük."
Bővebben: Link ennyi!
Kis költségvetésű videoklipp, feltörekvő együttestől. A megcélzott célközönség a 10éves korosztály.
Nem látom semmi értelmét. 12 percig néztem nem lett vége. :wave:
Badger, Badger, Badger, Badger, Badger, ...... Badger, Mushroom, Mushroom, Snaaaaaake..... :gun:
Hát vannak még hibbantak a világon... ilyet még egy gyereknek sem mutatnék, mert depressziós lesz tőle.... Hogy lenne kénytelen egész nap hallgatni ezt a vackot az aki csinálta!
Nem akarok politizálni!!! Csak a humor kedvéért de tényleg nem akarom hogy valami félreértés legyen!
szia!
ilyen "300Ft"-osom van nekem is
Ez annyira szar hogy már jó. De amúgy én sem értem a lényegét.Bár lehet hogy nincs is lényege.
ez még a lolitumánál is v minél is sz@rabb annak legalább volt valami értelmesebb dallama
Van 1 kis problémám a géppel, most mit csináljak?
Kép: Hivatkozás
Töltsd ki ezt a kérdőívet!
Kérdőív a szerelőtől: Kérdőív számítógépes problémák jelentésére 1. Írja le a problémát! 2. Most írja le PONTOSAN a problémát, mindenféle fölösleges kiegészítő megjegyzés nélkül. 3. Erőteljesen törje a fejét, hol van a kutya elásva. 4. a) Mennyire súlyos a probléma? - életbe vágó - kifejezetten súlyos - hihetetlenül fontos - elképesztően fontos 4. b) Mennyire fontos a probléma valójában? - nem fontos - nem fontos - nem fontos - ráér holnapig 5. A probléma jellege: - megállt - nem működik - lefagyott - nem megy már, na! - furcsa szaga van 6. A számítógép be van dugva a konnektorba? - igen - nem 7. Be van kapcsolva a számítógép? - igen - nem 8. Megpróbálta saját maga megoldani a problémát? - igen - nem - tényleg nem? - persze! 9. Rosszabb lett ennek következtében? - igen 10. Megpróbált segíteni megoldani a problémát egy olyan kolléga, "aki mindent tud a számítógépről"? - igen - nem 11. Rosszabb lett ennek következtében? - igen 12. Elolvasta a kézikönyvet? - igen - nem 13. Legyen őszinte! Tényleg elolvasta a kézikönyvet? - talán - nem 14. Teljesen biztos benne, hogy elolvasta a kézikönyvet? - nem 15. Ha elolvasta a kézikönyvet, értette? - nem 16. Ha igen, akkor magyarázza el, hogy miért nem tudta maga megoldani a problémát! 17. Mit csinált a számítógéppel, amikor a probléma fellépett? 18. Ha azt válaszolta, hogy "semmit", akkor magyarázza el, hogy miért volt bekapcsolva a számítógép! 19. Biztos, hogy nem csak bebeszéli a problémát magának? - igen - nem 20. A VCR-jén az óra villogó 12:00-t mutat? - igen - nem Ha igen, akkor mit jelent a VCR? 21. Megvan Önnek a "Számítógép használata hülyéknek"? - igen - nem 22. Van egy semleges tanúja a problémára? - igen - nem 23. Van valamilyen elektromos készüléke, ami működik? - igen - nem 24. Van valaki, akire rákenheti a problémát? - igen - nem 25. Mért egy erőteljes ütést a számítógép házára? - igen - nem 26. Ég a számítógép? - igen - nem.
Minden elektromos alkatrész füstel megy, mikor kijön a füst belöle meg sem moccan !!!
kisértetiesen hasonlít a topic leges legelső hozzászólására
|
Bejelentkezés
Hirdetés |