Fórum témák
» Több friss téma |
Szia botesz,
Megtaláltam.Kiszedtem. Kérdés milyen méretezésű reed csövet kellene vennem. A panelen lévő számsorra keresve nem találok semmit.( BOSCH SGI33E). Esetleg honnan érdemes rendelni? Előre is köszönöm.
Én bevittem elektrós boltba hogy ilyet kérek és adtak.
üdv mindenkinek, segítséget szeretnék kérni egy Fagor 1LF-017 IX típusú mosogatógépem van folyik belőle a víz a padlóra de nem tudjuk honnan pedig már átnéztük és nem találtuk sehol hogy hol enged. előre is köszönöm a válaszokat
Tedd fel két székre, vagy hokedlire és nézz alá működés közben. Én is így tettem amikor az enyémmel volt gond.
Sziasztok! B.U.É.K. 2016 mindenkinek.
Szeretnék segítséget kérni valakitől. Van egy SIEMENS SE25A250EU mosogatógépem aminek csak a felső mosogatókarja működi.Kitisztítottam átmosattam de nem hozott eredményt. Van olyan funkciója, hogy csak felső kosaras mosogatás, de ha be van kapcsolva a visszajelző led világít. Lehetséges, hogy ha nincs bekapcsolva ez a funkció mégis aktiválva van visszajelzés nélkül? Vagy a szivattyú nem képes elég nyomást előállítani, egyáltalán hogy szabályozza azt, hogy (felső kar - felső + alsó kar) működjön? Mik a lehetőségek, kérem írjatok. Köszönöm. Üdv.
A fűtéssel egyben van a váltószelep. Azzal lehet baj.
Helló azt már próbáltuk és egy akadályt meg is csináltunk de még mindig folyik
Ha mosogat a gép akkor hallanod kell hogy időnként más hangja van a víznek.Ha hallasz ilyet akkor az artenáló egység jó.Ha nem hallasz akkor valószínűleg rossz a motor vagy nem kap feszt..Fejtetőre kell fordítani gépet és lehámozni a az alsó fehér részt és utána tudsz csak belenyúlni.
Keringető szivattyú és a labirintustartály környékét nézd meg.
igen ma találtuk meg a labirintus tele volt vízkővel és a szárító ventilátorba engedte a vizet. de azért köszönöm
üdv van egy olyan kérdésem hogy a Fagor 1LF-017 IX típusú mosogató gépekbe hány évente kell a sótartályt cserélni.
Szerintem erre nincs előírás. Cserélni akkor kell, ha valami hiba van vele.
Ilyen előírás nincs.Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd hogy hány évente kell új mosogatógépet venni...
Kösz Botesz! Kicseréltem a keringő víz nyomáskapcsolóját és most jó. A másikban valami mocsok gyűlt össze.
Sziasztok! Whirlpool APD232 s wh tipusú mosogatógépem hatot villog, és nem indul el a mosogatás. Mire utalhat ez a hibakód? Ha tudtok segítsetek. Köszi Üdv. Béla
Köszönöm a segítséget.Szétszedtem, az elektromos csatlakozás teljesen be volt korrodálva.
Teljesen letakarítottam, és 2 próba mosáson túl vagyok, úgy néz ki működik.Bízom benne , hogy ez volt a hiba. Nagyon köszönöm. Üdv.
Köszönöm.Úgy néz ki sikerült. Kontakt hiba volt.Bízom benne így is marad.
Köszi. Üdv.
Vizet felveszi?Elérasztás védelem kapcsolt be,vagy nem indul a szivattyú mosz így fejből nem tudom.
A szivattyú nem indult, csak kontakt hiba volt. Eredetileg hét villogással állt le, amit egy cseresznyemag okozott a leeresztő szivattyúban. Valszeg a szerelésekor mozdult ki a másik csati.
Most már minden szuperül működik. Köszönöm botesz!
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérésem. Mi lehet az oka, hogy az AEG Favorit 911D91-2T mosogatógép nem szárít? Végig viszi a programot(melegít), viszont a szárítást nem végzi el, az edények vizesek maradnak. Levettem a burkolatot és a szárítás ideje alatt rámértem a fűtőbetétre és nem jut el 230v. A panelt megnéztem, nincs látszólagos rendellenesség. Köszi előre is a segítséget.
A szárítás alatt még szép hogy nem fűt és nem is szabad neki.Az egy átfolyós fűtőbetét a vizet is csak úgy tudja fűteni hogy közben keringeti azt.(pláne hogy nem is a mosogatótérben van.Elvileg van a tetején bal oldalun hátul egy szárító ventillátor azt nézd meg hogy megy e szárításkor.
Szerintem ebben még nem átfolyós van...
Típus alapján én úgy látom hogy ebben az van...
Semmi gond,néha én is elnézek dolgokat
Mi lehet a baj? Candy mosogatógépben ott marad a víz az alján, és nem szárítja be az edényeket.
Üdv! BOSCH mosogató gépem van, 12. terítékes. Baj az, hol fűt, hol nem.Hol elmosogat, hol nem. Most már inkább nem csinálja egyiket sem rendesen.Kínlódás az egész. Üdv.Mester I.
Szétszedtem nem találtam ott ahol mondtátok, viszont egy alkalommal szárított agép és a fűtőbetét meleg volt, illetve a palást is.
A következő alkalommal ismét nem szárított csak állt a gép. Mit vizsgáljak meg? Küldök egy pár képet róla. Köszi előre |
Bejelentkezés
Hirdetés |