Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   594 / 1159
(#) szucsistvan123 válasza Buvarruha hozzászólására (») Jan 13, 2016 /

Mondanál egy olyan kártyát, ami olyan, amire gondolok? Akkor az ár ne legyen szempont.
(#) Ge Lee válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Jan 13, 2016 / 1

Beírod a gugliba hogy egyik kártya vs másik kártya és lesz egy csomó találat. Ne a 3Dmark meg hasonló teszteket nézd mert azok semmit nem érnek, azon kívül is találsz sokat.
Egyébként az efféle ekecselésnek rövidtávon sincs értelme, nem jársz jól vele. Ugyanígy voltam 3 évvel ezelőtt, 2 magos AMD proci, 2GB RAM, meg a 9600GT. Semmi nem akart már menni rajta, a RAM kevés volt, a proci szintén, a VGA meg öreg, elavult. Nem nagyon akartam már vagyonokért DDR800-ra költeni, szerencsére találtam vevőt az egészre, és eladtam. Vettem helyette egy legolcsóbb FM2-es alaplapot, és beletettem egy A10-5800K procit, meg 8GB 1600-as ramot. A mai napig nincs VGA a gépben csak a prociban lévő IGP, és igaz hogy alacsony felbontásban de a legújabb játékok is játszhatók rajta. Ha meg már kevés lesz, akkor is csak egy VGA kell bele.
(#) szucsistvan123 válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 13, 2016 /

Most is azt nézem!
Lehet, hogy beruházok egy új gépre!
Köszi a válaszokat!
(#) Buvarruha válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 13, 2016 /

Ha valamit nem vennék az az AMD APU, amiben gyenge a GPU és a processzor is, ha értelmesen akarsz majd játszani DVGA mellett, akkor processzor is fog kelleni.
(#) Travolta válasza BI-AMP hozzászólására (») Jan 13, 2016 /

Ha jól emlékszem, nekem root-olt volt az S3, úgy működött csak az OTG. Ha netán a tied is root-olt, akkor lehet valóban a kábel nem megfelelő.
(#) Ge Lee válasza Buvarruha hozzászólására (») Jan 13, 2016 / 1

Ne is vegyél, vedd inkább az intelt 2x annyiért.
(#) BI-AMP válasza Travolta hozzászólására (») Jan 13, 2016 /

Közben sikerűlt megoldani!
Szètvágtam a micro usb csatlakozót ès a 4 (ID) ès az 5 (GND) érintkező nem volt összekötve, öszekötöttem ès lám csodát működik.
(#) Ktulu hozzászólása Jan 15, 2016 /

Hozzám került egy Sapphire HD4850 videó kártya, amiről több apró SMD alkatrész is le volt ütve.
Nagy részüket többé kevésbé beazonosítottam és pótoltam, de sajnos a VRM ICjének a feedback lábán is hiányzik egy kondenzátor.
Az IC típusa: uP6201BQ
Adatlaptól különbözik a bekötés, egy ellenállás megy a VGPU-ra, és ezzel párhuzamosan egy soros kondi-10K ellenállás. Ez a kondi hiányzik.
Csatolok egy netről túrt képet is, a zölddel bekeretezettről lenne szó.
A kér(d)ésem az lenne, hogy nincs-e valakinek egy uP6201 -el szerelt videó kártyája amin meg tudná mérni a kondi értékét? (kiforrasztás szükséges)
Amúgy normális olyan 3 Ohm körüli ellenállás a VGPU és test között?
Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2016
(#) Ktulu válasza Ktulu hozzászólására (») Jan 16, 2016 /

Ki derült, hogy a hiányzó kondenzátor egy ingen komplex kompenzáló hálózat tagja, egy 3. típusú kompenzáló hálózaté. (6. ábrán C2) Bővebben: Link
Számítani sajnos nagyon nehéz volna, bekapcsolni nélküle viszont nem merem.
(#) gyeneratus94 hozzászólása Jan 16, 2016 /

Üdv mindenkinek! AZ lenne a kérdésem, hogy mi lehet a baj. A problémám: A gép indulásakor nem tölt be az op rendszer csak ezt a hibaüzenetet dobja ki: Hiba a rendszer indításakor. A rendszer egy xp. Már próbáltam többször újratenni de mindég ez lett az eredmény. Amit tudok: Nvidia 512 es videokártya van benne és 2x2 gigahertz-ess proci valamint két giga ram. Bekapcsolásnál nem ad ki semmi sípoló hangot. HA jól gondolom valami MSi alaplap van benne. Ha létezik ilyen- A segítséget előre is köszönöm!
(#) Annonymus hozzászólása Jan 16, 2016 /

Sziasztok
Ha egy processzor pl 2,6ghz-es és lehet húzni 3ig akkor ha felhúzom az órajelét abból nem lehet semmi gond? (Pl overclocking ,túlmelegedés stb?)
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2016
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jan 16, 2016 /

Segítsetek! Fel akartam telepiteni a Win8-at, de driver gond miatt nem tud mit kezdeni a merevlemezemmel. Azutàn próbáltam Win7-et, de azzal is ugyanaz van. Segítsetek, hogy a kettő közül valamelyik Windowst fel tudjam telepíteni!
(#) zoszka válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 16, 2016 / 1

Mindkettő telepítője memóriarezidens. Futtass le egy memtesztet. Valószínűleg valamelyik memoriamodulod hibás.
(#) Hx-2 válasza gyeneratus94 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Tegyel be egy LiveCD-t es arrol induljon a geped. Ha elindul ellenorizd a vinyot, ha az is rendben akkor a vinyon levo XP-d omlott ossze.
(#) Udvari Zsombor válasza zoszka hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Korábban mâr futtattam memtesztet, ès az mindent rendben talált. Akkor hogyan tovább?
(#) Gabó válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Pl csinálj egy bios resetet.
(#) Edimax hozzászólása Jan 17, 2016 /

Üdv: Megszeretném tudni hogy Win 7-ben, be i lehet állitani hogy korábbi jo fájlokat átlehet irni.Mert csak egy Datum pontot mutat amire lehet.
Remélem jó irtam le.
(#) Ge Lee válasza Edimax hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Ha rendszervisszaállítási pontra gondolsz, azt nyilván csak oda tudod visszaállítani ahova vagy a rendszer, vagy te magad létrehoztál ilyen pontot.
(#) Edimax válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Köszi . A rendszer csak azt a egyet kinálja fel. De az nekem nem jó. Nem lehet valamit rajta állitani,hogy más időpontot lehessen visszaállitani.
Próbáltam a ShadowExplorer-t de csak azis egyet kinál.
(#) Udvari Zsombor válasza Gabó hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Hát, ennek nem lett hatása...
(#) Edimax válasza Edimax hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Üdv: Ezt kaptam,Hát ez se semmi.
Második kép pedig a visszaállitásról vóna. Csak ennyit ad.
(#) Norberto válasza Edimax hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Ez sajnos egy nagyon gusztustalan kártevő, én is találkoztam vele... átkódol minden létező fájlt, ami a felhasználóknak fontos lehet. Képek, dokumentumok, táblázatok, minden...

Ha nincs biztonsági mentésed a fontos adataidról, akkor sajnos nincs visszaút.
(#) Edimax válasza Norberto hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Hát ez elég nagy baj.Képeket nem sajnálom,se mást. Csak volt jópár irás txt,azok kár.
És miért csak azt a egy dátumot csak enged visszaállitani.
(#) Hx-2 válasza Edimax hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Probaltad mar a Hiren's Boot CD-t??
(#) Gabó válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

kéne tudni a hibáról is több infót így elég sok minden lehet.
(#) Gombszem válasza Edimax hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Attól tartok, hogy rendszer-visszaállítás csak a rendszerfájlokat állítja vissza (jó esetben). A dokumentumokat nem. Már írták, hogy ezt nem tudod sehogy sem visszaállítani.

Csak néhány napja írtam a partíció mentésről, és annak a fontosságáról. Öt éve itt vagy a fórumon, gondolom hogy olvasod is. Az adatmentésről sokan sokat írtak.
(#) Edimax válasza Gombszem hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Üdvözletem . Köszönöm a segitséget.
Nem a Win-rendszer visszaállitása kell. Azt simán megoldom, nekem az nem gond.
Csak a txt fájlok,meg pár darab dolog kellet vóna.
De sajna ez van . Be szoptam ez van. Remélem másnak nem lessz ilyen.
Nagyon sokszor itt vagyok csak nehezen felyezem ki a dolgokat.
De azért még megpróbálom a Revucát. Egyszer már bevált, régebben.
Köszike . És ez lessz
(#) Placi84 válasza Edimax hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Csak kíváncsiságból kérdezném meg, hogy milyen vírus védelmet használsz, ami mellett egy ilyet összeszedtél?

Üdv.: PLaci
(#) Edimax válasza Placi84 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

No igen nem is egyet Avg.+ SUPERAntiSpyware +még Malwarebytes Anti-Malware
és még ez van Spy Hunter.
Ezek vannak ,és még is meg fogok ilyeneket.
(#) Hx-2 válasza Edimax hozzászólására (») Jan 18, 2016 /

Megegyszer megkerdezem: Probaltad mar a Hiren's Boot CD-t??
Következő: »»   594 / 1159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem