Fórum témák
» Több friss téma |
Mondanál egy olyan kártyát, ami olyan, amire gondolok? Akkor az ár ne legyen szempont.
Beírod a gugliba hogy egyik kártya vs másik kártya és lesz egy csomó találat. Ne a 3Dmark meg hasonló teszteket nézd mert azok semmit nem érnek, azon kívül is találsz sokat.
Egyébként az efféle ekecselésnek rövidtávon sincs értelme, nem jársz jól vele. Ugyanígy voltam 3 évvel ezelőtt, 2 magos AMD proci, 2GB RAM, meg a 9600GT. Semmi nem akart már menni rajta, a RAM kevés volt, a proci szintén, a VGA meg öreg, elavult. Nem nagyon akartam már vagyonokért DDR800-ra költeni, szerencsére találtam vevőt az egészre, és eladtam. Vettem helyette egy legolcsóbb FM2-es alaplapot, és beletettem egy A10-5800K procit, meg 8GB 1600-as ramot. A mai napig nincs VGA a gépben csak a prociban lévő IGP, és igaz hogy alacsony felbontásban de a legújabb játékok is játszhatók rajta. Ha meg már kevés lesz, akkor is csak egy VGA kell bele.
Most is azt nézem!
![]() Lehet, hogy beruházok egy új gépre! ![]() Köszi a válaszokat! ![]()
Ha valamit nem vennék az az AMD APU, amiben gyenge a GPU és a processzor is, ha értelmesen akarsz majd játszani DVGA mellett, akkor processzor is fog kelleni.
Ha jól emlékszem, nekem root-olt volt az S3, úgy működött csak az OTG. Ha netán a tied is root-olt, akkor lehet valóban a kábel nem megfelelő.
Ne is vegyél, vedd inkább az intelt 2x annyiért.
Közben sikerűlt megoldani!
![]() Szètvágtam a micro usb csatlakozót ès a 4 (ID) ès az 5 (GND) érintkező nem volt összekötve, öszekötöttem ès lám csodát működik.
Hozzám került egy Sapphire HD4850 videó kártya, amiről több apró SMD alkatrész is le volt ütve.
Nagy részüket többé kevésbé beazonosítottam és pótoltam, de sajnos a VRM ICjének a feedback lábán is hiányzik egy kondenzátor. Az IC típusa: uP6201BQ Adatlaptól különbözik a bekötés, egy ellenállás megy a VGPU-ra, és ezzel párhuzamosan egy soros kondi-10K ellenállás. Ez a kondi hiányzik. Csatolok egy netről túrt képet is, a zölddel bekeretezettről lenne szó. A kér(d)ésem az lenne, hogy nincs-e valakinek egy uP6201 -el szerelt videó kártyája amin meg tudná mérni a kondi értékét? (kiforrasztás szükséges) Amúgy normális olyan 3 Ohm körüli ellenállás a VGPU és test között? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2016
Ki derült, hogy a hiányzó kondenzátor egy ingen komplex kompenzáló hálózat tagja, egy 3. típusú kompenzáló hálózaté. (6. ábrán C2) Bővebben: Link
Számítani sajnos nagyon nehéz volna, bekapcsolni nélküle viszont nem merem.
Üdv mindenkinek! AZ lenne a kérdésem, hogy mi lehet a baj. A problémám: A gép indulásakor nem tölt be az op rendszer csak ezt a hibaüzenetet dobja ki: Hiba a rendszer indításakor. A rendszer egy xp. Már próbáltam többször újratenni de mindég ez lett az eredmény. Amit tudok: Nvidia 512 es videokártya van benne és 2x2 gigahertz-ess proci valamint két giga ram. Bekapcsolásnál nem ad ki semmi sípoló hangot. HA jól gondolom valami MSi alaplap van benne. Ha létezik ilyen- A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok
Ha egy processzor pl 2,6ghz-es és lehet húzni 3ig akkor ha felhúzom az órajelét abból nem lehet semmi gond? (Pl overclocking ,túlmelegedés stb?) A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2016
Segítsetek! Fel akartam telepiteni a Win8-at, de driver gond miatt nem tud mit kezdeni a merevlemezemmel. Azutàn próbáltam Win7-et, de azzal is ugyanaz van. Segítsetek, hogy a kettő közül valamelyik Windowst fel tudjam telepíteni!
![]()
Mindkettő telepítője memóriarezidens. Futtass le egy memtesztet. Valószínűleg valamelyik memoriamodulod hibás.
Tegyel be egy LiveCD-t es arrol induljon a geped. Ha elindul ellenorizd a vinyot, ha az is rendben akkor a vinyon levo XP-d omlott ossze.
Korábban mâr futtattam memtesztet, ès az mindent rendben talált. Akkor hogyan tovább?
Pl csinálj egy bios resetet.
Üdv: Megszeretném tudni hogy Win 7-ben, be i lehet állitani hogy korábbi jo fájlokat átlehet irni.Mert csak egy Datum pontot mutat amire lehet.
Remélem jó irtam le.
Ha rendszervisszaállítási pontra gondolsz, azt nyilván csak oda tudod visszaállítani ahova vagy a rendszer, vagy te magad létrehoztál ilyen pontot.
Köszi . A rendszer csak azt a egyet kinálja fel. De az nekem nem jó. Nem lehet valamit rajta állitani,hogy más időpontot lehessen visszaállitani.
Próbáltam a ShadowExplorer-t de csak azis egyet kinál.
Hát, ennek nem lett hatása...
![]()
Üdv: Ezt kaptam,Hát ez se semmi.
Második kép pedig a visszaállitásról vóna. Csak ennyit ad.
Ez sajnos egy nagyon gusztustalan kártevő, én is találkoztam vele... átkódol minden létező fájlt, ami a felhasználóknak fontos lehet. Képek, dokumentumok, táblázatok, minden...
Ha nincs biztonsági mentésed a fontos adataidról, akkor sajnos nincs visszaút. ![]()
Hát ez elég nagy baj.Képeket nem sajnálom,se mást. Csak volt jópár irás txt,azok kár.
![]() És miért csak azt a egy dátumot csak enged visszaállitani.
kéne tudni a hibáról is több infót így elég sok minden lehet.
Attól tartok, hogy rendszer-visszaállítás csak a rendszerfájlokat állítja vissza (jó esetben). A dokumentumokat nem. Már írták, hogy ezt nem tudod sehogy sem visszaállítani.
Csak néhány napja írtam a partíció mentésről, és annak a fontosságáról. Öt éve itt vagy a fórumon, gondolom hogy olvasod is. Az adatmentésről sokan sokat írtak.
Üdvözletem . Köszönöm a segitséget.
Nem a Win-rendszer visszaállitása kell. Azt simán megoldom, nekem az nem gond. Csak a txt fájlok,meg pár darab dolog kellet vóna. De sajna ez van . Be szoptam ez van. Remélem másnak nem lessz ilyen. Nagyon sokszor itt vagyok csak nehezen felyezem ki a dolgokat. De azért még megpróbálom a Revucát. Egyszer már bevált, régebben. Köszike . ![]() ![]()
Csak kíváncsiságból kérdezném meg, hogy milyen vírus védelmet használsz, ami mellett egy ilyet összeszedtél?
Üdv.: PLaci
No igen nem is egyet Avg.+ SUPERAntiSpyware +még Malwarebytes Anti-Malware
és még ez van Spy Hunter. Ezek vannak ,és még is meg fogok ilyeneket. |
Bejelentkezés
Hirdetés |