Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok!
A mellékletben szereplő méretekkel rendelkező pákahegyetek van? A csúcsa 0,4-0,5mm között legyen, az a lényeg. A páka egy 230V Fixpoint forrasztóállomás, ami 48W-os. A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2016
Meg olyan is kellene, aminek az eleje lapos, SMD-hez.
Előre is köszi!
Köszönöm! Sajnos a lábai nem passzolnak a nyákba, és a helybe sem férne, de találtam már.
Még annyit, hogy írja, ,,2db/blister,, mi az a blister?
2db van egy "csomagban". Hasonlóan mint a képen van.
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2016
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a webshopban kapható (Link) Arduino Mega2560 melyik kiadás (REV1, REV2, REV3)? Előre is köszi!
Sziasztok!
Egy buck-boost konverterre lenne szükségem, aminek az adatai: Vout =3,3V Iout = minimum 1 de inkább 1,5A Vin = 3-6V Tudtok ilyet szerezni? A tokozás szinte mindegy, de BGA ne legyen. Másik: Battery gauge monitor, MAX17043 vagy más típus, SOIC, SO tok előny. Az lenne fontos, hogy az akku töltöttségét I2C-n ki tudjam olvasni %-ban, esetleg az akku feszt is és esetleg aktuális áramot. A legjobb az lenne ha: Egy IC-ben töltő, buck-boost konverter és az IC-vel I2C-n az akku állapotát le tudom kérdezni. Töltő áram max 1A de már 500mA is bőven elég. Előny ha két Rprog ellenállás van és a kettő között át lehet kapcsolni USB (max 500mA) és AC adapter (max 1A) töltés között. Sajnos ilyet sehol sem találtam, pedig biztosan vannak ilyen battery management IC-k.
Köszönjük az érdeklődést. Sajnos a keresett típus jelenleg nem elérhető beszerzési forrásainknál.
Köszönjük az érdeklődést.
10036044 termék várhatóan február második felétől lesz elérhető. 10027013 termék jelenleg beszerzés alatt áll, pillanatnyilag nincs visszaigazolt időpontunk. Közeli értékek közül a 10,2R 0,1% -os termékből van jelenleg készleten. Precíziós fémréteg ellenállásokból 10R a legkisebb rendelhető érték. 1206 1% ellenállásból 200mR sajnos nincs a rendelhető sorban. A 150mR és a 300mR áll legközelebb a rendelni kívánt értékhez. Amennyiben ezek valamelyike is megfelel a kívánt célra, kérem hogy jelezze felénk az info@hestore.hu címen. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2016
Köszönöm a gyors választ! Írni fogok. A 300mR ellenállást kb. mennyi idő lenne beszerezni?
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
Üdv!
Szeretnék hamarosan tranzisztort rendelni az üzletből, és az lenne a kérdésem, hogy a BD249C (10020828) típusú félvezető pontosan milyen tokozású, és melyik gyártótól van? A gyártónak Various van feltüntetve, a tokozásnak pedig TO218, de a mellékelt adatlapon csak TO247 tokozást említenek, és amennyire én tudom elég sok gyártó már áttért a TO218-ról TO247-re. Azért lenne fontos, hogy valójában melyik, hogy kellene-e szigetelő gyűrűt rendelnem hozzá. A tápegységemben eddig TIP3055 volt, ST gyártmány, szintén a boltból, és bár ez is TO218-nak írták ki, valójában TO247. Nem lehet eldönteni, hogy biztosan gyári hiba-e, de az általam rendelt 6 darab ilyen tranzisztorból eddig kettő egy pillanat alatt tönkrement, jóval a működési határértékei alatt. Köszönöm válaszuk előre is
Hmm... ismerős a probléma, csak én kb. 5 éve rendeltem és máshonnan a félvezetőket. Úgy látom, a helyzet azóta is változatlan a félvezető piacon...
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2016
Köszönjük az érdeklődést. A jelenleg készleten lévő termékek TO218 tokozásúak és Fairchild gyártmányok.
Köszönöm válaszuk!
Interneten több képet is találtam, amit TO218-nak neveznek, az egyik fajta a TO220-hoz hasonlít, és fém lemezen van a furat a rögzítő csavarnak(ide kell szigetelő gyűrű+csillám), a másiknál műanyagban megy a furat, a TO247-hez hasonlóan, tehát nem kell a csillám mellé szigetelő gyűrű. Meg tudnák esetleg mondani ez melyik fajta? TO218 1.fajta TO218 2.fajta
Üdv! Jelenleg ebből a kivitelből van készleten : Link
Köszönjük érdeklődését. Az adatlapot kiegészítettük a kért információval. Link
Sziasztok! Az EM-50197 infrasorompó hullámhossza mekkora lehet? (Át szeretném építeni nagyobb hatótávúra.)
Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |