Fórum témák
» Több friss téma |
A programkapcsolónak sincs beègve egyik èrintkezője se, úgyhogy már nem tudom már mi lehet a baja.
Légcsapda kitisztítása, vízszintérzékelő ellenőrzése Megtörtént? Fűtőbetétet is ellenőrizni kell, meg az ajtóreteszt.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2016
Szénkeféknek a nagyságával semmi baj mert még 9-10mm.
Hát azt már nem nevezném azért jónak. Akkor amit maszek írt, próbáld ki.
Egyetlen egy darab teszt törölközővel sem szabadna rázkódnia?
2 éves a gép egyébként.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Whirlpool AWE 7519-es felültöltős mosógép. Már egy ideje néha hagy az öblítő tartályban öblítőt a mosás végén, de ez még nem volt akkora katasztrófa. Viszont az utóbbi időben gyakran azt csinálja hogy a mosás 6. percében leáll, és világít a zárt vízcsapra figyelmeztető lámpa. Ilyenkor kikapcsolva és újraindítva viszont szépen végigmegy a mosás. Van ötlet hogy milyen alkatrész meghibásodása okozhatja ezt? A bemenő csőnél lévő szűrőkosarat már kipucoltam. Jó dzsuvás volt de a problémát nem oldotta meg. Előre is köszi!
Sziasztok!
Egy ARISTON AMXXF149 mosó-szárítógépbe keresek müködőképes panelt ha lenne esetleg valakinek és érdekelne még más is ebbe a tipusba.
Sziasztok! Van egy Indesit WITL 90 típusú felültöltős mosógépem. Az ajtózárral van valami gubanc mivel nem mindig érzékeli, hogy be van csukva az ajtó. _Van amikor program közepén megáll mivel úgy érzékeli, hogy ki van nyitva az ajtó. Kérdésem, hogy lehetne kikötni az ajtózárat. Vagy úgy bekötni, hogy az elektronika úgy érzékelje hogy az ajtó csukva van.
A zárba 3 szál drót megy egy piros és két barna Tudtok nekem segíteni?
Sziasztok!
Van egy candy evo4 w 2643D tip. mosó szárítógépünk. Ma sztrájkolni kezdett, (2éves) . Bármilyen programot indítok el, a vízvétel nem áll le. Akár szárítok, akár, centrifugálok vagy mosok. Ha kikapcsolom a gépet akkor lezár a szelep rendesen. Először a szelepet meghajtó triak hibájára gondoltam, így ki is cseréltem azt, de nem történt javulás. A szintszabályzót kivettem, ha elég erősen fújom akkor összezár két érintkező, ha nem fújom akkor két másik zár össze. A vezérlő panelt átforrasztottam. Nem tudom, hogy minek hatására kéne leálljon a vízvétel? Feltételezem, hogy a szint érzékelőre. Ha bekapcsolom a gépet, és a szintérzékelőbe fújok, akkor elkezd üríteni. Ha ki be kapcsolom akkor már a bekapcsolás pillanatától megy a vízvétel. Előre is köszönök minden ötletet, és segítséget!
A szintszabájzó másik vége egy légsűrítőben végződik azt pucold ki.
Ha a sűrítő felé belefújtam akkor áteresztett, ha megszívtam akkor feljött a víz. annak nem szabadna így működnie?
Köszönöm a segítséget!
Üdv!
Segítséget kérek AWG680 mosógép probléma megoldáshoz.Rendesen végigviszi a programot de a mosás hatékonysága rossz. Azt tapasztaltam, hogy a dob forgása 2-3 fordulat ciklusonként, ez régebben sokkal hosszabb volt emlékeim szerint. Előzményként csak annyi, hogy teljesen elfogytak a szénkefék és ujjra cseréltem .A mellékelt kép alapján hol lehet alkatrész hiba. Köszönöm.
Helló!
Elvi kérdés. Whirlpool AWT 2274/3 - 700 milyen vezérlésű? Ez a kérdés azért merült fel bennem, mert nekem mindig is furcsa volt, hogy a gép ha éppen nem forgatja a ruhákat, nem vesz vizet, stb., teljesen csöndben van, és a gomb csak néha tesz esetenként sok fokos fordulatot, mint az a videón a linkelt időpontban is látható. Bővebben: Link
Tisztelt Szakértők!
INDESIT WD 105T mosó-szárító géppel van problémám. 5-ös ill.6-os programot használjuk.Indításkor folyamatosan elkezd világítani a lakat jele. Elkezdi a vizet venni,majd rövid idő múlva a programkapcsoló elkezd körbemenni,miközben a lakat jelző folyamatosan villog.Addig tart a körözés,amíg le nem állítom. Nem mindig csinálja, néha végigmegy a mosás, de most már a próbálkozások csak néha sikerülnek. Ha tud valaki tanácsot adni,nagyon köszönöm
Félelektronikus.Mindent elektronikusan vezérel kivéve a fűtést azt a mechanikus programkapcsoló léptetésével kapcsolja.A videóról: szerintem szép "munkái" vannak a feltöltőnek.
Szénkeféket nézd meg illetve a fűtőbetétet szakadásra testzárlatra.
Akkor jól gondoltam.
Azt meg tudod mondani hogy egy ilyen gép hogyan reagálna ha menet közben elforgatnám a programkapcsolót? Szép vagy nem szép, örültem hogy találtam egyáltalán videót ilyen típusú gépről.
Egyet ő is lépni fog aztán a pozíciója lapján teszi a dolgát.A több videóit nézd meg van egy videó ahol gyárira rendberak egy ilyen WH-t.
Igen.Mondjuk neki több ilyene is van,nekem tetszenek.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!
Holnap nekiállok.
Electrolux EW 1289 W
Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék a fent nevezett mosógéphez,száritógéphez minden programot a gép bevesz de nem indul a mosás és egyéb program sem! kérem akinek van valami ötlete az írjon, köszönöm
Ajtózár?
Lezárodik, mikor a programra tekerjuk
Mikor vissza 0 ba.tekerjuk akkor ki nyitható
Boldogat. Bocsi, eltuntem par napra..
Es mindenkitol, aki segitett, de nem valaszoltam.. Hala a siemens kerdes azon resze megoldodott.. Ahogy par oldallal visszabb is irtam. Azota is mukodik, nincs vele gond. Remelem igy is marad. MOst gurulok is tovabb.. Tovabbi hibamenteset mindenkinek..
Sziasztok!
Segítséget kérnék adott egy Indesit wia101-es mosógép. El indítom a programot fel szívja magát vízzel és elindul a mosás de nem lép tovább a programban csak forog a dob folyamatosan. Mi lehet vele a gond? |
Bejelentkezés
Hirdetés |