Fórum témák
» Több friss téma |
Az egyiknek már tudjuk a feszültségét, az L-re meg keresss rá: 105l tantalum capacitor... Vagy hasonló kereséssel.
Na igen, aki érti ezt a nyelvet annak könnyebb az élete.
Köszönöm.
Hello.
Nem boldogulok. Mi lehet ez a kicsi üveg dióda zöld csíkkal a derekán? Egy kapcs tápban van a bemeneti fojtó mellett. Fogalmam sincs mi lehetett a szerepe. Esetleg hátha valakinek van tapasztalata. szakadt az biztos. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
Túlfeszvédő is lehet (szikraköz). A pontos helye rajzon segítené a döntést.
Jól sejted, szikraköz, angolul: spark gap tube. Áramköri betűjele a GT.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
Igen jó stratégia beírni a jelölést a Goooooogle barátod keresőjébe: Tantalum capacitor 105L Ha még a "datasheet" -et is hozzáírod, az adatlapját is megkaphatod...
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy autós kamerát, mely rögzítené a gps adatokat is. Sajnos gps antenna nem volt a csomagban. Rendelnék, de nem tudom milyet hozassak. Az eszköz neve, típusa: dual lens dvr gps dashcam r300 Mellékelem az antenna csatlakozó képét. Előre is köszönöm!
Ha nem találsz forgalmazót, aki ezt a rögzítőt árulja, nincs minden elveszve. A legnagyobb probléma a csatlakozó, amit nem ismerek fel. A GPS vevő sok variációs lehetőséget nem ad, három vezetéket kellene azonosítani. A tápfeszültség általában 3.3V, erről működik az összes modul, ez kimérhető. Ezen kívül a GPS soros jel, ami a kamerába megy, általában 4800Bd, esetleg 9600Bd, TTL szinten.
Tehát bármelyik, TTL kimenetű GPS vevő modul megfelelhet a célnak, ha a fizikai csatlakozás megoldható. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
Sziasztok! Szeretném a segítségetek kérni, a CMP100N04 MOSFET helyettesítésére mit lehetne betenni ami ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. Köszönöm előre is.
Egy 12-24V os Dimmerben volt, van. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
Szia!
Keress egy 40V, 100A-es típust.
Teljesen felesleges a 4 pólus? Tudsz nekem linkelni egy gps vevő típust? akár az ebayról is...
Köszönöm!
Na, jó... én egy ajánlást kértem volna a paraméterek szerint.
Találtam egy titkos lehetőséget, amit most itt, csak (még) egyszer, csak halkan elmondok:
Add meg a Gooooooogle -nak, amit tudsz az alkatrészről és írd oda még datasheet. Önteni fogja a találatokat. Kinézel néhányat és megnézed kedvenc boltjaidat, hogy kapható-e náluk. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
Ez egy un ccfl cso. Nagyfrekis nagyfeszultseg. Kb 2-3khz 600-800v.
Igen kicsi az esély, hogy több kelljen 3 vezetéknél. A GPS vevő egyirányú, másodpercenként küldi a pozíciót (a legtöbb esetben).
Előbb fuss egy pár kört, próbálj meg találni eredeti, hozzá tartozó vevőt. Ezt a rendszert nem láttam közelről, így csak áltlánosságokat tudok írni.
Sziasztok Van egy ilyen panel,felismeri valaki hogy mi lehetett.Van rajta 4db irf510 talán motort vezérelt.
Ha jól rémlik, nekem annó valami ilyesmi egy szünetmentesbe volt. Legalább is a panel hasonló volt.
Szia.igazad lehet,régebben bontottam szünetmentes tápokat akkor biztos abból maradt.köszönöm üdv szepi003
Na még egyszer: Bővebben: Link
A köröket lefutottam már. Pótoltatni nem tudtam. Jó pár kereskedő egy teljes készletet akart megvetetni velem.
Megpróbálhatjuk, hogy összehozunk valamit, de az eredményre nincs garancia.
Talán folytassuk egy másik topikban, mert ez itt kezd nagyon off lenni. Talán itt?
Üdv! A képen látható 1824H5 feliratú alkatrész micsoda?
3 kivezetése van. A válaszokat előre is köszönöm!
Szia.
Valószínuleg az egy VCO /voltage controlled oscilator/ és az árnyékoló doboz nyílásán keresztul egy megfelelo szerszámmal pld. csavarhúzóval lehet a beépített trimerkondenzátorral korrigálni a 12,800 MHz-es frekvenciáját.
Értem, én is oszcillátorra tippeltem. Mekkora feszültség kellhet neki? Esetleg valami bekötési rajzot tudsz mutatni? Nincs neki olyan szögeltes sarka, mint a legtöbb hasonszőrű társának....
Azt meg lehet tudni, hogy minek a paneljén lakozik eme alkatrész?
Egy volt vezetéknélküli telefon bázisában. Amúgy már rájöttem a bekötésre, 5 voltról szépen megy.
Gondoltam, a 1992-es gyártási idő sokat mondó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |