Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Az AVI fájlformátum csak egy konténer, abban lehet bármilyen tömörítő eljárással tárolni a videó és hanganyagot. Valószínű a lejátszó tényleg nem támogatja azt a tömörítési eljárást amit alkalmaztak.
Tulajdonképen AVI Mp4, amit betöltéskor ki is ír. Betöltés után ki írja a betöltött fájlok címét, majd amikor indítani szeretném akkor ugrik be a figyelmeztetés hogy nem támogatott. Több lejátszón próbáltam. PC-én nincs semmi probléma.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2016
Nem ismeri a dvd lejátszód ezt a tömörítési eljárást. Ezeket folyamatosan fejlesztik, és a legújabbat nem fogja egy sokkal régebbi lejátszó lejátszani. Vagy frissíteni kell a dvd lejátszót, ami elég nehézkes és bonyolult, vagy inkább venni egy laptopot/számítógépet, amit bármikor lehet frissíteni, és arra kötni a TV-t.
Köszönöm a választ. És a fimet nem lehet átkonvertálni? Már próbáltam több formátumot, az eredmény ugyan az. Ezért gondoltam hogy valami védelem van benne.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2016
Át lehet. De eltart 30-60 percig, attól függ, milyen gyors a géped. Semmi védelemről nincs szó. Spéci program kell hozzá, abból is olyan, ami korlátozás nélkül dolgozik, egyszerű, és még ingyenes is. Na ilyet nehéz találni...
Egyszerű és ingyenes konverter
Bővebben: Link 10 perc alatt megtanulható a kezelése. A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2016
Igen ezzel a programmal konvertálgatom, már a hatodiknál tartok, de az eredmény ugyan az. A gép betölti, ki írja mi van rajta, majd indításkor beugrik a figyelmeztetés hogy nem támogatja.
Nálam is vannak ilyen problémák, főképp a régről előszedett meséknél találkoztam vele, hogy az asztali usb-s médiaplayer (ami mkv-val is simán megküzd) hibát jelez, és beint.
Hiába raktam át xvid-ről divx-re illetve oda-vissza , nem hatotta meg. Az lett csak a megoldás, hogy az avi-ból is mkv-t csináltam, és így már lazán lejátssza őket. Amit én használok, az is ingyenes, a formatfactory.
Egy kérdés -
A winchester indulásakor kattog, és maga a számítógép nem ismeri fel. Eljárás? KUKA?
Sajna igen az már csak kuka lessz. Esetleg szerviz de az meg pénz. Üdv.
Szia!
Az esetek 80%-ban kuka , de nem árt átnézni a csatlakozásokat, illetve magát a tápot. (Táp, interfész).
Egy olyan gépben, ami jó, és úgy is, hogy több winchester is van benne, olyanban próbáld ki...
Akár úgy, hogy az egyik abban lévő vinyót ideiglenesen lehúzod és annak a helyére... Ugyanis én láttam olyan tápot, ami egészen addig teljesen jónak tűnt, amíg egy winchester volt rajta, viszont a 2. rákötésével jött elő egy olyan dolog, hogy érdekes módon pont a 2. példány néha menet közben leállt és újraindult, lehetett hallani azt, hogy újra felpörög... és ugyanaz a winchester pedig másik gépben teljesen jól működött... Szóval ha egyszerűen akarod, akkor olyan gépben nézd meg, amelyikben eddig is volt több winchester...
Sziasztok! Töltődik be a Windows és indul újra ezzel a hibával. Nem tudok bemenni még csökkentett módba se. Szerintetek mit tudnék csinálni? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Már mindet átnéztem. De akkor is kattog.
Pedig sajnálom ám rendesen. 1500 GB-os volt szegény .... az nagyjából másfél Tera ...
Abban kattog!
De Windows alatt - és Linux alatt is. Mintha teljesen mechanikusan halt volna meg ...
A HDD-s tpoikba írnak egy megoldást, érdemes kipróbálni. Le kell szedni a nyákot a hddről, és a csatlakozókat megnézni, pucolni.
Szia!
Memória hiba amit okozhat vírus is.De nézd meg hogy ha van több modul a laposban akkor próbaként cseréld fel őket vagy egyesével használd. Hátha kibukik valami. Meg lehetne próbálni egy helyre állító lemezt betenni már ha van. Esetleg Live CD ről vírus keresés. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2016
Hmmm.
Pontosan azzal kezdtem! Én se ma jöttem le ....
És szerinted ha nem írod le, hogy eddig mit csináltál a kisujjamból .. ki?
![]()
11/54 arányban fertőzött. Lehet, hogy átléphető a telepítésnél az Adware, de lehet, hogy nem. Pl a uTorrentnél átléphető.
Ingyen semmi sincs. Vagy ha úgy tűnik, hogy ingyenes, annak valahol ára lesz. Én biztos, hogy nem telepíteném magamnak.
Szia! Igen két memória van benne,megpróbálom amit írtál. Most a Live cd az nem jön be mert nincs a közelbe cd,közbe csinálok egyWin7 Boot pendrivot ha minden kötél szakad. Ha van még ötlet jöhet. (várom).
Állítsd alaphelyzetbe a BIOS-t ( Fail Safe Settings)
Két db 1Gb-os memó van, felcseréltem őket ,kipróbáltam egyessével mindkét foglalatba ugyan az a hiba. Megyek a Biosba megnézem ezt a Fail Safe Settings-et.
Ez az Exit >Load Setup Defaults ez ugyan az?
Mert mást nem találok.Ezt már egyszer megcsináltam. Most megint, egy picit tovább tölt mintha tényleg bejönne a Windows, aztán megint újraindul. Most sikerült behozni csökkentett módba. Lefuttatom az ESS-t.
Tárgytalan mert megint újraindult,és megint nem jön be még a csökkentett sem.
![]()
Ha már memória, futtass memteszt-et (pl: memtest86+ és akkor ha a memóriákkal van valami baj, akkor az nagy valószínűséggel kiderül... Meg írod, hogy megcserélni próbáltad a két modult, próbáld meg, külön-külön mindkettővel, esetleg úgy, hogy mindegyiket az egyik és a másik foglalatban is kipróbálva... Viszont a teszt ígyis lehet egy egyszerű módszer, mert csak elindítod, és magától ad eredményt, persze ki kell várni, amíg végigteszteli a modulokat minden állásban...
De az is lehet, hogy nem memóriahiba, vagy ha az is, lehet, hogy valami úgy elállítódott a windows-ban, hogy azt külön kell kijavítani pl csökkentett módban (ha elindul úgy), akkor is, ha a hibás ram modult ki is vetted... A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |