Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Innen be tudod szerezni.
Köszönöm!
Sajna még sosem Ebay-tem, nincsen tapasztalatom benne. Megpróbálok segítséget kérni benne. Köszönöm a segítséget!
Csak a kártyád regisztrálod a paypall-nál, regisztrálsz Ebay-re, és vásárolsz. Van a neten egy pár bemutató videó is hozzá.
Alkalmazási példa és bekötés a modulra : RT93 / 5 - 100Mhz 6 digites frekimérő, RT2000 / 2 -számlálómodulok:LCDs számlálók. Üdv.
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2016
Köszönöm az infót, 100%-ban beigazolódott a user-neved.
Hello!
Ez az IC mi lehet? Én valami stabra gondoltam, de nem tudom milyen. A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2016
Egy termosztát tápja. Így néz ki a teljes táp.
A másik oldalán csak egy ptc, meg szűrő kondi van a 230-as betápnál, meg egy elemtartó. Táp alá helyezéskor és kihúzáskor 1-1 másodpercre jó aztán leesik a fesz. Még nem tudom mi baja, de amig nemem tudom mi az addig nem tudom feltérképezni. ktamas66: Nem igazán, inkább talán valami ilyesmi a bekötés alapján :TPS70633DBVT
Google: d9u9 sot-23-5 , második találat: 1.5A-es step down converter a ti.comcról. A bekötését ellenőrizd le.
Lehet. Csak azt nem tudom hogy jön ez ki a d9u9-ből, néztem máar aza adatlapját, de nem találtam ráutalást..
Ellenőrzöm a bekötést.
Tekercset nem nagyon látok benne, pedig illene mellette lenni. Ez valami kapacitív osztású táp lenne, ahol a híd utáni zenerek talán 12V-ot csinálnának (927B), de ezek a kis stabilizátorok nem nagyon szoktak ilyen magas feszről menni, a bekötésük majdnem egyforma. Méricskélni kellene, viszont itt ugye nincs galvanikus leválasztás.
Így van, nincs galvanikus leválasztás, ptc után egy MPS kondi 0,47u, a másik ágban meg egy 100 ohm ellenállás, utánuk rögtön a graetz. És igazad van a graetz másik oldalán 12V van.
Bekötésileg stimmel a 2980-al. 12V input, kimeneten meg 3.5V van bekapcsoláskor egy pillanatra, meg kikapcsoláskor kb 10mp-ig terhelés nélkül. Azaz lehet akár3.3V-os verziója a 2980-nak. Még méricskélek.
Csak a fotón mutat furcsán. Semmi baja. A graetz mögött megvan a folyamatos fesz. Kicseréltem LP2980-ra, működik, még ha nem pont ez a típus volt is eredetileg benne. Már csak abban nem vagyok biztos, hogy elég e a 3.3v-os, bár a 3V-os elem nem tölthető, a 3.1V a kapcsain megfelelőnek kell lennie.
Sziasztok! Egyik ismerősöm kérése lenne,hogy megmondanátok hogy a képen melyik az EEPROM?
Köszönöm!
Ott az az SO8 tokozású! A proci fölött középen, tippem szerint.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2016
Én most nem tudom lefotózni nincs nálam,de továbbítom.
A Csavar alatt ami van? SO410231-es felirattal arra gondolsz?
Szerintem is a 8 lábú pók az. De ha leolvasod a feliratot, pontosabban meg tudjuk mondani.....
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2016
Nincs nálam a cucc.Bekarikáztam WE SO410231 0801 ,ha meg nem ez akkor melyikre gondolsz? ,akkor szólok az ismerősömnek hogy fotózza más szögből.
A képen látható két szürke valami micsoda?
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2016
A középfrekvenciás tekercsek (trafók) árnyékolóserlegei.
Ha a rádióhoz tartozik akkor elhagyható? Gitárhoz lesz.
Ha csak az erősítő kell, rádió nem, akkor nem kell oda.
Szépen szedd ki és küldd el nekem őket. Persze kompletten tekercsestől együtt.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |