Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem ilyen re lenne szükség, hanem:
Matrica Bővebben: Link Fel ragasztva Bővebben: Link Majd lefestve és a matrica eltávolítása után a helye festetlen marad Bővebben: Link Ilyen cég érdekelne meg az hogy, hogy csinálják az ilyenen matricákat A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2016
Hogyan készül? Valószínűleg plotterrel kivágják.
Üdv!
Épp most futottam bele ebbe a gyöngyszembe. A képen nem egy tolómérőt emelget a csávó a mágneseivel? A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2016
Akkor egy reklámgrafikus kell neked. Ahogy nedudki kolléga is írja.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2016
Tegnap még működött a számológépem (Sharp EL-531A), ma már nem kapcsolt be, megadta magát az egyik gombelem. Megnéztem rajta a gyártási dátumot, 87 július, nagyjából akkor vettük.
Okos tervezéssel lehet takarékos áramköröket tervezni.
Honeywell szobatermosztát a gyári két AA ceruzaelemmel lehúzott nálam 8 évet, pedig relé van benne...
Nekem is ilyen számológépem van. Tényleg jól bírják benne az elemek. Anyum ezzel írta az érettségit, én pedig ennek segítségével írtam a felvételit.
Nem tudom hogy ők-e a legalkalmasabbak számodra, de megbízhatóak, rendesek: Tantusz Bt.
Véletlenül nem a Superman-t nézted?
Írt valaki cikket mostanában? Sok idő elteltével nekiálltam a másodiknak de nem bírok vele. Ez a kis képre kattintva előjön a nagyobb dolog sehogy sem akar összejönni, de a nagyméretű kép linkjét sem tudom beilleszteni a szövegbe, mert vagy az van hogy rögtön kisebb méretre veszi, vagy nem is illeszti be, látszólag ott van, valójában meg ha megnézem előnézetben nincs ott semmi.
Ezzel még azóta gond van? Huhúúú...
Már akkoriban is voltak ilyen gondok, mielőtt még kiléptem volna a modik közül, pedig az volt vagy 4-5 éve Én sajnos nem találtam meg a megoldást akkoriban sem.
Nem, akkor megoldottam máshogy. Mint írtam ez egy másik lenne, de most sehogy sem megy, úgy sem mint régen. Vagy én vagyok béna, vagy egy vicc az egész..., de inkább az utóbbi. Linket egyáltalán nem tudok beszúrni, se így se úgy. Legfeljebb megtartom a dolgot magamnak.
Légy kitartó, majd megoldódik, ha illetékes elé kerül. Várjuk!
Van még moderátor az oldalon? Mert akiket ismertem már vagy nem moderátor vagy egy hete nem volt online... Egy fórumtársunk kihasználta bizalmam így elküldeném egy moderátornak a levelezésünk. Sajnálom hogy ide írtam már jobb ötletem nem volt!
simpi? Sajnos az impressumból is eltűnt a moderátorok listája. Egy új felhasználó így még csak nem is sejti ki moderál. Lassan már egy régi sem, mert mostanában elég lassan történnek a dolgok.
Sok éve próbáltam már elérni, hogy a cikk ne "HE kompatibilis" legyen, hanem "minden" kompatibilis. Azaz a szerző akármilyen formátumokat, akármilyen képletszerkesztőket, akármilyen forrásprogramot felhasználva, akármilyen betűtípussal, színnel és mérettel dolgozhasson. Majd ebből hozza létre a szerző a maga PDF állományt, és ezt lehessen feltenni. Ez azokat a gondokat is megoldaná, amik még ki sem alakultak.
Akár tetszik, akár nem, el kell fogadni, hogy éppen ezért találták ki a PDF-et, és élni kellene vele, nem pedig küzdeni ellene.
Igen azt is hiányolom... De ezek szerint tényleg nincs ha még nem törölték a kiírásom De megpróbálok kisbetűvel mondatot kezdeni hátha akkor
én nem merném megtenni, neked sem ajánlom!!!!!!
Sokan írnak cikket, mostanában is. Tele linkekkel és képekkel, probléma nélkül.
Így azt javaslom, hogy kérdéseddel máskor a megfelelő helyen kopogtass. A "Hiba jelentése" menüpontban is van lehetőséged észrevételt tenni. Az OFF topikban (mint a neve is sugallja, nem igazán fogsz választ kapni a gondra) Ha ott írsz, akkor az üzeneteden túl számos információ is rendelkezésre fog állni, ami segíti a felderítést, hogy az esetedben miért nem működik. A "Hiba jelentése" mögött a moderátoroktól és moderációtól független műszaki csapat található, és mivel jellegénél fogva a problémád műszaki, moderátor segítséget ezzel kapcsolatban nem is fog tudni adni. Semmi probléma nincs azzal, ha észrevételt teszel, csak a megfelelő helyen tedd. Köszi!
Az impresszumból nagyon régen kikerült a moderátorok listája, természetesen szándékosan. Nem szeretnénk, hogy még egyszer előforduljon, hogy bárki ellen is személyes hadjárat indul (nem fejtem ki bővebben), és tart még akkor is amikor már nem moderál, ráadásul úgy, hogy az összes többi moderátor kifogástalanul és mindenki megelégedettségére segít a közösségnek, akikre semmi panasz nincs. Ha bárkinek is arra van szüksége, hogy KI végezte el a moderációt, az már rég baj, így tehát ezért nincsenek nevek.
Informális jelleggel mondom csupán, de továbbra is ugyan olyan tempóban történik a moderálás mint korábban, a moderáció oroszlán részét végző moderátorok továbbra is tevékenyek. Jó dolog viszont, hogy egyre többen használják a "leszavazás" gombicot, mely gyakorlatban ugye automatikus moderálást jelent, tehát komoly mennyiségben vannak olyan hozzászólások, amik azért kerülnek le az adott topikból, mert a közösség több tagja is, nem odaillőnek jelöli. Idézet: „akármilyen betűtípussal, színnel és mérettel dolgozhasson.” Ennek kizárásáról már korábban többször is volt szó. Bárki, aki a nyomtatott vagy az interneten megjelenő tartalmak kapcsán rendelkezik kellő tapasztalattal látja, hogy ez a koncepció vagy szabadság minden, csak nem a minőség 100%-os záloga. A HE továbbra is fogad olyan cikkeket, amik absztraktja a HE oldalán jelenik meg, de továbbiakban például egy PDF-ben folytatódik. Erre minden lehetőség most is adott.
A várakozó cikkek között szereplő írásoddal egyébként minden rendben van, a cikkbe beszúrt kisméretű képekre kattintva bejönnek a nagyobb méretű képek, úgy ahogy kell.
A cikk tartalmába beszúrt képeket azért méretezi a szerkesztő azonnal, mert cikkbe beszúrva nem lehet 2000px széles a kép (nem fér ki egész konkrétan). Nehéz diagnosztizálni a problémát, hiszen a cikked a jelenlegi állapotában nem tartalmaz semmi hibát, rendesen megszerkesztett, minden link úgy teszi a dolgát, ahogy kell. Szerk: Egyébként a korábbi, "legyen sötétebb a HE háttere" felvetéseddel egyetértek, tegyünk egy próbát szerintem. Lássuk, kinek, mi a véleménye róla A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
Igen, egyet kell értsek. A szabadságnak egy bizonyos foka már inkább gátja, mint motorja az információ racionális átadásának.
Most nagyon jó lett a háttér.
Az a késztetés is elmúlt, hogy a pákához nyúljak és átónozzam a sok túlmaratott vezetősávot. Ez mindig zavart.
Most már igen, mert közben volt kitől megkérdeznem a hogyan-ját.
Miért ne? Nyilván nem azt szeretném hogy fekete vagy inverz legyen, de nem hiszem el hogy így esténként csak nekem akar kifolyni a szemem a vakító fehér háttértől. Ha már egy két árnyalattal sötétebb lenne az is valami.
Szia,
azt meg lehetne tudni, hogy mennyi "leszavazás" után tűnik el egy hozzászólás? (Egyébként azt utána vizsgálja is valaki, hogy "jogos" volt a süllyesztő? Néha az az érzésem személyes sérelmek alapján történik a leszavazás.) A háttér tényleg lehetne egy-két árnyalattal sötétebb szerintem is. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |