Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
MÉH telepeken lehet finoman érdeklődni, mert tilos az eladás. Kimondottan E-hulladékos telepeken többnyire nagyon szigorúan veszik a tilalmat, de mindkét helyen van lehetőség megtudni, hogy mikor van (nagyobb) beszállítás, és a beszállítóval lehet beszélni (a 'kapu előtt' már semmi köze a telepnek ). Budapesten most van a lomtalanítás,-igaz nem tudni 'külsősnek'-, mikor melyik kerületben, de utána lehet azért nézni. Sok komoly dolgot lehet zsákmányolni, ha figyel az ember, és ügyel 'fémgyűjtőkre'. Nagy áruházaknál is van gyűjtőhely, ott is lehet 'leletezni'.
Gyere el hozzám én adok neked kb 50kg ot..
Nem lehet a MÉH telepen vásárolni?
Már néhány éve (értjük úgy-e?!)! De mint írtam; mondták: ami a kapu előtt történik, ahhoz semmi közünk....
Kedves otvenkilenc!
Valószínű valamit félreérthettél, a fórumtárs semmi sértőt nem mondott, igyekezett segíteni, illetve tájékoztatást adni. Tekintettel arra, hogy egy puszta félreértésről van szó, így az érintett hozzászólásokat töröltem, kérek tehát mindenkit, a helyes mederben folyjon tovább a beszélgetés. Köszönöm, (T) A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2016
Az utak mellett sok kedves honfitársunk a parkolókat szemétlerakónak nézi. Ott időnként találok kincseket. Legutóbb egy 100 Hz TV belsőt találtam, De volt már Thomson 21 collos,egy SONY 29 collos ...
Nem mindig állok meg fölszedni a dolgokat. Mikor meg este visszafelé is arra autózom,már áaltalában kinyerik belőle az értékes fémeket.
Ickre, tranzisztorokra, motorokra, tápokra gondoltam inkább. Mennyire toleránsak ezek az átvevőhelyek?
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2016
Emberfüggő, meg milyen sűrűn ellenőrzik. Csak személyesen lehet meggyőződni róla.
Szeged mellett . De adok a panelok mellé 30kg rádiótechnika-és hobbielektronika újságot -könyvet is
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2016
nálam van egy rakat holmi őskövület től a maiak ig TV panelek, mikró-alkatrészek, stb! még tán-tán pár számítógép-alkatrész is befigyel! nameg, kinek mi kell, igyexem beszerezni nagy buherátor vagyok jómagam is ha van akinek valami kellene, szétnézne, írjon
Itt is van vagy 100-200 kg nyomtató, PC alaplap, noti, stb. Jelige: "tezsvír"-ek kíméljetek, nem beszélek idegen nyelvet.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2016
Helosztok.
Nyíregy méhtelepen szoktam jó dolgokat lőni. Vagyis inkább régebben, míg ott tanultam, mostmár ritkábban járok. Rakéta vezérsíkot elektronikával, katonai rádiót, szubminiatűr csöveket is láttam. Esetleg ha valakinek Szabolcs megye tájékán útban van nagy mennyiségű számítógép alkatrész értemegyek szívesen és begyűjtöm.
Jelentkezz nálam megegyezünk.
X. kerületben holnap kezdődik a lomtalanítás. Egész pontosan Salgótarjáni utca és környéke.
Köszönöm, ha belefér a programomba, lehet, hogy elnézek arra (bár már inkább osztogatom, amim van).
Látom volt több felajánlás...érdekelne zsebrádió, vagy táskarádió, a lényeg, hogy benne legyen a kis trafó, a kimeneti. Ha esetleg valakit terhelne pár db (min. 3) ilyen, akkor boltolhatnánk. Köszönöm.
Sokol esetleg?
Az oroszok nem annyira miniatürizáltak... Egy telefon fali aljzatos dobozba kellene beleférjen, a csavarokat tartó műanyag csíkok közé. A mostani az 14*14*14+lábak, 2*50/400ohm. Térítés ellenében, vagy cserére is érdekelne...
Közben megoldódott, itteni javaslatra voice-os modemekből lettek bontva trafók. Bár nem teljesen olyanok, de a célra megfelelőek lettek.
Pécsen van valakinek kidobásra szánt mikro tápja, hűtő kompresszora, pc tápja, hp600-as sorozatú nyomtatója? Esetleg jelképes összegért. Kutatható méhtelep?
Üdv mindenkinek!
Pénteki szerzeményeim az újrahasznosítás jegyében!Vannak közte új alkatrészek is.
Az u57 mag itt a fórumon viszonylag keresett dolog(és kihaló félben van...), gratula.
A héten egy fénymásolót találtam az út mellett. Az üvege betört,golyónyomokkal tarkítva. Szerintem légpuskával lőhették,vagy max flóberttel. A motorok,köszörült tengely,táp jók lsznek belőle. Canon.
István Ui: Az asszony ezt nem érti....
Hali,ismerős a dolog.......kapom én is az "áldást"
|
Bejelentkezés
Hirdetés |