Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   716 / 981
(#) sunside hozzászólása Márc 16, 2016 /

Régi erösitőhöz távszabályzó kiegészítés. Remoted Rc-modellezők előnyben.
(#) szamóca válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 16, 2016 /

Ha meg eggyel kevesebb, már fotoszintetizálna.
(#) szamóca hozzászólása Márc 17, 2016 / 2

-“jegyeket, bérleteket”

-“Jóvan itt egy ötezres, ennyi pénzt úgysem látsz egész életedben, nem kell hadonásznod, tedd csak el tesó. Tudom, hogy kegyetlen meló a tiétek, napi 12 órában a sok suttyó, most végre találkozol egy úriemberrel, becsüld meg tesó, nem kell visszaadnod, csak tedd el, vegyél a srácaidnak nyalókát meg ropit, Don Papa nagylelkű, az egész nyolcker tudja, tedd csak el, nekem van még ebből a sz@rból bőven.”

-“Te miért vagy ellenőr? De mondd meg nekem, hogy miért jó az neked, hogy téged több ezer ember gyűlöl? Miért jó az? Vertek gyerekkorodban? Apád ivott? Molesztáltak? Én pszichoterapeuta vagyok, nálam is 16ezer az óradíj, gyere, ülj le ide erre a kettes ülésre és meséld el szépen, hogy miért vagy áldozat, élő céltábla. Mit érzel most?”

-“Jaaaaaj téged ismerlek, te folyton itt vagy ezen a villamoson! Te ilyen mobil-hómlessz vagy?”

-“Ez egy csivava. Mivel elfér a táskámban, ezért ingyen utazik, de mivel az én táskámban utazik, én is ingyen utazom, mert nélkülem, egyedül, nem tudna utazni, szóval én csak a csivava táskájának vagyok a hordozója.”
(#) nagym6 hozzászólása Márc 17, 2016 /

Régi unaloműző játékunk: Ha valahol sokáig kell sorban állni, játszottunk mások reakcióival.
A sorban állva hátranézek, erre mások is hátranéznek. Keresik, mit nézek. Nincs ott semmi. Ha kihajolva intenzívebben nézek hátra, mások többen néznek hátra. Balra nézek, mások is balra, jobbra nézek, mások is jobbra.
(#) mikrokapcsolo válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 17, 2016 /

Ezt én is eljátszottam már párszor
(#) Frankye válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

Volt egy ilyen kísérlet is, ha jól emlékszem az Egybesült Álmokban. A fószer egy sokemeletes ház tövében megállt a fallal szemben, és elkezdett felfelé nézni. A semmire. Erre szépen lassan gyűltek körülötte a bámészkodók, és mind nézett felfelé. Az egyik megkérdezte a mellette állót, mit néznek, mire az mutatott felfelé, hogy "Ott, azt!". (Hogy ez a bámészkodó vajon mit láthatott, nem derült ki végül...)
Azután a "kezdő" ember szépen kisétált, a többi viszont kitartóan bámult felfelé, még igen hosszú ideig.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Márc 18, 2016 1 /

"Anyád tudja, hogy kéregetsz?"
"Ne kéregessé' vazze, mennyé el dógozni!"
"Nem adom! Most vettem! Én is fizettem érte, vegyél Te is Magadnak!"
(#) Joe_001 hozzászólása Márc 18, 2016 /

Bocs, csak úgy filózgatok az "okos"telefon tv stb elnevezésen. Mitől is "okos"? 175, az IQ-ja? Vagy épp a Schrödinger egyenlet továbbfejlesztésén dolgozik a Lítium estében? Na mindegy!
A szomszéd "érzelmi kombinát" tulajának a kutyája bejött a becsukott ajtón, meg is jegyezték, milyen okos, ki tudja nyitni az ajtót! Megszólalt a szarkazmusom (tél levén) okos majd akkor lesz, ha vissza is csukja, legalább nem hűl ki a terem, nem?
Na mindegy, csak filózgatok...
(#) sonajkniz válasza Joe_001 hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

Az okostelefon az Apple nagy átverése.
Nincs olyan, hogy okostelefon. Kizárólag telefonálásra is képes tenyérszámítógépek vannak.
Kezdetben vala a mobiltelefon és a PDA.
Egyszer aztán a Compaq gondolt egy nagyot, és a PDA-ba telefont szerelt. Volt néhány követője, de valamiért nem lett átütő siker. Szép csendben elalutt. Évekkel később Steve Jobbs újraélesztete, és elnevezték okostelefonnak. Eddig szép és kerek. Miért mondom mégis, hogy nem létezik okostelefon?
A fiamnak van egy 7 colos tabletje. Gyárilag benne van a simkártyafoglalat, tökéletesen lehet is vele telefonálni, és a teljes gyári szoftverezettsége megegyezik a másik fiam telefonjával. De az isten ért nem hajlandó azt a tabletet senki sem okostelefonnak hívni. Az egy Tablet, amivel lehet telefonálni. Na ez az igazi saját farkába harapó kígyó!
(#) BEMcorp válasza Joe_001 hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

Szerintem lehet ez 'félrefordítás' is. Ugye "smartphone" inglisül, de azt lehet 'ügyestelefonnak(c)' is fordítani.
Márpedig ügyesek ezek a kütyük, hiszen sokféle dologra jók.
Persze az Ügyestelefon(c) is ugyan olyan béna hangzású, ha így nézzük...
(#) simley hozzászólása Márc 18, 2016 /

kijön az áram a résen, csodálatos DD

t.jpg

(#) nagym6 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

Na én ezért kerülöm az inteligens mosóport. Ne én legyek a leghülyébb otthon.
(#) gerleimarci válasza simley hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

Nem te raktad ki elsőnek.
(#) nagy_david1 hozzászólása Márc 21, 2016 / 4

Aki kihagyja ezt az akciót az egész életébe bánni fogja... hogy nem ment be matek órára
(#) Joe_001 válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 21, 2016 /

68 óta tanultam Angolt, beszélem, értem is. A félrefordítást nem most kezdték. Volt a 70-es években egy film Soldier blue volt a címe, a blue itt hátravetett jelző, és a blueshoz közelebb áll az értelme... Emlékszek egy Svarci filmre Red heat címmel, a heat itt zsarunak lett fordítva, de más témában is van érdekes szókapcsolat, értelmezés. Pl olyan rég hallom a gyógyszer reklámokban, hogy beteg a tájékoztató, de mikor gyógyul már meg? Ezek már a Magyar nyelv színességét, játékosságát dicsérik, nem úgy mint az előbbi tanulatlan fordítók ferdítéseit.
(#) pjg hozzászólása Márc 24, 2016 /

(#) nedudgi válasza pjg hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

(#) kala1982a válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Kiakadt a volt mérőd?
(#) kistee válasza kala1982a hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

A "már volt" mérője akadt ki...
(#) zenetom hozzászólása Márc 24, 2016 / 7

(#) elektrorudi válasza zenetom hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Megszakadtam a röhögéstől. Ez tényleg ide való volt.
(#) sunside válasza zenetom hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Ez vajon működik struccal is? Nekem csak nagyobb kamerám van, tyúknak sok lenne.
(#) zenetom válasza sunside hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Ki kell próbálni.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Hidegforrasztásról még nem hallottatok?
(#) Bakman hozzászólása Márc 24, 2016 / 3

Első pillantásra, józan fejjel nem esett le, mit keres egy párna a falon. Később hasznosnak bizonyult.

mosdó.jpg

(#) pucuka válasza Bakman hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Különösen sok sör után.
(#) nagym6 válasza Bakman hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Nekem még most sem esett le. Párnára kell célozni, hogy csészébe menjen, vagy más megfejtés van.
(#) granpa válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Nem voltál még eléggé 'benyomva közhelyen'. A fejnek van!
(#) pucuka válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 25, 2016 /

Ha minden forog, és mozog a világ, akkor jót tesz egy hárompontos alátámasztás a célzás pontosságának. A nadrág szára kevésbé van kitéve a veszélynek.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Márc 26, 2016 /

Találtam egy mosolyt egy Nokia 5110 telefonban a hangszórónál! He-he...
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2016
Következő: »»   716 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem