Fórum témák
» Több friss téma |
Ma a keresztlányommal kipróbáltuk az új bicikli utat. Ezt találtam mellette, bicajozás közben. Igaz hogy nem lehet újra hasznosítani, de megmutatom
A képen látható konvertereknek van még létjogosultsága a mai világban?
A doboza a táppal még használható. Másra nem hinném.
Mai és tegnapi szerzeményem a MÉH telepén. Összesen 40db mágneskapcsoló 230V-os behúzótekercsel.
Úúú "blokkónák" párat
Ha érdekel 1-2 db-ot tudok nélkülözni. Azért bontottam ennyit mert ennyi volt.
Sziasztok!Szert tettem egy akkus fűnyíró 36V3A-es Li-ion akupakra.A képen jelőltem a poz.-neg. csatlakozást ahol a fűnyíró elektronikájával csatlakozik A kzépső csatlakozó gondolom a töltőé lehet...nem tudom.A három N csatornás tranzisztor T428.Az aksi teljesen levolt merülve,majd 400 mA-el töltöttem,kb 45%-ig sikerült mert nincs megfelelő töltöm.Szerintetek mi célt szolgál a középső csatlakozó?
Szia,
lehet, hogy a középső csatlakozó a hőmérséklet figyelésé.
Nem tudom,lehet.A
középső az is negativ.A két szélső csatlakozón töltöttem. A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2016
Szia!
Nem lehetséges, hogy a középső egy érzékelő? Alaphelyzetben a rugó hozzányom egy fémpogácsát a két részhez, de ha a helyén van az akkupakk, akkor az elnyomja az érintkezőt? Főleg a 3-as képen látszik jól a rugó... Amennyiben a középső két fél érintkező két különböző helyre megy, és az akkupakktól egy műanyag rész illik bele a résbe, igazam lehet. Ha mindkét fél rész ugyanoda csatlakozik, illetve ha az akkupakkból is fém érintkező jön ide középre, akkor biztosan nincs igazam...
Szia!
A rugó más célra van,talán a biztosabb rögzítés miatt.A fémpogácsa az a panel hátulján össze van forrasztva.
Az akkuk általában figyelve vannak hőmérsékletet illetően is, (befoláysolja a töltést) ezért szokot lenni három érintkező.
A fényképen lévő doboz tartalmazza az akkukat és a töltés vezérlő elektronikát is. Miért lenne kivezetve a hőmérő? Ha túlmelegedne, lekapcsolná az elektronika a töltést. Valószínűbb, hogy csak egy visszajelzés a tápegység felé, hogy tele az akku, lehet vinni.
Az akkuban nincs hőérzékelő,csak azt nem tudom melyik csatlakozón töltött.Lehet azon amelyiken a fűnyíró elektronikájához?Vagy a középsőn mert az is negatív?
Hello! Kaptam egy már nem működő mikróból alkatrészeket és a fűtőszálat a légkeverőjével együtt be szeretném építeni egy dobozba nyák szárításhoz( p20 lakk). Csak elakadtam a bekötéssel.
Bővebben: Link Bővebben: Link Itt van pár kép. Használd a link gombot, és a keresőt is! A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2016
Mikróban nincs fűtőszál. Vagy a készülék más, vagy amit be szeretnél kötni az nem fűtőszál.
Barna a fázis, fekete nem kell, a fehér-kék a nulla. (nem látszik a képen de a motor két fehér vezetéke remélem külön van)
Szia, nálunk már lehet kapni grillezős mikrót.
Amiben fűtőszál van az nem mikró. Az ugyanis mikrohullámmal melegít.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2016
Igen ez grillezős... a barna egy termosztátba megy, a termosztátból megy az egyik fehér párhuzamosan a feketével a fűtőszálba. A barnával párhuzamosna levő fehér meg a ventilátort hajtja. A kék a fűtőszál másik vége.
Amit írtam, az lesz a bekötése. A feketét vágd ki, nem kell. A hőbizti a fűtőbetétet kapcsolja ki túlmelegedés esetén, a ventillátor mindig forog.
Az állításod második mondata igaz, de mia a helyzet a grillezős (kombi) mikrohullámú sötővel?
A fűtőszálakkal vigyázz, mert általában a kettő sorba van kötve!
Nemrég a feleségemet megcsapta a romantika szele és elkellet menjek vele a Duna partra sétálni Az asszony elmélyültem nézte a Szigetbecse mögé lebukó napot, én pedig megláttam egy kidobott Tescós DVD lejátszót, magányosan heverve a gazban Természetesen a környezetvédő előtört belőlem és magamhoz vettem . (Bár feleségem a szokásos, minden sz@@ hazahordasz és minek az ? megjegyzései mellett.)
Végül is szét kaptam és a tápegység része úgy tűnik használható , 12 V, 5V, 3.3V kimenettel. Kiengesztelésként megépítem életem szerelmének a kerti tó kivilágítást , ahhoz jó lesz tápnak
Csak óvatosan, mert kicsi áramot tud ez a táp. Izzónak nagyon sovány, lednek jó lehet, ha nem 20-30w-os az is.
Idézet: Ismerős „minden sz@@ hazahordasz és minek az ?”
Hát majd a táphoz veszek ledet. De már kb. másfél éve várja a világítást, úgyhogy majd egyszer dobozba került.
igen, a nőkből hiányzik a "művészi érzék"
uhh ez az én topikom.
Látnátok mi van a pincémben (és mit hallgatok érte) Másfél éve el vateráztan néhány apróságot. Abból vettem 95 ért tab ot és 65 ért mobilt. Jók azok a kincsek |
Bejelentkezés
Hirdetés |