Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Néhány méret hiányzik, és át kell rajzolnom, -úgy látom-, hogy érthető legyen.
Ezért kell az ilyen "vagy jó lesz, vagy nem" dolgokat a neten megvenni, magyar boltból, mivel akkor 14 napon belül indoklás nélkül visszaviheted, és megkapod a vételárát (de a szállítási költséget, ha volt, persze saját zsebből kell állni).
Windows8.1-re felraktam a guitar rig 5 programot de megse nyikkan. A hangkártya feldriverezve..( aprox). Javaslat? A gitárhang alapból átmegy a gépen de a programon nem.
Mert nem lejátszani kell olyankor a gitár, hanem a felvételnél beállítani gondolom a windows-ban és a programban is.
Az autómon eljött az ideje egy kis karbantartásnak. A kutyáink úgy gondolták, hogy ráér az még!
A teraszon rossz polcra tettem az alkatrészeket. A kis rosszaságok el is intézték mire észrevettem
Nem is tudtam, hogy a kutyák szeretik a légszűrőt! Bár én inkább kutyakajával etetem, mert az olcsóbb!
Legszebb öröm a káröröm
Mondjuk úgy már én is jártam, hogy feljelöltem a kapucsengőt (balkéz tart, jobbkéz ceruza). Nyomó letesz, lyuk kifúr, tipli be, csavar a szájban, csavarhúzó zsebben: nyomó sehol. 20 perc keresés után lett meg az utcában vagy 100 méterre. A rohadt kutya végig teleszájjal röhögött rajtunk A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2016
Nem szeretik. Látod több mint a felét meg is hagyták. Az olajszűrő is ott volt. Azt nem bántották. Ebből arra következtetek , hogy még finnyásak is.
Papucsok, cipők, virágok, sőt még a most készített kerítés léceit is megrágcsálták. Számítottam , számítottunk rá, hogy rosszalkodni fognak. De már kezd elég lenni a meglepetésekből.
Örülj neki, hogy nem kecskéid vannak, azok szó szerint felfalták volna a papírdobozt, talán még a szűrőt is.
Hogy szűr jobban? Szájjal, vagy véggel a motor felé?
Nem tudom, de a kutyusnak kutya kötelessége megoldani. És még mázlija, hogy nem az olajszűrőt rágta szét. Az már rossz hely.
Belenézve a foci EB döntőbe, ez inkább EU-Afrika meccs lehetne.
De szerencsére győztünk Mármint Európa
Sziasztok hogy tudom a leggyorsabban előkotorni egy ""posztom"" a ki mit épített topicban?
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2016
Sziasztok. Van egy Panasonic HC-V250 kézikamerán, amin nemtalálok olyan beállítást hogy a dátumot és az időpontot rábiggyessze a videóra. Nagy szükségem lenne rá. Utólag megtudnám oldani, csak az már nem hiteles. Egy 25 éves analóg kamera tudja, egy mostani meg nem? Lehetséges ez? Mert akkor mehet a kukába.
A Nap HD-ban.
Csodálatos.
Valóban az, a legfurább amikor több ezer, tízezer fényévnyire lévő galaxisokat fotóznak le, és az már rég a múlt. Egy kialakuló galaxis amit éppen látunk zoomolva, az valójában már lehet rég megszűnt létezni.
Na igen. Bár, ha a Nap hirtelen kialudna, 8 percig észre sem vennénk.
Annyi idő alat még meg lehet csinálni egy levilágítást. A linkelt videóban az a megdöbbentő, hogy a nap mennyire nem homogén, ez a felbontás pedig igencsak jól mutatja a dolgot.
Mire észrevenné a Hubble már sötét is lenne
Mostanában párszor előfordult, hogy a Figyelőben újból megjelentek ugyanazok a topikok, amiket már pár perce meglátogattam. A lista ugyanazokkal töltődik fel, mint amit adott napi első belépéskor láttam.
Windows 10 + IE 11.212.10586.0 A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2016
Még hónapokkal ezelőtt egy esés következtében betört a telefonom kijelzője. Cserélhető? Samsung galaxy s4 mini.
Vissza lehet kapcsolni a klímákat: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |