Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szervusz!
Idézet: „Én nem leszek ott a találkozón, mert köztudottan nem vagyok sem barátságos, sem jó fej.” Kár,hogy nem leszel ott,szívesen megismertelek volna.Nekem az ellenkezője a véleményem,mint amit "állítasz" magadról.Kellenek a fórumra ilyen mentalitású fórumtársak,mint amilyen vagy.Szerintem,kellemesen csalódnék mint ahogy Zoli_bácsi esetében is a tavalyi találkozón.
Kérem befejezni a teniszezők témakört a topikban, semmi köze nincs a találkozóhoz. Köszönöm.
Sziasztok!
Segítséget kérek, habár nem sok reményt fűzök a dologhoz. A HE találkozóra kellene elhozni Pécsről egy kis gépi lombfűrészt (17 kg). Sajnos egyik futárszolgálat sem vállalja a háztól-házig szállítást, ha nincs "szép szögletesen, sérülésállóan" bedobozolva a termék. Az idős tulaj meg nem akar ütés és rakodás álló masszív deszkacsomagolást készíteni. Csak egy műanyag zsákba csomagolta be. Csiki-csuki helyzet, a kisgép meg kellene nekem, de ezért nem utaznék Bp.-Pécs-Bp. távolságon oda-vissza. Lehet hamarabb is a felszállítás vagy Budapest másik helyszínére is (pl. Puskás Technikum - 08. 13-i börze). Ha valaki segít, akkor neki, meg 1 fő kísérőjének fizetem a HE belépőjét. Inkább egy Fórumtársnak adom a pénzt, mint egy szolgáltatónak ![]() Emailon, PÜ-n vagy telefonon is elérhető vagyok a részletek megbeszélésére. Tel.: harmincas/919-négy-315
Az lenne a kérdésem, hogy 9 óra előtt pl fél órával tudnék érkezni? Azért gondoltam, mert nekem ki kéne találjam a helyemet, keresnék valami asztalt, hosszabbítót kihúzni, kipakolni és belőni a cuccokat.
Érkezhetsz előtte minden gond nélkül, ott leszünk már páran.
Üdv!
Volna egy eladó (cserélendő) régi csöves rádióm. Értékét nem tudom, de leginkább örülnék egy népszuper rádió csőkészletének. A HE talira valószínűleg feltudnám vinni (dög nehéz). A fotók mobillal készültek, de a lényeg talán kivehető, aki ismeri, felismeri a készüléket. Gondolom gyűjtőknek való a darab. Természetesen a gyári állapot kifejezés eléggé elavult, de legalább leharcolt. A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2016
Ha nem lesz jelentkező, szerintem megpróbálhatsz felkeresni telekocsi szellemiségű oldalakat, embereket, elég korrektek szoktak lenni, biztos van, aki heti rendszerességgel járkál akár Pécsre is.
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2016
Nekem meg még mindig az a bajom, hogy szombaton találkozó, vasárnap meg tesóm 'szoboszlóról jön a Balatonra és nem akarok oda-vissza utazgatni.
Tehát kellene két nap pesti koszt és kvártély és/vagy szállítás?
Írtam privátban
![]()
Ahogy ígértük a gyalogos és autós megközelítéshez készítettünk egy térképet. A gyalogos megközelítéshez megjelenítettük a közelben megálló különböző járatokat.
Sziasztok.
Lenne egy nagy kérésem. Nem jön autóval valaki a Keleti pályaudvar felől? Addig vonattal mennénk, ez megoldott, de a továbbutazás kérdéses. A buszt néztük, de nagyon drága, majdnem annyiba kerül, mint a Komárom-Keleti vasútjegy oda vissza az IC szerelvényen. ![]() Előre is köszönöm. ![]()
Akinek netán volna numitron csöve (izzószálas kijelző) a találkozóra hozhatna, vennék néhányat kiegyezett árban.
Félig-meddig a találkozóval kapcsolatos kérés, ezért nem az apróba írtam. Ha nem jól tettem elnézést kérek érte, vállalom a következményeit. Már nagyon várom, hogy találkozzam az ismerős arcokkal, és e mellett új barátságokat is szeretnék kötni. Köszönöm.
Üdv. Erről jutott eszembe, nekem van kettő minitron, név szerint 3015-F. Ha ez is érdekel, elviszem őket.
Illetve van 3 Db 230V / 16-30V 300mA Led driver, amit 10W-os refikből termeltem ki, működnek de nekem nem kellenek, csak porosodnak. Ha kell valakinek...
Nem tudom, milyen útvonaltervezőt néztél, de a busztól (Thököly út/Bosnyák tér, vagy Róna utca)sétálni, elég hosszú. A BKV tervező kifelejti a (Keleti)2-es Metró, Hungária körút (Papp László aréna), 77-es troli, iskola (Egressy út 71.) útvonalat. Persze ez is átszállásos, és 4200 pénz. Van valami 1 napos családi jegye a BKV-nak, nézz utána, hátha olcsóbb. (én már rég nem jegyezek) Ha addig nem jelentkezik valaki.
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2016
Üdv!
Lehet érdekelne a LED-driver. Van kínai ócó mozgásérzékelős-fényvetőm, és csak cincog a drivere, de nem működik.
Van pár ic foglalatom. Kell valakinek? Holnap lefotózom őket.
Köszönöm válaszod. A BKK oldalán néztem, itt:Jegy -és bérletárak. Valójában hat darab vonaljegy az ami 2100Ft-ba kerül, ez a legolcsóbb mind közül, de csak akkor ilyen "olcsó", ha előtte veszem meg, és nem a buszon. Édesanyám hallani sem akar több átszállásról.
Még reménykedek, hátha akad valaki aki "megszán" három szerencsétlent. ![]() Még egy kérdés. Budapesten a buszokon bemondják, hogy melyik megálló következik? Úgy rémlik, mintha bemondanák, de nem emlékszem biztosra.
Egyik érdekelne, milyen árban adnád?
A minitronok mindenképpen érdekelnének, igen. (3015-F). Remélem egy mindkettőnk számára elfogadható árban meg tudunk egyezni. Köszönöm előre is.
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2016
Igen, bemondják a buszokon/villamosokon a megállót. A jegyet mindenképpen előre vegyétek meg, akár automatából, akár pénztárnál, mert a buszon nagyon drága, és nem is mindegyiken lehet venni. A Keletinél a főbejáraton kijőve, balra, az épület mellett, a Kerepesi úti busz (troli) végállomásnál van egy automata, de ha lementek az aluljáróba, ott is vannak automaták, sőt, ott még egy jegy- és bérletpénztár is van.
Ha két járaton kell utaznotok, akkor az "átszállójegy" olcsóbb, mint 2 vonaljegy, ezzel is spórolhattok egy kicsit. (3 főre így oda-vissza 3180,- Ft, míg vonaljegyekkel ez 4200,- Ft. Ha vesztek egy 10-es gyűjtőjegyet, ami 3000,- Ft, és mellé 2 db vonaljegyet, akkor az összesen 3700,- Ft. Összesen 12 db jegy kell hármótoknak, két-két járatra, oda-vissza.)
Autóval, az iskola után, az Angol utcában van jó nagy parkoló.
Hivatalos/nem hivatalos "észosztás"-ra keszüljünk? Palatábla/kréta, flip chart/filctoll, laptop/projector ![]() - Tekercselés - Telefon - Cső - Autó
Rockersrac-nak is szól!
Mivel ezek nálam csak porosodnak, bízom benne, hogy megegyezünk, ezért annyi amennyit Nektek ér, minimum 5 Ft. ![]()
Lesz lehetőség akár az étkezőben is nagy közönség előtt észt osztani, van ott fehértábla is, használható szabadon (kizárólag fehértábla filccel!)
Az étkezőben minden csak úgy tartható, hogy 12:30-kor kezdődik az első turnus élelemmel ellátása, így addigra üressé kell tenni.
Ahogy Frankye is írta: a Keletinél megveszitek a jegyeket (6 db. átszálló), és a Papp L. aréna/sportcsarnok (Kerepesi út×Hungária krt., Stadionok mh.) Metró megállónál átszálltok a 77-es trolira. Ez a legkényelmesebb, legrövidebb.
Sziasztok! Valaki 2 db Az11(Y8A) foglalatot tudna nekem hozni találkozóra? Persze nem ingyen.
![]() ![]()
Itt vannak a képek. Rontottam a képminőségen hogy feltöltse.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |