Fórum témák
» Több friss téma |
Szia.
Valami kis kapcsolási rajzot alkatrész értékekkel. Mindig szokott ezekhez lenni egy tipical application .
A google segített: Bővebben: Link.
Sziasztok.
Mai bolhapiaci szerzeményemhez keresnék valami dokumentumot. Gugli a barátom adott róla 3 fényképet,de egy kicsit többet szeretnék.Hátha már valakinek volt ilyen vagy a gugli jobb barátja mint nekem. Köszi.
Ehhez úgy tűnik, az ELV journal folyóirat 1993-as évfolyamának első három számát kéne megszerezned...
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2016
Köszi.
Sajnos nekem is csak ezt ajánlotta fel a gugli. Igazándiból működik minden csatornája szépen programozható,csak 1-2 rövidítést nem igazán tudok hova tenni.A típusnál felajánl pbu-t vagy pbi-t,gondolom ez az ólom akku akar lenni de melyik micsoda.Még játszok vele de a 4000 Ft-ot mindenképpen megérte. Üdv
Arra van külön gombocska ledekkel.A gombal(alul) lépegetek,hogy mit is szeretnék állítani és az oldalsó gombokkal pedig az értéket de azt már a kijelzőn.
Két kérdésből az egyik Al.-bordás csodát már megfejtettem, de azért közreadom, mert érdekesnek gondolom: P3V (cirill betűkkel) a felirata. A másik (IC-t) nem tudom, netán egy ősi 7470?
Az aluminium bordás egy kondenzátor lehet, talán 2 nanós, pont olyan amilyenre szűkségem van.
Sajnos nem kondi, hanem egy '50-es években készült szovjet P3 tip. teljesítmény-tranzisztor.
Mint egy csipeszt használva?
Mert valahogy nekem nem nagyon sikerül megfogni vele semmit sem!
Nem megfogni kell vele, hanem alányúlni és emelni.
Sziasztok!
Egy apró kérdés, hogy van az ULM2803AG IC-m. Ha a végén az AG helyett A vagy más van, annak van jelentősége? Illetve ebből az IC-ből még van az ULM2804 es. Mi a difi a kettő között? A fő bajom, hogy a2803 as elég meleg működés közben. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2016
Nem számít a vége. A melegedés a kapcsolt terheléstől függ. Én inkább az egyszerű tranzisztoros, vagy FET-es
Megoldást szeretem a jobb hőleadás érdekében.
Köszi a választ! Hely nem sok van a gázkazán vezérlőn, hogy ezt az IC -t tranyóra vagy FET-re kiváltsam. Ezzel a lábkiosztással nem létezik erősebb IC? Köszi.
Esetleg dobjak rá egy kis egyszerű hűtőbordát?
Igen. FBS-sel ráragasztasz legalább egy alu lemezdarabot.
Ok. Köszönöm szépen. Erről az FBS ről küldenél egy linket, mert nem ismerem. Ennek jó a hővezető tulajdonsága?
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2016
Mobillal nehézkes... Zöld-fehér tubus fekete nagy betűk F.B.S. festékboltok, barkácsáruházak.
FBS A hővezető képessége nem a legjobb szerintem, de megfelelő lemezdarabbal jobb lehet mint borda nélkül.
Vegyél kétoldalas hövezető szalagot. Én azzal szoktam megoldani.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2016
Mikor megköt, ugyanolyan szilikonlemezke lesz a két felület közt, mint a gyári. 3..400 fokot is kibír - én páka fűtőbetétet nyomtam ki vele.
Kérdés, hogy az alumíniumra , hogy tapad majd fel.
Adatlapján meglátod a difit. Tán N/P.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |