Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2639 / 3575
(#) szamóca válasza Stewe hozzászólására (») Szept 19, 2016 /
 
Hmm. Más szemszögből. Ha olyan szöveget nyomat neki, hogy elfelejti a telefont, mert annyira nevet, figyel, csüng a szavain, leköti amit mond, akkor a kérdés fel sem merül.
(#) kameleon2 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 19, 2016 /
 
Nyűgözd le Akkor leteszi magától. Ha így sem - akkor kár vele vesződni, mert később sem teszi le és egyre kényelmetlenebb lesz, hogy miközben te hozzá beszélsz - ő más felé fordul.
(#) Stewe válasza szamóca hozzászólására (») Szept 19, 2016 / 1
 
Vagy esetleg nem ok nélkül menekül a pixelek világába....
(#) Ge Lee válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
A nőket ne is próbáld megérteni mert nem fog menni, ajánlom elolvasásra a "A férfinak szex kell a nőnek szerelem" című könyvet, nagyon jól leírja hogy melyik nem hogyan működik és hogy miért éppen úgy.
Egyébként a nőt az anyagiakon kívül csak a "mágiával" lehet megfogni, vagyis el kell varázsolni. Teljesen mindegy hogy ki vagy, hogy mit csinálsz, vagy hogy van-e valóságalapja a mondandódnak. Egyedül az számít, hogy azt érezze hogy el van varázsolva. Ha ez sikerül onnantól a tenyeredből fog enni. Nem vicc, láttam férfiakat akiknek ez nagyon magas szinten megy, az aktuális nőt konkrétan úgy kezelik mint egy rabszolgát, mégis odavannak a paliért.
Nem vágynak másra mint anyagi és érzelmi biztonságra, amihez a varázslat az első lépés.
(#) kameleon2 válasza Ge Lee hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Hű - ez a téma egyre inkább kezd eltolódni - bár tetszik !
(#) szamóca válasza kameleon2 hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Nincs addig gond míg nem részleteződnek a részletek.
(#) mineral hozzászólása Szept 20, 2016 / 1
 
Különös eset történt ma velem. Még most is rajtam van a döbbenet. Parkoló helyet kerestem egy bevásárló központ parkolójában. Megláttam egy helyet gyorsan be is fordultam. A vele szemben lévő parkolóhely is üres volt. Gondoltam, hogy átgurulok. Indulásnál szemből könnyebb lesz kiállni...
Épphogy csak gurultam ekkor takarásból megjelent egy vakvezető kutya és a gazdája.
Reflexből állóra fékeztem az autót. Egy kicsit megcsikordult a gumi is. A hölgy várta , hogy tovább menjek. Illedelmesen kiszóltam, hogy én ide parkoltam nem megyek tovább. Ekkor rám szólt, hogy ha nem látnám az egy mozgássérült parkoló. Fel is van festve az aszfaltra. Ez figyelmetlenség volt részemről elismerem. Gyorsan kiálltam és kerestem is egy másik helyet. Ledöbbentem, hogy vakon mennyire ismerik a környezetüket. Tudják, hogy éppen hol járnak. És hogy egy "paraszt" éppen a mozgássérült parkolóban próbál megállni... Hihetetlen volt számomra. De akár igaz is lehet. Az autóból kiszállva a szememmel tovább követtem a hölgyet. Ekkor jött az igazi döbbenet. Az eddig mereven maga elé bámuló hölgy. Valami csoda folytán látó lett!!! A fekete szemüveget levette. Beszálltak az autóba a kutyával és elhajtottak! Úgy hogy a nő vezetett! Csak lestem mint hal a szatyorban. Létezik olyan ember aki vaknak tetteti magát. Érthetetlen és felháborító.
(#) Stewe válasza mineral hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Itt nagyon érdekes.... de egy Youtube megosztást még jobb lett volna linkelni
Ezek azért mindent megérdemelnek.
(#) nagym6 válasza mineral hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Idézet:
„Ekkor rám szólt, hogy ha nem látnám az egy mozgássérült parkoló.”

Itt honnan tudta, hogy aki beállt (Te), az nem mozgássérült?
(#) mineral válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Jó kérdés. De amikor egy "vak" hívja fel erre a figyelmed akkor döbbenettől nem ezen gondolkodtam.
(#) mineral válasza Stewe hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Már régóta tervezem , hogy veszek egy fedélzeti kamerát. Rögzítettem volna a youtube-ra pár érdekességet. Többek között ezt is.
(#) szamóca válasza mineral hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Egy volt ismerősöm, pl. halláskárosultnak tetette magát, és sikerrel! Ugyanis így a BKV bérleten igencsak sokat lehet spórolni.
Azt mondta, nem volt nehéz a vizsgálatokon kamuzni. Vannak ilyenek.
(#) Gafly válasza mineral hozzászólására (») Szept 20, 2016 /
 
Jó tudni, hogy "fedélzeti kamerával" készült (akár vicces, akár nem) videókat "tube"-n megosztani nem mindig OK.
Arra jutottak végül (a rádióban), hogy:
- Az nem árt, ha a bíróság előtt, az igazadat alá tudod támasztani felvétellel;
- Önmagában az "autónak" nincsenek "személyiségi jogai" (értsd típus, rendszám);
- Ha (Te) éppen jól láthatóan izéltek (beszélgetés) az autóban és látszotok a felvételen, akkor biztosan nem OK.
(#) Norberto hozzászólása Szept 21, 2016 / 1
 
Üdv mindenkinek!

Lehet, hogy ezzel most nem leszek népszerű, de meg fogom vásárolni a TotalCommander nevű szoftvert. Kíváncsi vagyok, vajon beszállna-e valaki még a vásárlásba, ugyanis 1-nél több licensz megvétele esetén annál olcsóbb, minél többen szállnak be, ami végülis nem utolsó szempont. Ha pl. 10 emberke vásárol, akkor fejenként bruttó 6973 Ft, ellenben egyedüli vásárlóként kb. duplája, 12600 Ft. Az adminisztrációt, és mindent én intézek egyébként, így is, úgy is.

Érdeklődőktől leginkább privátban szeretném kérni a jelentkezést, itt néha túl nagy off kerekedik a semmiről, amit nem biztos, hogy mindig végigolvasok.
(#) kameleon2 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2016 1 /
 
Csak egy kérdésem van: Miéééééééért?
(#) Norberto válasza kameleon2 hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
A kérdés nem ez volt. Tévedek?

Válaszom csak a számodra egyébként: egy zsák *ért...
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2016
(#) Stewe válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2016 / 1
 
Nem tévedsz.
A kérdésed az volt, hogy beszáll-e valaki....
Tényleg nem ártana tudni, miért akarna valaki költeni egy fájlkezelőre, ha minden funkcióra van freeware megoldás.
Úgy egyébként ha a címet olvasod, épp ez az "OFF" topik, de a csillagozott kifejezések használata itt is bunkóság.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2016
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Nekem az lenne a kérdésem, ha Te intézed, én hogyan tudnám igazolni az eredetiségét?
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Mondjuk legkönnyebben úgy, hogy bemutatod az elektronikus számlát, amit kiállítanak, és én kapok belőle, amit én ugyanúgy eljuttatok minden érintettnek?
(#) Norberto válasza Stewe hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Idézet:
„miért akarna valaki költeni egy fájlkezelőre”


Röviden: azért, mert amilyen funkciókra használnám azt az egyet, a kismillió kiegészítőivel együtt, és amilyen átalakítási, moddolási lehetőségei vannak, azok mellett összesen elbújhat az összes létező másik ingyenes megoldás. Próbáltam már nem egyet a sok létező alternatíva közül, próbáltam rájuk is szokni és "átállni", de elképesztően bénák, a szó legszorosab értelmében.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2016
(#) Stewe válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2016 / 2
 
Ez egy bukott mutatvány.
Természetes, vagy jogi személy saját részre vásárolhat szoftvert, a továbbértékesítés már feltételekhez kötött. Ha tehát valamiért igazolni kell az eredetét, akkor az ügyintéző kiröhög ha más nevére szóló számlát lobogtatsz.
(#) Topi válasza Stewe hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Ez pontosan így van. Ha nem egy szervezeti egység alá tartozó / házon belüli a dolog, akkor (total commandertől függetlenül) licensz továbbértékesítés történik. Akár pénzért, akár ingyen ez ebből a szempontból irreleváns.
Inkább csoportos kedvezményt érdemes kérni, x db különálló licensz egyidejű vásárlása esetére (szigorúan külön névre), Norberto pedig ennek ügyintézője lehet ilyenkor, de nem licensz tulaj (csak a sajátjáé)
(#) SzervízMacska válasza Topi hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Pont ilyesmire gondoltam én is. Mert eddig vagy fizikailag, boltban vettem szoftvert számlával, vagy online közvetlenül, de ilyen esetben van szintén névre szóló e-számla...
(#) Ge Lee válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Ezzel teljesen egyetértek, amit viszont ennek ellenére sem értek, hogy ehhez miért kell megvenni. A legújabb verziókkal nem tudom mi a helyzet, de a régebbiekhez voltak "okosságok", amiktől aztán pont úgy néztek ki és úgy is működtek mintha megvetted volna.
(#) Norberto válasza Topi hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Én nem is akartam birtokolni SzervizMacska (vagy bárki más) esetleges későbbi licenszét. Erről én nem szóltam, csak bele lett képzelve a történetbe. Minden körülményt nem írtam le. Mindegy, a lényeg a JMM...
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2016
(#) Norberto válasza Ge Lee hozzászólására (») Szept 21, 2016 / 1
 
Igen ám, de mivel vannak olyan helyzetek, hogy nagyon-nagyon hivatalos helyen járok (ha hihetetlen is), ahol egyetlen darab okosított vagy picit is illegális szoftver sem lehet a gépen, mert ellenőrzik, illetve szólnak érte. És teljesen jogosan. Viszont a TC-t előszeretettel használnám mindenhol és mindenre, ahol csak nálam lehet, a saját fiókom alatt, bármely gépemen, korlátozás nélkül.
(#) Ge Lee válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Ha sűrűn jársz olyan helyen akkor érthető a dolog. Ha ritkán, akkor arra a néhány alkalomra én el szoktam boldogulni a win saját fájlkezelőjével is. Meg aztán a TC-ben a legtöbb dolog működik megvétel nélkül is, freeware módban, azért meg nem szólhatnak.
(#) kameleon2 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Most őszintén - így, hogy négyszemközt vagyunk...( ) - szóval hol láttál olyat, hogy a BSA megbüntetett valakit egy Total Commander használatáért? Nekik a nagyobb falatok kellenek, nem a szúnyogok: Microsoft, Autodesk, Adobe csomagok stb. Ha mindenkinek fel szeretnéd telepíteni, annyira zavaró az egy darab számjegy megnyomása az ingyenes verzió elején a TC-nél? Sok cégnél dolgoztam, ahol fontos volt a szoftverek tisztasága. De szerintem te leestél a ló valamelyik felén, mert ezt a kutya nem kérte még soha. Az más kérdés, hogy amit felajánlottál, az túllicenszelés - és az már büntetendő. Főleg nagy nyilvánosság előtt, előre megfontoltan. Ugyanis ez a fórum - nyilvános.... Azóta, hogy feldobtad - feltettem a Double Commandert a gépemre és majdnem jobban tetszik, mint a TC. Gyors és hatékony. Lehet, hogy meg is maradok mellette, mert még az FTP-ket is szépen tudja kezelni. Igaz én már régen is DOS-on és Volcov Commanderen nevelkedtem
(#) Buvarruha válasza Ge Lee hozzászólására (») Szept 21, 2016 / 1
 
Elég meredek valakit leoltani azért, mert nem warezolni akar egy szoftvert, hanem megvásárolni. Ez lenne a normális...
(#) Sam Seed válasza Buvarruha hozzászólására (») Szept 21, 2016 /
 
Az lenne a normális, ha engem nem csesztetnének felugró ablakokkal, ha használom a programjaim. Minden eredeti. HA tervezek Win alatt, az a Win tulajdona. Mégis nekem nyomják a reklámot, mint a nagyorrú az M1-en. MErt még nem adóztam utána. Persze. Artisjus, win, . Haggyukmá.
Lehetnek programhibák, véletlen keresési feltételekre felugró ablakok, hirdetések. ( mert azthiszik hogy szoftvert loptam- ezért több reklámot kapok) (szerződési feltételek).


Visszatérve a céges gépekre. USB HIrens, USB linux. HA kirántod a csatolt lemezt tönkremegy. ezer forint egy 2 gigás stick. Vagy betolsz egy donglet.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2016
Következő: »»   2639 / 3575
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem