Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Chromot használok, sosem zárom be a böngészőt. Például kb. reggel 7-kor néztem meg valamit és állítottam át, hogy az áfás árat lássam. Most nem olyan rég kb. 20 perce megint megnéztem és az ár már a nettó ár volt, így át kellett megint állítanom.
Helló,
Érdeklődnék, hogy ilyen TLP2745 opto kerül e a rendelhető tételek közé. Vagy valami hasonló alternatíva. Köszönöm!
Hello. Főkategória » Készülékek » Audio » menüpontba be van keveredve szerintem a SS 25-8
Kábelsaru-szem ( ''O'' - saru )
Sziasztok!
Létezik SMD tokozásban Be/ki kapcsoló? Nem nyomógomb. Lehet, hogy én vagyok az ügyetlen, de nemtalálok. Olyan, mint a szimpla DIL, csak nyomható. Kis méretben, 100mA -re. A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2016
Üdv!
Köszönjük az érdeklődést. A keresett termék itt rendelhető meg: Link Várható beérkezési ideje: rendeléstől számított 1-3 nap.
Üdv!
Köszönjük szépen az észrevételt. A hibát orvosoltuk.
Sziasztok!
A "kommersz" 2×16-os LCD-hez melyik keret való? A méretek alapján nekem úgy tűnik, hogy az egyik nagy, a másik meg kicsi.
Lásd ezt: Bővebben: Link és a következő hozzászólást.
Frankó... De azóta eltelt 3 év... Semmi változás? A hobbisták körében talán a legtöbbször használt kijelző. Vicc...
Itt a piaci rés! Meglepő, de nem gyártanak ilyet. Mindenféle megoldással talákoztam már, úgy tűnik, a készülékgyártó cégek nem törik magukat, hogy gyártassanak keretet.
Lehet, hogy a hobbisták sokat használják de a teljes piac nagyon kis szeletét viszik el, egyszerűen nem éri meg foglalkozni vele. Ráadásul ahogy csökken a grafikus kijelzők ára, egyre inkább nem éri meg, mert már nem 2 x 16-os kijelzőt használnak a készülékgyártók (sem).
Sziasztok!
Az alábbi relé nem jeleneik meg nálam a bistabil szűrő bekapcsolásakor: FTR-B3GB003Z Még egy észrevétel vele kapcsolatban: az alcímben 3V-os, a táblázatban 12V-os a tekercse. A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2016
Kedves rascal,
Köszönjük, hogy jelezted felénk észrevételeid. Hamarosan javításra kerül az adatlap.
Kedves reloop,
Köszönjük észrevételed. Az adatlap javításra került.
Hello! Többször előfordult, hogy az alsó sorban reklámozott alkatrészre/eszközre kattintva, csak a HESTORE fő oldala jön be. De a keresőbe beírva az alatta olvasható nevet, sem találja meg. Pld. DS-3200 vagy mi..
Ennél a step-up konverternél van olyan hogy mi a minimum feszültségkülönbség a bemenet és a kimenet között? 11-13,5 voltból kellene 14-et előállítani.
Tárgytalan, már megtaláltam: a válasz 2V.
Sziasztok!
Én is jelezném hogy a 2N3906-os tranzisztor NPN-nek van feltüntetve a webáruházban PNP helyett. A hozzátartozó "webáruházas" pdf-es adatlappal nincs gond, az rendben van.
Üdv!
Köszönjük szépen az észrevételt. A hibát kijavítottuk.
Üdv!
Ehhez a kithez ugye nem szimmetrikus tápfesz kell? Bővebben: Link A leírás nem írja, az adatlapban van ilyen és olyan is, a csatlakozók számából ítélve szimmetrikus kell neki...
Egyszeres tápról megy.
Bemenet: Bal, jobb, GND. Tápfesz: + és -. Kimenet: + és -.
De a TDA2030 az mono, akkor szerintem nincs jobb és bal csatorna.
A két bemenet ellenállásokon keresztül közösítve (keverve) van. Vettem már ilyen KIT-et, ezért vagyok ilyen biztos benne.
Akkor értem, köszönöm!
Sziasztok!
Észrevétel a linkelt szekción: Bővebben: Link "A kondenzátorok alkalamzása" szűrési feltételnél a "motorkhoz, üzemi" feltételt választva a listázott elemek nevében indítónak van feltüntetve, a részletesebb terméklapon már üzeminek van írva. Illetve az itt idézett szövegekben lévő elgépelés található. Még egy személyes észrevételem lenne, ezzel kapcsolatban: "Keramia test mérete", mint szűrési opció. Nem lenne elegendő, csak a "méret" megnevezés? A kategóriában szereplő tételek mind alumínium, vagy valamilyen műanyag borításúak.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: a BKDIN 1050 KO/P (105×86×57) típusú 6 modulos sínre szerelhető műanyag doboz előlapi része elég nagy-e ahhoz, hogy a KC-2004-BB típusú 20x4-es LCD kijelző elférjen mögötte?
Hello! IRF1324-nél "Ellenállás vezetési állapotban 1.5MΩ" Inkább 1,5 milliohm..
Szervusztok!
Vennék 100 db. MPSA 42 tranzisztort, csütörtökön, vagy pénteken. Mikor mehetek érte. Üdvözlettel: Kálmán |
Bejelentkezés
Hirdetés |