Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Na mégegyszer, mostmár jó helyre:
Szia! Ha meg van még a peltier modul, mennék érte. Stranszky Károly
Szia !
Megvan, viheted ! Címet telefonon mondok. 06-30@@@@ A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2016
A peltier modul új gazdára talált, köszönöm az érdeklődést !
Hali.
Három karton vegyes RT évkönyv--rádiótechnika-hobbi elektronika- ezermester stb ingyen elvihető, Miskolcon. Remélem megbecsült, nem tűzbe dobott sorsuk lesz. Válogatás nincs mindet vinni kell. Kedd -szerda itthon vagyok. Cím :Miskolc pünkösdhegy 7/a . Tel:30/**** (Max két borsodit elfogadok) jeligére A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2016
Sziasztok!
Ingyen vihető C=64-es könyvek és CoV valamint 576 újságok, egyben. Nógrád megyében. A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2016
Szia. A C=64 könyvek érdekelnének. Hol lehetne őket átvenni,vagy milyen módok volnának az átvételre?
Legjobb volna személyesen, nógrád megyében.
Sajnos tőlem az messze van,azért köszönöm.
Atya ég!!! Micsoda kincsek. Szeretnék rá jelentkezni.
2 db Videoton hangszóró elvihető hibás mind a kettő.
Teljes felujitás kel nekiek
Helyileg merre van? Ès milyen típusú ?
Hello!
Jelentkezek rá, ha posta megoldható.
Balmazójváros 30 CM-ES
Sziasztok! Szolnok belvárosából ingyen elvihetőek az alábbi dolgok, ha valakinek kellenének. Amiért nem jelentkeznek, az hétvégén a lomtalanításon végzi. Csak személyes átvételt preferálom a súlyuk miatt.
A TV-k(2), monitorok(2), hangfalak működnek, az írógép állapota ismeretlen.
Az írógépet magában sem adod fel esetleg postára? (persze előre utalással).
Pendrive reklámajándék csomag elvihető. A driveok nem használhatóak.
Lecsapnék rá, ha működnánek. csak burkolat?
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2016
Egy SONY TRINITRON bontott képcső.
Az üres házba visszahelyezve vár valakire. Bp., Erzsébet XX. ker.
Sziasztok!
Békéscsabán, Jamina városrészből ingyen elvihető ez a Daewoo 55cm-es TV, távirányítóval együtt. Semmilyen életjelet nem ad. A power LED sem világít. Nem volt buherálva, szüleimé volt, van helyette másik.
Szia!
Engem érdekelne.Részleteket privátban. Üdv.Zsolt
Úgy néz ki, a TV zsozso72 fórumtársunké.
Sziasztok!
Budapest 13. kerületéből elvihető egy resprom lira 68. Annyit tudok róla, hogy a lemezjátszó nem működik benne, s talán 15 éve volt utoljára beindítva. A külseje szép, minden eleme a helyén van.
Kár hogy nem vihetem haza, mert akkor vele együtt kellene aludnom a garázsban
Szép darab, remélem méltó helyre kerül.
Szia!
Ha 1 2 hetet várhat a szállitás, akkor blokkolnám . Attila
Akkor egyelőre rád vár. A többit majd magánban megbeszéljük.
Sziasztok!
Elvihető a képen látható számítógép, ami teljesen működőképes! A műhelyemben volt régen használva, de ott már régóta új gépem van, úgyhogy csak kerülgetem, kidobni meg sajnálom. Hátha valakinek még jól jöhet! Alaplap: Abit KV8pro 3rd Eye CPU: AMD Sempron 3200+ (csendes arctic cooling hűtővel) VGA: Geforce FX5500 (nagy Hűtőbordával) RAM: 512MB DDR (tudok bele tenni többet is mert van egy rakat DDR ram stickem) HDD: 40GB IDE DVD megahjtó régi 802.11b -s Wifi kártya Van még továbbá egy másik, hasonló korú gép s478-as Intel P4 vagy Celeron procival (nem tudom már) és ECS P4VMM2 alaplappal. Valami vacak integrált grafika van benne, de tudok hozzá adni normális, erősebb VGA kártyát is! Táp nincs benne, de ha valakit érdekel a gép, teszek bele! RAM most 256MB DDR van benne, de ebbe is tudok tenni igény esetén. HDD nincs, de azt is teszek bele, ha igény van rá. (HDD rack van benne) Floppy-t, Optikai meghajtót szintén tudok tenni bele igény esetén. A hiányzó takarólemezek is megvannak valahol, de nem tudom garantálni, hogy meg is találom őket! Személyes átvételnek örülnék a legjobban, de ha állod a postát, el is küldöm! Üdv. Gábor A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
Engem érdekelne privát megy
|
Bejelentkezés
Hirdetés |