Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ezt a könyvet keresem, akár nyomtatott formátumban is: Ekecs Géza: A mikrofonnál és a lemezjátszónál Cseke László Köszönöm!
Sziasztok
Ennek a második része, nincs meg valakinek véletlen? akár digitálisan, akár könyv formában. Sajnos csak az elsőt találtam meg. Elektrotechnikai szakismeretek II. SZERZŐ Dieter Baumann Friedrich Betz Alfred Wunderlin SZERKESZTŐ Klaus Beuth Eugen Huber B+V Lap- és Könyvkiadó Kft.-Műszaki Könyvkiadó Kft. (Budapest) , 1998 Köszönöm!
Sziasztok.
Valakinek véletlenül Kerékgyártó László : Elektrotechnika feladatgyüjtemény című könyve? Köszönöm.
Sziasztok! Az 1950-ben kiadott Funkschau folyóirat 20-as füzetét ( Heft 20) keresem. Nincs meg valakinek?
Szia!
Itt megvásárolható: Bővebben: Link
Sziasztok.
Színes-tv készülékek szervizkönyve, valakinek esetleg pdf-ben?
Köszi. megtaláltam az általad adott linken.
Sziasztok.
Keresem az elektor magazin 1992, 1993 példányait a frekvencia mérő miatt. Esetleg, he meg van valakinek megköszönném.
Szia!
A magyar nyelvű kiadásra gondoltál?
Szia!
Nem feltétlen. Hozzám került az 1,2 Ghz-s frekimérő panelja hiányosan, gondoltam megpróbálom feléleszteni. Azt hiszem az 1992/12 és az 1993/1,2,3 számokban van.
Szia !
A magyar nyelvűben nincs, francia kiadás indexét átnézve 1992 9. számban és 1993 1. és 3. számban közölték. Lehet hogy megvan, holnap megnézem.
Amint sikerül a képekből PDF-et varázsolni, az eddig használt online megoldások bemondták az unalmas ekkora méreteknél És közben műszert fejlesztettem, de nincs elfelejtve, már bescanneltem őket.
Jó látni, hogy rajtam kívül is elolvasná őket valaki. A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2016
Köszönöm, hogy nem felejtetted el és hogy foglalkozol vele!
Majd, ha odaérsz....!
Én a PDFill PDF Tools-ot használom, igaz, nem online, de nem volt fájdalmas telepíteni.
Az ajánlott programmal sikerült összedobni a könyveket, ide raktam fel őket:
Könyvek Rawlinson - A kreatív gondolkodás és ötletbörze viszont nem lett bescannelve, én elolvastam és úgy ítéltem, hogy nem érdemes még ennyi időt sem rászánni.
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani valamilyen jó áttekintő, de gyakorlati jellegű szakirodalmat(kat) a Raspberry pi (3) megismeréséhez, alkalmazásához? Az alapoktól a gyakorlati megoldásokig, érdekelne. Elsősorban magyar nyelven, ha lehet. (De az angol sem nagy baj.) Előre is köszönöm! Üdv.
Szia! Ha küldesz mail címet, akkor ezzel tudok szolgálni...
Szia! Mail cím nélkül nem tudom küldeni....
Szia! Dienes-Kliment könyvek megvannak pdf-ben, ha még aktuális.
Szia.
Bocsi, de nem emlékszem hogy kerestem ilyen könyvet.
Nincs mit, még van kb. 200 könyv a listámon ami digitalizálásra vár, de év végén a könyvtárban is megáll az élet. Tervezem folytatni, tehát jövőre is lesz olvasni /és scannelni/ való, ha nem évekig
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2016
Elnézést, igazatok van, csak nem láttam a fától az erdőt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |