Fórum témák
» Több friss téma |
Ne add fel! Vegyél 12V-os autóakkukat. Az olcsóbb.
Jól mutatnának egy erősítőben puffer kondi helyett, bár kétségkívül olcsóbb.
Az autó is 'mobil', 10db autóaksival (2x60V) lesz egy mobil erősítője, ami még ott is működik ahol nincs villany bevezetve..
Sziasztok! Grundig PS1700-as lemezjátszóhoz hol kaphatnék hajtószíjat? Van valami ötlet?
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni, pár méter extra hajlékony sodrott, szigetelt réz vezetéket, a réz átmérője kb 0,75mm legyen. Valaki tud valami helyet, ahol kapható?
Sziasztok! Valaki szokott rendelni INNEN ? Megbízható? Nagyon kecsegtetőek az árak..
Elég drágát is találtam rajt..Bővebben: Link
Nekem már jött tőlük egy esp8266. Kb három hét. Szerintem működik, ha van türelmed kivárni. (a mikroszpók, endoszpók még nem jött meg tőlük, bár azt az esp után egy héttel rendeltem)
Az idő nem olyan fontos,inkább az,hogy jön e az áru ha kifizetem.. Nevetséges árak vannak néhány hazai webáruházban 1000%-al több az ára.. Gondolom figyelni kell a limitre a vám miatt..
Szerintem megjön a holmi. Valamennyi biztatás (ha nem is garancia), hogy az eladó a vakerán is dolgozik egészen jó értékeléssel. Az esp egyébként leginkább tesztrendelés volt, regisztráció nélkül. A még meg nem érkezett cucc már regisztrációval indult. Mailben jött a csomagkövetéshez szükséges varázsszám. (Most nézegethetem a neten ''célországba elküldve" )
Akkor lehet,hogy egy kicsit bevásárlok próbaképp 10-16 ezerért azt meglátom.. Köszönöm!
Sziasztok! Halmozódnak a nehezen beszerezhető dolgok. Egy ismerősömnek tönkrement a B&D aksis gépéhez való töltő adapter. A fali dugasz egységgel lett valami,feszültséget nem tudok rajta mérni. Nem szétszedhető,illetve csak roncsolással.... Valami olcsó beszerzési forrást tudnátok ajánlani? Mert itt eléggé drága. Köszi előre is!
Hali!
Idézet: Nem egyet szét szedtem már, roncsolással, és sikerült megjavítani. „Nem szétszedhető,illetve csak roncsolással....”
Szétszedtem közben én is,és a saját hasonló módon szétszedetteket át szoktam építeni egy ,,szerelhető" fali dugaszba.Csak a mostani műhelyemben nagyon hideg van,és elmegy a kedve az embernek a szereléstől... Na,ezzel odáig jutottam,hogy a tekercs megkapja a feszültséget,mérés szerint minden rendben van talán,viszont semmi feszültség nincs a sekunder oldalon. Képet mutassak ?
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2016
Valószínűleg a primer körben lévő hőbiztosíték olvadt ki. Hasonló lehet benne: HEStore.
Üdv!
Egy fizikai jelenség vizsgálatához lenne szükségem nagysebességű kamerára (5000+fps). És sajnos elég szűkös határidővel, mához számítva kb. 1-1,5 hét. Venni nem terveztem, mivel felteszem, komoly áraik vannak, ezért bérelni szeretnék. Tud valaki erre valamilyen lehetőséget? (Felőlem jöhet akár honnan, ha ideszállítják a fenti határidőn belül, egyébként Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén lakok.) Illetve bérelve nagyságrendileg milyen árak vannak?
Hali!
Tud valaki olyanról, hogy a LED tokban van ellenállás is? Gondolom létezik ilyen, ha már villogós van, csak nem tudom, hol lehet ilyet kapni (ha egyáltalán lehet). Előre is köszönöm!
Agresszív kismalac: "Nincs és nem is lesz!"
Sziasztok! Egyik ismerősöm hozott egy vadkamerát javításra. Egy szalagkábel (FPC) van benne eltörve. Sajnos elég speciális, mert 20 pin SMD az egyik fele, a másik pedig 14 pin -es de 1mm -es lábközökkel. Csatoltam róla képet. Sajnos sehol sem találok ilyet, pedig sokat keresgéltem a neten. Jó lenne olyan is, ami csak simán megnagyobbítja az SMD részét 1mm lábközre, de olyat sem találtam, csak képen. Ezt is csatoltam. Tudna ebben valaki segíteni?
Sziasztok. Egy relét keresek. Nyákbaforraszthaó bistabil, 1 tekercses, 24VDC. Típusa: Takamisawa LZL-24H. Vagy kiváltóját.Köszi
12V-ra kéne, de most tudtam meg, hogy kocsiba kell (nem nekem), amit én legalább valami áramkörrel oldanék meg, egy ellenállat szerintem kevés.
Szerk.: na jó, ez bukta, mert az is kiderült közben, hogy SMD kell.. A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2016
Megkérdeztem, az az egyszem szállítmány elkelt. Párezer darabos rendelésnél szó lehet rőla, de tanultak az esetből, nem lesz ilyen.
Közben megtaláltam a kiváltóját: Tyco Schrack V23148-b007-A
Sziasztok! Magyarországon(leginkább Budapesten) hol kapható Top258 ic?
Köszi szépen! Google nem dobott fel semmi magyar forgalmazót. De köszi szépen!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |