Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
A "flash point" a lobbanáspont.
Hidegen fogyasztva a legjobb!
Én nem tenném be a hűtőbe, a fagyasztóba mondjuk lehet hogy nem fagyna meg, az alkohol miatt. Száraz hűvös helyen.És lehetőleg magason, nehogy elérje a gyerek, nálam külön polc van a vegyszereknek. Napfénytől szerintem nem kell védeni, megteszi azt helyetted a barna üveg.
Köszönöm megkaptam, minden rendben volt.
Köszönöm mindenkinek, a hűtőből kivettem - most a polcon pihen.
Köszönet Attila86-nak a szervezésért, és az ügylet lebonyolításáért. Külön elismerést érdemel az üvegen elhelyezett címke.
Én is megkaptam, mind a két üveg sértettlen maradt. Amíg nem kaptam meg a csomagot készültem készíteni az üvegekre cimkét, de ezen sem kell gondolkoznom, mert Attila86 tuti jót kreált.
Mindenért köszi!
Kipróbáltam egy bontott smd visszaforrasztásával, nagyon könnyű volt vele a művelet.
Köszönöm szépen Attila86-nak!
Nekem is párásodott a szemem, amikor megláttam a patikai üvegbe szétmért profin feliratozott palackomat.
Persze utólag, mi másra is számítottam volna. Attila már csak ilyen
A lomexben még mindig nagyon jó áron van a TNY255P. Ha esetleg valaki arra jár, vagy rendelni szeretne belőle az gondolhatna rám is, vevő lennék úgy 20-30db-ra. Az 54Ft-os ár 50db vásárlása esetén annyi. Jelenleg más nem kell, és így sok lenne a szállítási költség.
Megérkezett a csomag. Nagyon köszönöm!
Nagyon gyári a cimke!
Odáig rendben van, hogy megvesszük, de hogyan jutna el hozzád?
Úgy ahogy máshoz is általában szokott, bubis tasakban ajánlott vagy elsőbbségi levélként.
Ennyi simán elmegy 1 borítékban, 1-200 Ft-ért. Kipróbálva. De kinek kell a többi ~25 db.?
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2016
Nekem jöhet 20 db.
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2016
Akkor egyeztessetek Ge Lee-vel; megveszem, elküldöm.
Nekem jöhet akár több is, egy életre meg szeretném oldani belőle a segédtáp gondjaimat. Nagyon jó áron van mivel kifutó széria. Viszont a legszuperebb kis áramkör amivel eddig találkoztam. Van hozzá 500Ft körül gyári trafó is különféle feszekre, és ahova elég az a 4-5W amit az IC tud, oda ettől jobb nem kell. Nagyon jól megfelel segédtápnak, akkutöltőnek, LED drivernek, szóval akárminek ahova elég ez a teljesítmény. Hűtés nélkül 4,6W-nál 42 fokra melegszik, 6,9W-nál pedig 60 fokra, tehát ha van némi hűtése akkor akár 7-7,5W-ot is bír tartósan. És jól megy áramgenerátoros üzemben is.
Sziasztok!
Békéscsaba környékéről a napokban valaki rendel a Hestore webáruházból?
Szia Attila86!
Nem szeretnék ismét lemaradni erről ezért most jelzem ha valami csoda folytán lesz még rendelés, akkor én is vásárolnék 2dl-t. Szeretném kipróbálni, hátha ezzel folyasztószerrel közelebb kerülne hozzám az SMD technológia. Előre s köszönöm.
Sziasztok!
Egy 2 dekásra nekem is szükségem lenne. Sajnos későn olvastam róla. Köszi! István
Sziasztok!
2dl-nek én is örülnék. Köszönöm. Dani A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2017
Jól van akkor veszek még 5 litert ha összejöttök annyian. 800Ft/dl-re jön ki és 100Ft a flakon. Tehát 1700Ft/2dl. Január 1-től a postán már nem lehet levélként feladni olyat ami 2,5cm-nél vastagabb, ezért már csak csomagként tudom elpostázni a folyasztószert, aminek a költsége 1490Ft.
Akinek kell folyasztószer az itt a topikban jelezze hogy mennyit szeretne és hogy személyesen jön-e érte vagy postázzam.
Sziasztok!
Az én 2dl-emet postán szeretném megkapni. Köszönöm.
Az adminisztrációt és Attila86 munkáját elősegítve megosztom a korábbi táblázatot, ebben könnyebb követni a rendeléseket és a hátralévő készletet. Az eddigi jelentkezőket rögzítettem, de ellenőrizétek.
A lista |
Bejelentkezés
Hirdetés |