Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Szia! Ha megoldható, akkor én is kérnék 2 dl-t. Köszönöm.
Nem, teljesen rendben volt, még egyszer köszönöm !
Még 3 embernek jut 2 decis folyasztószer... Én baromira örülök ennek a lehetőségnek. Nem lehetünk elég hálásak Attilának. Én úgy vélem nagyon sokat tesz ezért a remek közösségért.
Köszönöm.
Egy már van. Postázással.
Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Beneveztem én is egy adagra, már csak 4 dl a maradék. Köszi előre is a fáradozásodat. Adatokat küldöm mail-ben.
Megjött nekem is, rendben, sértetlenül. Kupakon lazítottam, így szerintem nem fog elrepedni.
Köszönöm Attilának.
zolika60 még mindig nem jelentkezett a 2dl folyasztószeréért én meg nem tudok neki e-mailt írni mert visszadobja. Úgyhogy innen üzenem neki, hogy holnap reggel héttől este hatig jöhet a Határ-útra a folyasztószeréért!
Mi az, hogy visszadobja? Épp most olvastam. Sajnos holnap szombat van és én nem dolgozom, de ha tudok ennek ellenére elmegyek érte. Ha nem sikerül, akkor marad a jövőhét.
Ma délelőtt megérkezett az én adagom is. Sértetlen a boríték, és a zárókupakkal sem volt gond.
Attila mégegyszer köszönöm a közreműködésed!
Nem tudom, amint elküldtem neked az e-mailt, kaptam egy "Undelivered Mail Returned to Sender" tárgyú levelet melyben azt írja hogy nem sikerült kézbesíteni amit küldtem.
Mindegy, a számom tudod (én a tiedet nem) szóval hívhatsz nyugodtan.
Sziasztok!
Ha netán maradna 1-2 dl ebből a csodaszerből én vevő vagyok rá. Üdv: Attila
Sziasztok!
Ha valakinek nem kell mégse a teljes mennyiség amit rendelt, szívesen megvenném tőle a fölösleget.
Minden postázósnak megvan már a címe sőt, az átutalása is megérkezett a következőknek:
Zoli_bácsi, mate_x, dolargaan, neoone, tkovacs, berpeti78, denon888, Hegman, Remci, every, rolie. Csak egy embernek az átutalása nem jött még meg, ő a listán proba néven szerepel. A folyasztószert megint feladták a repülőre! Úgyhogy még ma meglesz. Ha minden jól megy még ma el is fogom tudni postázni, de lehet hogy már csak holnap. A személyes átvételeseknek egyenlőre nem mondok semmit hogy mikorra jöjjenek mert elég kaotikus a mai napom. Majd írok amint tudok mondani valami időpontot.
Nos, ma megérkezett az anyag sértetlenül, lehet, hogy először a holdra vitte a posta és csak utána hozták hozzám!
Idézet: „lehet, hogy először a holdra vitte a posta” Miért, "holdudvarod" van ?!
Van lassú meg gyors posta.
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2016
Zoli_bácsi, mate_x, dolargaan, neoone, tkovacs, berpeti78, denon888, Hegman, Remci, every, rolie folyasztószerei feladva, holnap megkapjátok!
A személyes átvételeseket pedig szerdán várom a Határ-úton reggel hét és este hat közt bármikor. E-mailben megírom mindegyikőtöknek a részleteket! Az előző turnusból már csak zolika60 nem jött el a folyasztószeréért... A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2016
Nekem rendben megérkezett a küldemény. Nagyon prezíc feliratozással, jelzésekkel ellátott műanyag edényzetben kaptam a folyasztószert. Nagyon szépen köszönöm!
Nekem ma érkezett meg sértetlenül. Jó anyag!
Nekem is megérkezett épségben. Köszönöm!
Köszi, nekem is megérkezett sértetlenül! A tárolásra vonatkozóan valami jó tanács pl. hűtőben?
A kannára az van írva, hogy "FLASH POINT: 14C°". Aztán hogy ez mit jelent nem tudom, de szerintem ne tedd hűtőbe, nem kaja ez hogy megromoljon!
Na egy kicsit elb***tam a dolgokat. Felírtátok magatokat az Excel táblába és én meg azt mondtam hogy a személyes átvételeseknek majd e-mailben megírom hogy mikor jöhetnek a folyasztószerükért. Ez mind nagyon szuper, csak az e-mail címeteket nem tudom.
Szóval a személyes átvételeseket kérem szépen hogy az Excel táblába írják bele az e-mail címüket! Utána már meg tudom nektek írni az átvétel részleteit! Akinek tudom kiderítem az e-mail címét az adatlapjáról, de azért írjátok bele az Excel táblába!
A holnap nem biztos? Csak mert úgy szerveztem a dolgaimat, hogy holnap reggel át tudnám venni a megadott helyen, a Határ úti metrónál. (Telefonszámod megvan még augusztusról, amikor nyák lemezt vettem tőled.)
De igen! Egy perccel azelőtt küldtem el neked az e-mailt hogy te beírtad volna ezt a hozzászólást, gondolom akkor még nem olvastad.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |