Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sziasztok!
Holnap Puskás börze. Szokott ilyenkor sok eladó holmi lenni? Illetve meg lesz tartva egyáltalán?
Szokott, attól függ, mit keresel. Vannak akik minden börzén kimennek árulni, vannak, akik csak a nosztalgián.
Sima börzén kb félház van, nosztalgián meg teltház. Én már beszereztem idén mindent, amit keresek, így inkább csak a nosztalgiára járok csorgatni a nyálam ![]()
Leginkább Nixie meg VFD csöveket. Meg persze azt amit a szemem megkíván.
![]()
ilyet ? VFD-s valószínűleg és mindegyik működik benne.
Van egy árus, aki mindig ott van, és van neki mindkettő. Most is ott lesz, beszéltem vele.
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2016
Volt börze
![]() Imi hozott egy csomó ingyen vihető csövet ![]() Na ezért nincs még készen az ebéd nálunk, mert ugye a válogatás sok időbe tellik, mint a töltött káposzta elkészítése is ![]()
Helló Hölgyek, Urak, Szép Leányok!
NEM NOVEMBER 19-ÉN LESZ NOSZTALGIA, HANEM ELŐBB, 6-ÁN! Úgy készüljetek!
November 5-én szombaton ? ( november 6. vasárnap ?)
Csak a pontosítás kedvéért, mert általában szombaton szokott lenni. A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
A nosztalgia az vasárnap szokott lenni. De volt már szombaton is...
De mivel Kálmán ott volt ma (és szerintem ki is volt írva a táblára mint hasonló esetekben (mármint nem az, hogy itt volt Kálmán ![]() A topic elején lévő kiemelt (köszönet Szamócának!) információ pedig reméljük hiteles és egybevágó.
Köszönjük a teljes, precíz, meggyőző pontosítást.
![]()
Még a fejlécben nincs javítva, de kikérdeztem minden illetékest.
![]()
Érdekes volt...
Sikerült egybe szervezni négy dolgot: - Nagy nosztalgia börzét. - Közgyűlést. - Esőt. - Kerületi lomtalanítást. Ahogy mentem haza, láttam futni két embert egy monitorral, és egyet futni utánuk, hogy az a mi lomunk... Remélem közülünk senkit nem vertek meg ![]()
Én olyat hallottam, hogy állítólag valami 100 000ft körüli árú laptopjuk tűnt el. Jót nevettem rajtuk... (de csak halkan, ne hallják) Én találtam a kupacban kétködlámpát, melyek üvege hiányzott, de a foncsor még jó. Eltettem őket, műhelyben lépcsőfordulókba ,,botorkáló" fénynek H1 leddel tökéletesek lesznek. Ha nem, akkor ,,kidobtam" 800ft-ot ledre.
Sziasztok! Valaki meg tudná adni privátban esetleg Öcsi elérhetőségét? Előre is köszi!
![]()
Ő nem tagja elvileg az oldalnak csak olvasgatja ,,kívülről" az oldalt. De azért köszi a tippet!
![]() ![]()
Tegnap volt a börzén egy úr, aki a folyosón árult, a nagyterem felőli részen, a mosdóknál, ahol a falra fel vannak szerelve a telefonok. Esetleg valaki ismeri őt, vagy tud elérhetőségét adni? Ő árult többek között úgynevezett amp fogót is!
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2016
Urat azt nem ismerem, de mostmár tudom hogy mit árult. Vakartam a fejem előtte, de olyan bőszen beszélgetett, hogy sajnáltam csak ezért megzavarni
![]()
Én még most sem tudom, de tapasztalatom, hogy a patentfogó nem praktikus présszerszámnak, bármilyen profilú fejet applikálnak is rá...
február 25. szombat nosztalgia börze! Ki jön? Én ott leszek.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2017
Én is, és viszek bontani valókat.
Cserébe keresek kerek hálózati zavarszűrő ferritet (nekem is van, csak éppen most nem találok ![]() Rajtad kívül, másnak valami célzottan kell?
Valószínű én is megyek.
![]()
A minap még fix volt!?
![]()
Már fixálódtam (asszonnyal kellet megvitatni.
![]()
Mindjárt itt van 3:30 akkor kelek és indulok a börzére.
![]()
Én 3:00-kor kelek a 4:38-kor indulok varttina kollégával a vonattal BudaPestre.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |