Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   60 / 3609
(#) KTobi válasza hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Ismerem a Taskmanager-t

De ez még melléklikkeltem és eltüntette a felső menüjét. Hogy francaba lehet visszahozni, nincs kedvem Windowsot instalálni.

Topi- ezt a programot kéretik azonnal átnevezni

valve: :levele: :levele:
(#) válasza zenetom hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Idézet:
„if helyett használhtnál case-t és akkor kisebb lenne, meg eccerűbb.”

Igazad van, tényleg kulturáltabb lenne ha case-t használnék.

Idézet:
„Rám számíthacc

Köszi, tuti jól fog jönni egy kis segítség

Egyébként azt hogy lehet megoldani, hogy ha a menüponthoz az 1 bites user valamiért mondjuk egy betűt ír be szám helyett, akkor a progi kiírja hogy hibás adat, ne pedig kiakadjon egy valamilyen hibaüzivel?
(#) huba válasza hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Pascal? Beolvasod karakterláncba, szépmagyarul szringbe, és a VAL függvénnyel számmá alakítod. Az utolsó paraméterén kersztül hibakodot térit vissza ha 0-tol különbözik akkor gáz van. Help a barátod.
(#) válasza valve hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Idézet:
„Gé, de nincs virus benne ugye?”

Nincs hát, csak a virusbuster "rossz vicc"-nek titulálja, és ezért kvázi vírusként kezeli.

KTobi:
Idézet:
„De ez még melléklikkeltem és eltüntette a felső menüjét. Hogy francaba ehet visszahozni, nincs kedvem Windowsot instalálni.”

Kattints a felső szürke keretre kétszer, és visszajön. Lásd melléklet

névtelen.JPG

(#) válasza huba hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Huhh tényleg ez jó lesz köszi szépen
(#) huba válasza hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

A Val alprogram csak elirtam.
(#) kobold válasza hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Csinálhatod úgy (bár a Pascal lehetőségeit nem ismerem, de hasonlíthat a C-hez), hogy billentyűlenyomáskor megvizsgálod a karakterkódot, és ha az nem számjegy (0x30 ... 0x39 közötti), ki sem írod, vagy hibaüzenetet adsz. Vagy, C-ben van egy isdigit nevű függvény, ami igaz értékkel tér vissza, ha a paramétere egy decimális számjegy. De egyben is lehet ellenőrizni, megpróbálod átváltani valamilyen szám-típusú változóba, elkapod a hibát, és akkor adsz visszajelzést.
(#) KTobi válasza hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Hálás köszönet (nem is tudtam hova klikkelt az a szaladgáló egér)

Majd szétküldöm a haragosaimnak a progit
(#) googa válasza kobold hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Nem, ez csak wlant, illetve wifi-t ad a pda-nak. Van már egy csomó féle kütyü a t-mobilnál, usb-s, lan-os, pcmcia, satöbbi...ezek végülis mobil internet modemek, mint egy telcsi pl.
Közben lassan rájövök, hogy csak a mobiltelcsizésre alkalmas pda-k lesznek erre jók egy mobilnetes simkártyával...
(#) válasza kobold hozzászólására (») Márc 31, 2008 /

Nem tudom hogy a Pascal tud-e ilyet, de valószínűleg igen (csak én nem tudok róla).
Amúgy amit huba írt, már pontosan kikerestem a helpben, és az szerintem teljesen tökéletes lesz ide. Köszi mindekettőtöknek a segítséget. Majd szólok ha kijött a progi v0.02-es verziója
(#) zsezsa válasza valve hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Hát úgy látom előbb el kellett volna olvasnom, hogy hogy tudok belőle kilépni még jó hogy van reset gomb a gépen
(#) mex hozzászólása Ápr 1, 2008 /

(#) huba válasza mex hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Kicsit én is ledöbbentem a délbe, azt hittem megint felszedtem egy jokis kémprogit a gépre de utána látván az elérhetési utat rájöttem a turpisságra.
(#) valve válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

De rem Te nem bepittbulltál rám, egyesekkel ellentétben,..

mex, nemkapom a tréfát,..
(#) mex válasza valve hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Idézet:
„mex, nemkapom a tréfát,..”

Mostmár énsem...
A lényeg: a torrenttanya kezdőlapja helyett egy csomó keresztrefeszitett éneklő őrült fogadott,és a szöveg szerint a júdea csoport meghekkelte a honlapot....
Végighalgattam a zenét és utána jött a felirat miszerint ne izguljak,hanem nézzem meg a naptárat.
Mindez ékes angolsággal...
(#) zsezsa válasza valve hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

hááát... nem
(#) vicsys válasza mex hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Csak nem az "always looking a right side of life..."-volt a "Brian élete"-ből? És még erről is lemaradtam??
(#) googa hozzászólása Ápr 1, 2008 /

Találtunk egy Eurázsiainak kinéző, kb egy éves lánykutyust. Valaki fogadja örökbe! Segítsetek, kérdezzetek meg ismerősöket! Székesfehérvárról bármikor elvihető! Köszi!

Kutya1.jpg

(#) Topi válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Köhh: "Always look on the bright side of life"...
(#) vicsys válasza Topi hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Köszi
Tudtam, hogy vmi ilyesmi...
Sajnos nem beszélni nyelv angol helyesen én. szorri
(#) mex válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

De igen.
Angol nyelvet én sem beszélni csak nagyon kicsit...
(#) Ricsi89 válasza googa hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

De szép kutya. Ha nem laknák olyan messze(Szabolcs megye) azonnal mennék és vinném is. Remélem találsz neki valami jó gazdit.
(#) Topi hozzászólása Ápr 1, 2008 /

Csak úgy elrettentés és nevelő céllal íme a TOP lista Warn-ok tekintetében aka. szégyenfal.

Dr. Megavolt egy nagy történelmi esemény... Még nem ért fel senki oda, hogy letaszítsa a trónról

Dr.Megavolt7
lajcsi184
Boldika4
0123456789 4
zoly154
duCiel4
Müszi4
(#) Norberto válasza Topi hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

És amúgy azt nehéz lenne megoldani, hogy az aktuálisan warn-osok mégiscsak betöltődjenek az eltüntetett listából? Tehát azon felhasználók látszódjanak folyamatosan, akik épp rendelkeznek ilyen piros jellel... mer az elég látható és szégyenletes lenne valóban, ha mindig látszódnának.
(#) Topi válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Külön lista a figyelmeztetetteknek. Az egész könnyen megoldható.
(#) szabi83 hozzászólása Ápr 1, 2008 /

HP notikról mi a véleményetek?
(#) valve hozzászólása Ápr 1, 2008 /

Pihenő pákás keresi, ha netán megvan valakinek a Kevin Mitnick (A megtévesztés művészete)
Art of Deception és vagy The Art of Intrusion című könyve magyarul. Angolból nemvagyok annyira ász.
Élvezhetőbb lenne anyanyelven,..
(#) válasza valve hozzászólására (») Ápr 1, 2008 /

Húúú, azt a két könyvet én is keresem! Pár hónapja láttam őket egy netes könyváruházban, csak azóta valahogy elfelejtődött.... De majd holnap utánanézek!
(#) skoda555 válasza valve hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

A Libri oldalán megrendelhető az előbbi: A megtévesztés művészete magyarul. A másik címre is keress rá magyarul, hátha.

Bővebben: Link
(#) Vales válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 2, 2008 /

Nekem egy régi modell HP/Compaq NX9020 van, szerintem az a széria nagyon megbízható, hálás kis gép!
Következő: »»   60 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem