Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   467 / 586
(#) axer69 válasza yulo5310 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

Ez a cső közvetlenül az üstbe megy, sajnos nem értem mire gondolsz. Alatta van a szivattyú szűrője amit ki lehet tekerni nem arról beszélsz ?
(#) yulo5310 válasza axer69 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

Nem,az más tészta! Annak a csőnek a végén kell lennie egy dobozszerű légzsáknak,és a víz sűríti össze a benne lévő levegőt,ami működteti a nyomáskapcsolót. Ha koszos,vagy szelel,az behülyíti az elektronikát!

megnéztem a robbantott ábrát mit keresek, és van ott egy tubus szerű valami a cső végén ezzel szemben nálam egyből az üstre csatlakozik

Tedd fel az ábrát,mert ilyen megoldásról nem tudok. Lehet h. belül van,de az őrűltség,nem lehet tisztítani!

ez a gyári

indesit.png

Az én csövem meg így csatlakozik az üsthöz

Újonan vetted,mert mintha vki megszüntette volna. Anélkül kevés a levegő a sűrítéshez! Belül nem látsz valamit.

Használtan vettem de az asszony már 2 éve moss vele Esetleg a vízszint szabályzót ha finomabbra állítanám ?
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2017

Akkor szelel a cső!,vedd le,egyik végét fogd be,és jó erősen fújj bele,ha nem szelel tedd vissza,de az alsó-felső csatlakozás szoros legyen!

felülről megfújtam de ugye belement az üstbe, esetleg megpróbálhatom az alját is kibontani és akkor csak a csövet fújni ........ . A nyomás érzékelőn melyik csavart kell állítani, szerinted ? Az asszony azt mondta, hogy kevés a víz szerinte. Bár nem értem ha csak 3 érintkező van benne ( és csak egyszer kattan )honnan tudja a gép, hogy mi9kor elég és mikor tölt túl

3 vezetékpont elég,1 be,2,3 ki,mert ezek csak két vízszinttel dolgoznak! Azért kevés a víz,mert hiányzik a légzsák,és nem tudja a több vizet,mert nincs nagyobb légnyomás! Én a te helyedben 1 nagy műanyag fecskendőből,és 1 borosüveg dugóból fabrikálnék 1 légzsákot az ábra szerint.
(#) maszek0005 válasza axer69 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

A képen az egy AWAB bilincs? Ha igen, akkor át lett alakítva, mert az eredeti drótbilincs.
(#) Dino71 válasza axer69 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

Nem tudom mi a probléma? Ott van a légsűrítő a te gépedben is. Az a fehér az amire rácsatlakozik. A rajzon 16 os. El ne tekergessed a szintszabálytót mert biztos, hogy nem fogod tudni beállítani!
Amiket írtam leellenőrizted?
(#) Dino71 válasza maszek0005 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

Az nem AWA bilincs. " drót bilincs" Szerintem ott minden gyári.
(#) maszek0005 válasza Dino71 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

Bocsánat! Nálam annyira homályos a kép. hogy nem látszik rendesen, még ha kinagyítom akkor sem.
(#) axer69 válasza Dino71 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

igen elvileg minden gyári értéken van, még a panelt nem szedtem ki
(#) axer69 válasza maszek0005 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

sajnálom a minőséget de nem szeretek úgy fotózni, hogy a 10-n valahány kilós betontömb a fejem fölött van. Ja Dinonak: amit én a robbantott ábrán látok az 1 külön alkatrész ahogy én alátapizok a betontömbnek az meg olyan mntha az üst lenne. Ha meg ez a légyszűrő vagy mi a fene akkor ahoz, hogy hozzáférjek ki kell vennem az üstöt.
(#) Dino71 válasza maszek0005 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

Igen a kép elég gyengécske, de én "drótbilincsnek látom"

Szénkefét is ellenőrizted? Ha igen és jó akkor elektronika táp gondja lesz.(elko kondik csere)
(#) axer69 válasza Dino71 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

A szénkefe is jónak tűnik
(#) axer69 hozzászólása Júl 3, 2017 /

Sikerült kibányászni, a csöcs aminek a végén volt tuti az üst. kérdésem: akkor ezt ne is tegyem vissza amíg nem szerzek hozzá légyfogót ? Ja csöcsöt átmozgattam hurkapálcával remélem ennyi elég neki
(#) axer69 válasza axer69 hozzászólására (») Júl 3, 2017 /

nekem ez is rendben lévőnek tűnik

Jól pucold ki az üstnél a csöcsöt,és rakd össze.

Nem ez a része szokott eldugulni, hanem amiről leszedted. Erősen ne fújjál a csőbe mert tönkremehet a szintszabályzó. Szerintem nem ezzel lesz bibi. Hanem az elektronikával.

Szemrevételezéssel ezt nem lehet eldönteni, hogy jó e. Amikor már látni, hogy púpos, vagy kifolyt akkor már régen rossz. És már szinte semmit nem csinál a mosógép. Neked még azért elindul. cseréljed az elkókat .
(#) axer69 hozzászólása Júl 3, 2017 /

jó éjt és köszönöm a segítséget mindenkinek
(#) Gafly hozzászólása Júl 4, 2017 /

(#) yulo5310 válasza axer69 hozzászólására (») Júl 4, 2017 /

Csak nem te voltál a mester úr?
(#) horexx hozzászólása Júl 5, 2017 /

Jó napot!
Blue Air BA400 aut.mosógép semmi elektronika
Leállt a fűtése vagy egy éve
Most elővettem, hogy rendbehozom
Adódott egy másik hiba is
Nagyon lassan engedi be a vizet

Az elektromos hibárol
rámértem a fűtőszálra, jó
Mérem a hőfokszabályzót 0Ohm , ez a fűtőszál mellett van "benyomva" az üstbe egy gumitömitésbe.
Itt olvastam hogy ennek az ellenállásának "nagynak" kell lenni

Elektronika nélkül ez hogy szabályozza a hőmérsékletet
Gondoltam, ha 0 az ellenállása , a gép azt érzékeli hogy felfűtött, ezért lehúztam a sarut róla
Marhaság ez, vagy elméletileg igy fűtenie kellene?
Mi mi a fűtőszál áramköre, mi kapcsolja a fűtőszálat, közvetlenül a programkapcsoló?
Merre keressem a hibát?
(#) Koncsar hozzászólása Júl 6, 2017 /

Sziasztok!
Van egy AEG L60060TL felültöltős mosógép, ami nem hajlandó elindulni. Ajtózár csere nem segített. Rövidre zárt ajtókapcsoló vezetékkel a főmotor és a szivattyú is működik pár másodpercre. Az indításkor kiírja a program hosszát, pár másodpercig akar dolgozni, de átugrik a visszajelzett idő 1 percre és onnan kezdve nem csinál semmit. Ötletet szeretnék kérni, hogy mi a bánat csinálhatja ezt a hibát. Az új ajtózárat sem hajlandó reteszelni.

Üdv: K.Gy
Következő: »»   467 / 586
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem