Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A South Park egyik epizódja erről szólt, mit okozott a net hiánya, kimaradása...Überelhetetlen.
Lásd
Ez például nagyon édes volt benne
Idézet: „de a modern, cirkulátorral működő fűtési rendszerek” Hívhatná akár "girátornak" is Az mondjuk kevésbé közismert (meg lehet hogy nem is igaz, és nem is értek hozzá), hogy a hosszú távvezetékek (mivel mindkét végük földelve van valahogyan) rövidrezárt menetként viselkednek a nagyon nagy hullámhosszon, és a két végükön, a transzformátorok vasmagja telítődhet napkitöréskor. Melynek a hatása rövidzárlathoz hasonló...
A kedvenc epizódjaim egyike.
Nagyon jól látja ez a rész a valóságot...
Tegnap egy hölgyismerős megkért, hogy segítsek a nem induló autójában az akkut újra cserélni, mert nem indul. Nosza vettünk új akkut (32e.), de nem nyílik a gépháztető. Mára rájött, hogy a "Pajzs" rendszer nem engedi nyitni, valamint kell egy "bikakábel" is az akkucseréhez. Bikakábel vásárlás, újra megyünk a "beteghez". Nyílik a tető, két akku összekábelez, kezdem (szerencsére) először a +-t lazítani, picit hozzáért a kulcs valami testhez, bika nagy szikra. Mondom: ebbe bizony jócskán van szufla, próbáljunk indítózni! Mondja: nem megy, mert a kulcs el sem fordul. Megmozdítom a kormánykereket, kiakad a kormányzár, pöccre indult!
Sebaj legalább van egy új aksi a kocsihoz
A bikakábel minek kell? :O Amúgy jól sejtem hogy a kulcsnál volt a probléma?
Idézet: „Megmozdítom a kormánykereket, kiakad a kormányzár, pöccre indult!” Végülis a kulcsnál volt probléma A bikakábel gondolom azért kell, hogy akkucsere közben kapjon tápot máshonnan a rendszer.
Így van, tehát végül is azért ez sem kellett.
Egy részlet az általad linkelt írásból:
Idézet: „Menet közben általában halvány fogalmunk sincs róla, hogy hol vagyunk; talán még azt sem vennénk észre, ha körbe-körbe vezetne minket virtuális segítőnk a városban, vagy időnként átlépnénk az álllamhatárt, csak mert 300 méterrel rövidebb úgy a "gazdaságos" útvonal.” Egyszer konkrétan így vezetett a Garminom.Budapestet északról kellett megkerülnöm,és átvitt Szlovákiába is.De nem bántam,legalább láttam azt a házat ahol korábban éltem.
Nagyon meleg van és ebben a meleg időben hűteni kell a számítógépet is.
Szegény északi híd annyira felforrósodott tegnap, hogy teljesen kiakadt a számítógép. Múltkor újrapasztáztam és felszereltem egy hűtőventilátort.
Ez neked venti? Nekem volt hogy a por sem volt a gépemben a venti miatt
Egyből két billentyűzettel tudod nyomatni az internetet, ha rendben van a hűtés
Azzal a rögzítéssel eléggé zörgött volna működés közbe.
Nem versz át minket
Ami nincs a képen volt egy másik gép is a jobb oldalon. Csak azt nem értettem miért forrósodott túl amikor telepítettem a xp Proci mellett balra fent :O
Játék közben meg semmi baja sosem még 40 fokban is üzemelt telepíteni 15 fok felett lehetetten volt
Pedig működik hidd el, most is itt zörög a lábam mellett. Na nem a rögzítés miatt, a súlya miatt (1,3kg) esélye sincs mozdulni, hanem egy kicsit csapágyas már szegény. Valamilyen ipari tápból szereltem ki, 25 év forgás biztos a háta mögött van.
De csak most, csak a te kedvedért bemásztam az asztal alá és lefényképeztem, hogy tényleg forog.
Idézet: „25 év forgás biztos a háta mögött van” És még előtte is. Nekem is van ilyen 220-as ventim beépítve egy kis kompresszorba, eszméletlen jól dolgozik. Üdv Idézet: „Egyből két billentyűzettel tudod nyomatni az internetet...” Na, ja! Egyiken bal kézzel, a másikon jobb kézzel gépel, szimultán. Garantáltan nem akadnak össze az ujjai.
Magányos játékos vagyok, az egyik online játéknál szoktam két géppel játszani, az egyik karakteremmel segítek a másiknak quest teljesítésben ha valamelyik elakad. (két gép, két billentyű, két egér)
Jó is az de most már csak egy van elég az is. túlságosan lefárasztott
Bocs hogy idepofátlankodok. Van mini bikaborjúkábel is, én azzal cserélek aksit. Két kis krokicsipesz, meg egy 12V/7 Ah-s ólomaksi. Csere idejére bőven elég.
Hölgyismerős a szomszédba jött az anyukájához. Megkért, hogy segítsek beindítani a kocsiját, mert égve felejtette a fényszórót, ami miatt elfogyott a szufla az akkuban. A bikakábel nem ért el, így az én kocsim elé legurítottuk keresztbe az övét (enyhén lejt a parkoló). Szépen elsoroltam, mi legyen a sorrend. Beindítom a kocsimat, ráteszem a kábelt, ha intek neki, indítózzon. Ha beindult, maradjon a kocsiban, én lezárom a motorház fedeleket, aztán menjen egy kis kört. Megkérdezte hova menjen. Mondom akár itt is maradhat, csak hagy járjon vagy 10 percet a motor, mert fel kell tölteni az aksit. Kocsim indul, kábel rá, gázt adok, majd intek. Hölgyike indítózik. Indul. Én kiszállok, kábelt elrakom, motorház fedeleket lezárom, majd leállítom a kocsimat. Hölgyike visszatolat a parkolóba, és ő is leállítja a motort. Megkérdem mi a fenét csinál? Miért állította le a motort? Miért nem megy vele egy kört? Hát már be van bikázva (mondja). Menni meg azért nem megy egy kört, mert még itt marad az anyukájánál egy órát, aztán majd amikor indul haza, hamarabb megy 10 perccel, hogy az a kör is benne legyen amit mondtam. -De akkor hogy lesz feltöltve az aksi? (kérdezem) -Hát az a bikázáskor feltöltődött nem?........... A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2017
Te csináltad rosszul, nem mondtad neki, hogy egybefüggő 10 percig kell járnia, tehát úgy is lehet a 10 perc hogy 80x indítózás van benne
Köszi! (Azt azért jó lenne tudni, hogy mit lehet abban a kézben bányászni...)
A "bónya"-t 5 féleképp lehet lefordítani magyarra: 1. bánja, 2. bántja, 3. bónja (kedvezménye, java), 4. bánya, az más; 5. bonya (konya, hibás).
Legjobban az egy betűs mondat tetszik benne. Nagybetűvel kezdődik, pont van a végén. Akkor az mondat.
Az egy darab "A" betűt tartalmazó mondat jelentései: A. : Válasz minden olyan kérdésre, ahol igennel, vagy beleegyezéssel kell válaszolni. Nem keverendő össze az "Á." mondattal, mert az pont az ellentéte az előzőnek. Tagadást jelent. A! : Ez lehet egy melléknév fokozására használatos önálló mondat is. Alapfok: nagy Középfok: nagyobb Felsőfok: legnagyobb Legfelsőbb fok: A! (Ezt akkor használjuk, amikor a melléknév egyszerűen "mell" rövidülést szenved, s ezzel egy időben a méretre vonatkozó nagy, nagyobb, legnagyobb fokozó nem elégséges, mivel nem tölti be a megfelelő szerepét. Alternatívái: Űberkirály, huba...eg, Öcsém! szavak lehetnek. "Á!" : Ezt a mondatot többször hallottam akció-, vagy bűnügyi filmekben. Sajnos aki ilyet mondott, azt még egyszer sem sikerült megkérdezni, mit is akart kifejezni vele. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2017
Hogy a ventillárokról ne is beszéljünk
|
Bejelentkezés
Hirdetés |