Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   63 / 3610
(#) zsezsa válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Igen lassítja a gépet(vagy rosszul csinálok valamit) és elrontottam
ha innen töltöm le akkor az jó?? (bajban vagyok) :miaz:
(#) mex válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Pár zenét már én is húztam le innen,nem volt vele gond...
(#) válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Na akkor most sorban válaszolok a kérdéseidre Tehát:

1.: Semmit nem csináltál rosszul, lassítani fogja a netkapcsolatodat, hiszen (konyhanyelven fogalmazva) "elszívja" a sávszélességet a többi alkalmazástól, azaz lassabban fogsz tudni netezni. Magát a gépet valószínűleg nem fogja észrevehető mértékben lassítani.

2.:Az ékezetes betűkkel ezek szerint nem boldogul a progi, de attól még normálisan le fogja tölteni a cuccot (mindössze csak a programon belül hibás a megjelenítés, mert nem ismeri a spec. magyar (ékezetes) karaktereket)

3.: Persze hogy jó ha onnan töltöd le, mert az a hivatalos honlapja. Jobb helyről nem is lehetne letölteni
(#) zsezsa válasza mex hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

oké még próbálkozok, de nem sok sikerrel, majd rá jövök valamikor, azért köszi
(#) zsezsa válasza hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

huh köszi ez mind jó hír de talán van olyan progi, amelyik kevésbé lassítja a gépet vagy nincs,(nem akarom végig telepíteni és kipróbálni az összeset) ha esetleg
(#) zsezsa válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

a netet lassítja igen, bocsi
(#) válasza zsezsa hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Idézet:
„de talán van olyan progi, amelyik kevésbé lassítja a gépet”

Hát tudod, az emberek általában arra vágynak hogy minél gyorsabban tölthessenek Vagyis minden ilyen kis letöltőprogi gyárilag úgy van beállítva, hogy a maximum sebességet hozza ki amit a netkapcsolatod egyáltalán 'elbír'. Tehát mindegyik azonos mértékben fogja lassítani a netedet, persze annak függvényében hogy épp mekkora sebességgel töltesz. (magyarul nem programfüggő)
Amúgy mivel ez csak beállítás kérdése, ezért tuti hogy a limewire-t is át lehet állítani a le/feltöltési sebesség bizonyos mértékű limitálására (azaz megmondod neki hogy max hány %-ban használhatja a netkapcsolatod erőforrásait).

Hogy pontosan hogy tudod átállítani, az programfüggő, nekem pedig soha sem volt limewire a gépemen, így ebben nem tudok segíteni...de majd biztos jön valaki aki ismeri a progit és elmondja neked a beállítás menetét
(#) válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Idézet:
„én már töltöttem le olyan zenét,ami vírusos volt”

Mivel nem futtatható, így mondjuk elég kalandos történet vírust helyezni egy mp3-ba...
(bár nem lehetetlen, van egy progim amivel .jpg képek mellé lehet .exe-ket csatolni; a kép megmarad képként, csak a mérete megnő a hozzáadott .exe méretével. Elég egyszerű módja a vírusok terjesztésének, mert kinek jutna eszébe hogy az adott kép ami nem is futtatható, valójában egy .exe-t is tartalmaz? És még csak gyanút sem kelt, hiszen 'csak' egy kép..) Ezen az elven akár az mp3-aknál is működhet egy erre való progi...

Idézet:
„igaz azt weboldalról”

Az azért mégiscsak valószínűbb, hogy a webről jött a vírusod, pláne ha azt mondod hogy a cookie-k között volt. A vírusirtók általában az egyszerű adatgyűjtő cookie-kat is vírusként kezelik (van is rá okuk), viszont így meg tuti hogy webes a vírusod. szerintem
(#) zsezsa válasza hozzászólására (») Ápr 10, 2008 /

Nem értek hozzá és ezért kérdeztem ilyen sokat, de köszi a kitartó válaszadást és hogy elmagyaráztál mindent. (szükségem volt rá)
(#) lidi hozzászólása Ápr 10, 2008 /

Ma épp vacakoltam a géppel, és kerestem valami háttérzenének valót. Akkor eszembejutott, hogy régebben írtam egy kis hálózaton játszható játékot, amiben vannak kis retro chipzenék. Aztán eszembejutott, hogy pár rokonon, és baráton kívül nem mutattam még senkinek.

Így hát most közzéteszem, 4 féle játék van benne, amőba, reversie, connec4, és torpedó.
Az amőba az érdekes, mert 4en is játszhatják egyszerre
Játék közben tudnak chatelni a belépett játékosok. Innen lehet leszedni : Bővebben: Link

Nincs benne vírus, nod32 van fenn nálam, de nyugodtan nézzétek meg azért ti is. Jó szórakozást hozzá, ha kérdés lenne irjatok
(#) uli hozzászólása Ápr 10, 2008 /

de szeretem a lomtalanítást
csak pont olyat nem találtam ami kellett volna
(#) jdani hozzászólása Ápr 11, 2008 /

gyerekek.. mi ez a szavazás?
(#) valve válasza jdani hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Nekem is bejött,..
(#) Topi hozzászólása Ápr 11, 2008 /

Mindenkit kérek, adja le a voksát a Saját menü alatt található szavazás boxban...
Hogy miért, az szerintem evidens
(#) patexati válasza valve hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Valami bug van mert az oldal is elcsúszott!
(#) levii válasza Topi hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Én nagyon szívesen leadnám csak nem működik

Üdv!
(#) patexati válasza Topi hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 17 in /var/www/hobbielektronika.hu/szavazas_lead.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/hobbielektronika.hu/szavazas_lead.php:10) in /var/www/hobbielektronika.hu/szavazas_lead.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/hobbielektronika.hu/szavazas_lead.php:10) in /var/www/hobbielektronika.hu/szavazas_lead.php on line 15
(#) patexati válasza Topi hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Most már jó
(#) Topi válasza patexati hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Sajnos a régi, két évvel ezelőtt írt szavazó modulom csak a jobb oldali sávban működött...

Kijavítva, mostmár akinek baloldalon van a saját menü, annak is működik
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Hmm... LOL!

Akárhányszor szavazhatok!

Egyébként ezt a szavazós dolgot nem lehetne lejjebb rakni a "Fórum témák" alá, vagy a jobb oldalra a "Figyelő" alá? Engem speciel nagyon zavar ott, nem vagyok kíváncsi rá. Inkább a topikokat szeretném jobban látni.
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Mostmár nem tudok szavazni, de az előbb egymás után vagy 6-8-szor is sikerült.

Szerk.:
De, megint lehet
(#) eSDi hozzászólása Ápr 11, 2008 /

Hmmm... ilyen kis méretüek vagyunk....
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Ha egyszer szavazol, akkor onnantól eredményeket látsz. Max ha szórakozol vele, sütiket törölsz, közvetlen meghívod akkor lehet többször szavazni. Bár nem látok benne élvezetet, hogy direkt elcseszni egy statisztikát...
(#) patexati válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Nekem csak egyszer engedett ie7-et használok
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Köszi, a következőért IP ban.
(#) patexati válasza eSDi hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Már aki
(#) levii hozzászólása Ápr 11, 2008 /

Nem kell a sütiket törölni meg semmit.
Elég ha frissitem az oldalt.

u.i: Bocs hogy kétszer szavaztam csak az eredményt akartam látni

Üdv!
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Topi, esküszöm neked hogy semmit nem csináltam a sütikkel, sem semmi mással! Egyszerűen megnyitottam egy topicot és megint ott volt. Egy darabig azt hittem hogy nem fogadta el a szavazatomat és azért adja be újra.
(#) patexati válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Indítsd újra a böngésződet!
(#) eSDi válasza patexati hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Na ja.. Én a sereghajtók közé tartozom az L-es méretemmel...
Következő: »»   63 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem