Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mindegyik méretre volt szavatat legalább?
Ha csak meg szeretném nézni a szavazás állását, ahhoz kellene mégegyet szavaznom és tulajdonképpen minden hasonló alkalommal amikor a szavazás eredményére lennék kíváncsi. Tehát ha én meg szeretném tudni a szavazás állását, akkor banolva leszek. Öööö... :kuss: De bocs hogy többször szavaztam tényleg azt hittem az elején hogy nem fogadta el a szavazatomat.
Én az alábbi sorrendet állítottam fel látatlanban.
1. XL 2. L 3. XXL 4. M De hogy az M-es vezet, ez meglepett...
Csúcsidőben a szavazással még bajok lesznek. Firefoxal nekem is újra fennál a szavazati lehetőség
IE -nél is bejön többször a szavazati lehetőség! Megoldható esetleg úgy, hogy egy user csak egyszer szavazhasson. Mind a cikk -ek -nél is. Kötekedik ha kétszer akarsz szavazni valameikre,..
Töröltem a local cache-t Attila alkotása miatt, így akik régen szavaztak (még a kezdet kezdetén ) Azok most újra tudnak emiatt szavazni.
Üdv!
Szabad kérdezni hogy meddig 17 nap még? Nekem az érettségiig, ha csak a sulinapokat számoljuk, ezért nem vagyok oda érte.. De kérdés mi az eredeti funkció?
Mostmár eszembe jutott. A kezdetek kezdte. Amikor kibujt az oldal Topi merevlemezéből.
Sziasztok Nem tudom jól látom e de a többi témában csak a hülye primitív egyszerű kérdésekre válaszolnak.Csak akkor szólnak hozzá(tisztelet a kiv.) akik ki akarnak osztani valakit vagy nagyon kis tudását fitoktatni mások lenullázásával és persze ezer smájlival ebből arra következtetem hogy itt az átlagszint elég alacsony nem tudom ti is így látjátok e .Szóval az a tanulság hogy mindenki magának kell hogy mindent átéljen megcsináljon mert ez egy nem olyan fórum.
Sziasztok!
Idézet: „Mindenkit kérek, adja le a voksát a Saját menü alatt található szavazás boxban... Hogy miért, az szerintem evidens” Hát nekem nem egészen... (van sok tippem)
Amennyiben már 1-2 éve tag lennél, biztosan nem ez lenne a véleményed. Csak ennyit tudok mondani.
Idézet: „csak a hülye primitív egyszerű kérdésekre válaszolnak” Emiatt pedig ÉN kérek elnézést...
Ajándékpóló mindenkinek? .
Múlt héten takarítottam az iskolánk fizika szertárának elektro részét.. úgy éreztem a menyországban vagyok . Vólt ott halott orosz katonától kezdve minden (katódsugaras oszcilloszkóp.. ) Öntöm ki az egyik dobozt és találtam benne egy kis dobozkát, amire szig.szalaggal volt ráragasztva a "radioaktivitás" jel. Gondoltam vki hüyéskedik, kiprobáltam, a geygermüller kiakadt tőle . továbbiszépnapot
Az igeen, ugyen mi lehetett benne
Urán?
Én nem igazán így érzem.... sok segítőkész ember, úgyhogy ne beszélj hülyeséget
85 XL-es
72 L-es 46 M-es 38 XXL-es Előbb véletlenül kijelentkeztem, mikor visszajöttem, megint ott volt a szavazás, de már többet nem fofgok
Hát mindenesetre gratulálok Neked.
Hogy lehet ilyen gyorsan megismerni egy fórum többezer látogatójának a mentalitását, hozzáállását a többiek problémájához. Erre csak egy brilliáns elme képes, hiszen hihetetlen rövid idő alatt sikerült mindezt kideritened. Azért egy hónap alatt ez tényleg nem semmi. Fejet hajtok zsenialitásod előtt. Fery
Balli két kérdésére sem válaszolt senki, valószínűleg ez okozta a bekattanását... Díjazom az ilyeneket, akik idejönnek, szólnak párat, majd elégedetlenségüknek hangot adva lefikázzák az oldalt, és a tagjait is. Alacsony szintről beszél, holott helyesen írni sem tud, primitívnek nevezi a témákat, pedig a nagy többségük nem az, ráadásul ezzel különösen a kezdőket nézi le.
Idézet: „Szóval az a tanulság hogy mindenki magának kell hogy mindent átéljen megcsináljon mert ez egy nem olyan fórum” Ha neki ez a tanulság, akkor előre az önmegvalósítás útján, jól meglesz a fórum nélküle is... |
Bejelentkezés
Hirdetés |