Fórum témák
» Több friss téma |
Registry -t is at kell nézni.
%appdata% mappát nézted?
Telepítés után nem kommunikál a saját weboldallal? Akár oda, akár a felhőbe elmentheti az adatokat.
Szia!
A Programhoz tartózó összes mappát törölted? Például "rendszerlemez"\Felhasználok\neved\Appdata\ mappából is? Dokumentumok mappába?
Sziasztok.Adott egy Msi 970 gaming alaplap es szeretnek bele venni egy pcie-es SSD-t.Arra lennek kivancsi hogy hasznalhatnam e az ssd-t rendszermeghajtonak?Szoval tamogatja e az alaplap a pcie-s SSD-t?Valakinek esetleg van ilyen lapja es probalta mar?
Ilyet még nem próbáltam, de elvileg mennie kellene.
Neked is ilyen lapod van?Az alaplap oldalan szerepel pcie ssd de nem olyan amilyet en akarok venni.Akkor tobbivel is mennie kene ugye?
Ami az oldalukon szerepel, az az, amivel ők letesztelték. Ettől még másik fajtával is menni fog. Ez éppolyan, mint a merevlemezek, amiket a SATA portra kötsz. Ott is leírnak pár félét, amivel ők tesztelték, de mindegyikkel nyilván nem fogják.
Tudom csak nemakarok feleslegesen penzt kiadni.Valahol olvastam hogy nem biztos hogy mukodik.Te hasznalsz ssd-t valamilyet?
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2017
SATA csatolósat persze. Az ADATA remekül bevált.
Sziasztok!
Van egy KWorld 7131SE tv kártya a gépemben, melynek az AV bemenetére egy műholdvevő van csatlakoztatva. Azt szeretném megoldani, hogy távolról tudjak tévézni. Az az valami IP TV szervert csinálni, mely a videó anyagot a TV kártyáról kapja, és egy másik gépen VLC média playerrel tudnám lejátszani. Lehetséges ez? A válaszokat előre is köszönöm!
Olvasgasd a VLC manualját, elvileg tud streamelni is.
Pcieset akarok az sokkal gyorsabb tesztek szerint.
Az "Öreg motorosokhoz" lenne egy kérdésem. Hogyan tudnék a üres, formázott c: meghajtóra ékezetes DOS BOOT.ot tenni. Valószínűleg WIN98-HU által készített bootflopy-m van, de annak a commnd com-ja már nem ismeri a SYS parancsot. 6.22 es is jó lenne, ha van hozzá magyar kódlapok.
FreeDos?
Igen, a 6.2-höz már tuti volt magyar kódlap, csak kérdés, hogy floppy meghajtód, illetve telepítő készleted van-e hozzá. A sys parancs működik benne, de természetesen csak akkor, ha a dos-ról bootoltál be. Viszont ha a merevlemezedet a sys paranccsal teszed bootolhatóvá, a kódlapot is fel kell másolnod manuálisan, és a config.sys-ben, valamint az autoexec.bat-ban el kell helyezni a működéséhez szükséges bejegyzéseket, illetve az elérési útját...
Igen ezeket tudom, de mint írtam csak WIN98HU bootflopy-m van, és az nem ismeri a sys parancsot. A 6.22-es lemezeim már nem olvassa be... Utána nézek a freedos-nak úgy tűnik az is jó lesz. Nem volt szükségem 25 éve adatbázis kezelésre, (most van) nem fejlődtem a korral, én csak MAGIC 4-ben tudok programozni, az még nagyon dos-os, de van is egy ilyen ezeréves pc összeállítás amin viszont remekül fut, epson mátrix nyomtatóval, csak macerás bootflopyval indítani...
Sziasztok!
A kollégám gépén az Outlook 2007 menüje átváltott helyenként svéd nyelvre. Kapott az egyik kolléganőnktől egy emailt, semmi extra, még melléklet sem volt benne. Azóta a menü fele svéd. A Start menü -> Programok -> Microsoft Office -> Microsoft Office-eszközök -> Microsoft Office 2007 nyelvi beállítások -nál elérhető nyelvi beállításokon, illetve annak ellenőrzésén túl vagyok, az magyar nyelvre van állítva, más nyelv nincs engedélyezve. Megsérült volna az Outlook fiók fájljai közül valamelyik? A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2017
Szia! Odáig eljutottam, hogy rufus-al készítettem boot usb-t amire rámásoltam a freedos usbfull verzióját is, de abban iso file van, hogy tudom, hogy a freedos a winchesterre települjön. USB-ről bebootol magyar kódlapokkal csak az y-z van felcserélve, tökéletesen működik, de az lenne az igazi ha pendrive sem kellene hozzá. Köszönöm!
Szia,
Ezen az oldalon (második rész) le van írva a hogyanja. Ha nem tudsz angolul, vagy értelmetlen a google fordítás, akkor szabad fordításban leírom neked. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2017
Hmm... Redmondban valamit elcsesztek már megint.
Ne aggódj, nekem is előjött apám gépén. Ahogy elnéztem, ma jött egy rakat biztonsági frissítés, szóval valamelyik véletlenül svéd dll-t pakolt be a magyar helyett. Szerintem nagyon hamar észre fogják venni és jön a következő frissítés, ami javítja a problémát.
Egyébként meg kellene nézni a frissítéseket egyesével, visszavonogatni őket, illetve a Microsoft honlapról a magyar nyelvű változatokat letöltögetni belőlük és azt felrakni. Na nekem ehhez most nincs kedvem ![]() A vicces, hogy nálam insider frissítések is be vannak kapcsolva (gyk. elvileg korábban jön mindegyik), mégse jött elő ez a hiba ![]() Redmond tud a hibáról. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2017
Innen tudsz letölteni mindenféle BOOT disk -et.:
Flopy BOOT disk...
Igen, köszi. Utána már rátaláltam én is.
A kb4011086 hibás. Azt letelepítve egyből megszűnik a probléma. Egy olasz fickó is írt hozzászólást, neki portugálra váltott a menü itt-ott... ![]()
Egy kis segitséget kérnék , a W7 Ultimate automata frissitése után a magyar Microsoft Outlook (office 2007) bizonyos funkcióit átírta finn , vagy szlovák ?? nyelvűre , nem tudom mi történt , néztem a languanges magyarra van beállitva , nem tudok mit kezdeni vele , amugy minden jól működik , szeretném ha magyar lenne az outlook, a word , excell , power paint magyar ott nem történt változás Tanácsot és megoldást szeretnék , köszönettel.
Kb a feletted lévő és afelett 3 hszel előbb leírták....
![]()
Köszönöm
|
Bejelentkezés
Hirdetés |