Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   195 / 199
(#) Topi válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Bármi megengedett gyakorlatilag. Irányítás is, dekor is, a lényeg, hogy valami úton módon a rezgés legyen a mozgásért felelős, és hát kefe legyen ugyebár
(#) BarnaPili válasza Topi hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Egy kérdésem lenne: Van méretkorlátozás a keferobotoknál? Fogkefe,körömkefe,síkárkefe,esetleg drótkefe méret?
(#) Gery78 válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Igen, ez egy lényeges kérdés, mert nem tudjuk, hogy milyen széles lesz a pálya, amit teljesíteni kell majd a robotnak.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2017
(#) Topi válasza Gery78 hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Kb. 15 cm széles sávok lesznek, és maximum 1.5-2m hosszú.
(#) Topi válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Nincs méretkorlátozás a versenykiírásban, így nincs. Fogkefe, körömkefe, drótkefe, bármilyen kefe
(#) elektroncso hozzászólása Szept 16, 2017 /

Sziasztok.
Lenne egy kicsit OFF kérésem. Ha valakinek akad otthon felesleges régi NOKIA (pl. 2220) USB adatkábele, akkor érdekelne egy darab. Kérem, ha valakinek van és eladó akkor privátban jelezze, az árával együtt! Előre is köszönöm!
Közérdekű közlemény!
Ha valakit érdekel M6 rövid (15mm teljes hossz fej nélkül) kapupántcsavar az elmúlt két évhez hasonlóan, szintén privátban jelezheti, szívesen viszek neki!
(#) gernerakos válasza elektroncso hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Ha tudsz az emailomra képet küldeni a nokia csatlakozójáról akkor megnézem van-e olyan kábelem. Google nem sokat segített...
(#) elektroncso válasza gernerakos hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Mellékelem. Nem lett legjobb, de elég sötét van most. Ráírtam a méreteket is. Az általam ismert kisméretű USB csatlakozók nem passzolnak hozzá, már csak a négy pólus miatt is.

nokia_usb.JPG

(#) gernerakos válasza elektroncso hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Szerintem találtam ilyet, majd elviszem a találkozóra és kipróbáljuk, ha elhozod a telefont. Még annyi, hogy a másik vége USB 2.0-ás.
(#) elektroncso válasza gernerakos hozzászólására (») Szept 16, 2017 /

Biztosan elviszem, ez a rendes telefonom. Előre is köszönöm! Az USB 2.0 tökéletes.
(#) kissi hozzászólása Szept 17, 2017 /

Sziasztok!

Az idén szeretnék én is elmenni ( eddig még nem sikerült ! ) és mivel a MÁV a kedvezményezett, ezért kérdezem, hogy kb. meddig szokott tartani, mikorra vegyem meg a vissza jegyemet ?!
Ha nem jön közbe semmi, akkor a héten regisztrálok és szombaton megyek !
(#) granpa válasza kissi hozzászólására (») Szept 17, 2017 /

3-4-ig el szokott tartani. Szerintem ráérsz megvenni a jegyet, amikor kiérsz az állomásra, csak a menetrendhez igazodj. Hacsak a retúrjegy nem olcsóbb.
(#) kissi válasza granpa hozzászólására (») Szept 17, 2017 /

Köszi !

A helyjegy miatt érdekes, de megoldom ... !
(#) granpa válasza kissi hozzászólására (») Szept 17, 2017 /

Hogy nyakuk nyúljon meg; a félig üres vonatra helyjegyet vetetni. Ez burkolt árdrágítás, ami nem rontja az inflációs indexet! Mifelénk is csinálják, direkt végigmentem a szerelvényen, megkérdeztem a kalauzt is: 30-40%-os volt a helykihasználtsága a vonatnak!
(#) gernerakos válasza granpa hozzászólására (») Szept 17, 2017 /

Értelme a telített, hosszab távú vonatok esetében lenne, mert ha van helyjegyed, biztos, hogy le tudsz ülni . Több órás út esetén ez nem hátrány. Persze üres, alig kihasznált vonatok esetében semmi értelme. Drágábbnak drágább, de elvileg (itt a hangsúly ) extra szolgáltatást kapsz érte, pl légkondi, kényelmesebb, tágásabb székek, fülkék, kultúráltabb wc, kocsi és utazóközönség.
(#) granpa válasza gernerakos hozzászólására (») Szept 17, 2017 /

Az utolsó sor még elvileg sem az igazi. 1 kocsin, 1 WC (de csak a 2.-3. kocsié használható). A légkondi; jobb, ha nem megy, mert csak megfázom, torkom fájdul, nyakam, vállam görcsöl, a hideg befújástól. A fülkés vagont felejtsd el, ritka, mint a fehér holló. Én elég sokat utazom, tele vonatot csak hétvégén esetleg, vagy a legnagyobb szezonban (Balaton) láttam, de ezeket is nagyon ritkán! Ja, és pont nem helyjegyeseket. Nálam gyakran ott a tábori szék a hátizsákban, de nem azért mert nincs hely, hogy leülhessek, hanem, hogy olyan helyre, (pl. peron) üljek, ahol nem betegszem meg a (rosszul beállított!) légkonditól. Egy barátom mindig hordja a hőmérőjét: kint 38 C°, bent 18 C°; kint 13 C°, bent 16 C°, és hasonló értékek. Szélsebesség (befújt levegő) a fülzúgásig! Ez 3.5-4.5 órás utazásra nem az igazi. Bocsánat; kötőhártyagyulladás kimaradt.
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2017
(#) horváth lajos hozzászólása Szept 18, 2017 /

Sziasztok jön valaki Szolnok Cegléd útvonalon 4 es fő út ha igen én is el mennék vele a találkozóra (Monor ) üdv lali
(#) kissi hozzászólása Szept 18, 2017 /

Sziasztok!

Ha esetleg van Nyíregyháza felől is "telekocsi" akció, akkor én is jelentkeznék egy beszélgetésre !
(#) BEMcorp hozzászólása Szept 18, 2017 /

Üdv!
Mi (ahogy korábban már írtam) Szeged felöl az 5-ösön közelítünk, van 3 (5 ha sokan jelentkeznének...) szabad helyünk.
(#) Janó bácsi hozzászólása Szept 18, 2017 /

Pécsről mennék az M6-os on, vagy a régi 6-os on ha lenne még jelentkező. Nem tudok túl sok csomagot vinni, (kompakt a kocsi,) meg ne kelljen túl nagyot kerülni érte. 3 fő elfér.
Üdv.
(#) jani1987 hozzászólása Szept 18, 2017 /

Én vonattal megyek olyan korán ahogy tudok.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 18, 2017 /

Ki korán kel, vonatot lel...
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Szept 18, 2017 /

Nekem Kálmán Zuglót mondta hogy ott szálljak le.
(#) szikorapéter hozzászólása Szept 18, 2017 /

Nem annyira ide való de itt legalább látják akik jönnek ki a találkozóra.
Ha nem nagy gond (és talán nem kapok érte megszólást sem): Keresnék autós használt fejegységet USB vagy SD kártya kezelés volna a lényeg.
Nem kell 2x10.000W csak szóljon és nézzen ki valahogy. Akinek esetleg volna ilyesmije azt megkérném hogy privátban jelezze felém (Már akkor is boldog leszek ha ezért nem kapok a moditól. ).
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 19, 2017 /

Úgy is lehet.
(#) Frankye válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 19, 2017 /

Zuglóból kevesebbet kell villamosozni.
(#) Frankye válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 19, 2017 /

Van egy használaton kívüli fejegységem. Ha tud USB-t vagy SD-t kezelni, elviszem, de az az érzésem, hogy csak kazettával bír.
(#) szikorapéter válasza Frankye hozzászólására (») Szept 19, 2017 /

Köszönöm az ajánlatot, sajnos olyan volna csak jó ami SD-t vagy USB-t kezel mivel CD-re nem tudok már írni (pc-ben nincs író,sőt már helye sincs annyira kicsi a masinám).
(#) Frankye válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 19, 2017 /

Mindenesetre megnézem, ha van benne ilyen, viszem.
(#) szikorapéter válasza Frankye hozzászólására (») Szept 19, 2017 /

Köszönöm a segítséget. (Privátban írd meg nyugodtan milyen sört szeretsz. )
Következő: »»   195 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem