Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Bármi megengedett gyakorlatilag. Irányítás is, dekor is, a lényeg, hogy valami úton módon a rezgés legyen a mozgásért felelős, és hát kefe legyen ugyebár
Egy kérdésem lenne: Van méretkorlátozás a keferobotoknál? Fogkefe,körömkefe,síkárkefe,esetleg drótkefe méret?
Igen, ez egy lényeges kérdés, mert nem tudjuk, hogy milyen széles lesz a pálya, amit teljesíteni kell majd a robotnak.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2017
Kb. 15 cm széles sávok lesznek, és maximum 1.5-2m hosszú.
Nincs méretkorlátozás a versenykiírásban, így nincs. Fogkefe, körömkefe, drótkefe, bármilyen kefe
Sziasztok.
Lenne egy kicsit OFF kérésem. Ha valakinek akad otthon felesleges régi NOKIA (pl. 2220) USB adatkábele, akkor érdekelne egy darab. Kérem, ha valakinek van és eladó akkor privátban jelezze, az árával együtt! Előre is köszönöm! Közérdekű közlemény! Ha valakit érdekel M6 rövid (15mm teljes hossz fej nélkül) kapupántcsavar az elmúlt két évhez hasonlóan, szintén privátban jelezheti, szívesen viszek neki! A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2017
Ha tudsz az emailomra képet küldeni a nokia csatlakozójáról akkor megnézem van-e olyan kábelem. Google nem sokat segített...
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2017
Mellékelem. Nem lett legjobb, de elég sötét van most. Ráírtam a méreteket is. Az általam ismert kisméretű USB csatlakozók nem passzolnak hozzá, már csak a négy pólus miatt is.
Szerintem találtam ilyet, majd elviszem a találkozóra és kipróbáljuk, ha elhozod a telefont. Még annyi, hogy a másik vége USB 2.0-ás.
Biztosan elviszem, ez a rendes telefonom. Előre is köszönöm! Az USB 2.0 tökéletes.
Sziasztok!
Az idén szeretnék én is elmenni ( eddig még nem sikerült ! ) és mivel a MÁV a kedvezményezett, ezért kérdezem, hogy kb. meddig szokott tartani, mikorra vegyem meg a vissza jegyemet ?! Ha nem jön közbe semmi, akkor a héten regisztrálok és szombaton megyek !
3-4-ig el szokott tartani. Szerintem ráérsz megvenni a jegyet, amikor kiérsz az állomásra, csak a menetrendhez igazodj. Hacsak a retúrjegy nem olcsóbb.
Köszi !
A helyjegy miatt érdekes, de megoldom ... !
Hogy nyakuk nyúljon meg; a félig üres vonatra helyjegyet vetetni. Ez burkolt árdrágítás, ami nem rontja az inflációs indexet! Mifelénk is csinálják, direkt végigmentem a szerelvényen, megkérdeztem a kalauzt is: 30-40%-os volt a helykihasználtsága a vonatnak!
Értelme a telített, hosszab távú vonatok esetében lenne, mert ha van helyjegyed, biztos, hogy le tudsz ülni . Több órás út esetén ez nem hátrány. Persze üres, alig kihasznált vonatok esetében semmi értelme. Drágábbnak drágább, de elvileg (itt a hangsúly ) extra szolgáltatást kapsz érte, pl légkondi, kényelmesebb, tágásabb székek, fülkék, kultúráltabb wc, kocsi és utazóközönség.
Az utolsó sor még elvileg sem az igazi. 1 kocsin, 1 WC (de csak a 2.-3. kocsié használható). A légkondi; jobb, ha nem megy, mert csak megfázom, torkom fájdul, nyakam, vállam görcsöl, a hideg befújástól. A fülkés vagont felejtsd el, ritka, mint a fehér holló. Én elég sokat utazom, tele vonatot csak hétvégén esetleg, vagy a legnagyobb szezonban (Balaton) láttam, de ezeket is nagyon ritkán! Ja, és pont nem helyjegyeseket. Nálam gyakran ott a tábori szék a hátizsákban, de nem azért mert nincs hely, hogy leülhessek, hanem, hogy olyan helyre, (pl. peron) üljek, ahol nem betegszem meg a (rosszul beállított!) légkonditól. Egy barátom mindig hordja a hőmérőjét: kint 38 C°, bent 18 C°; kint 13 C°, bent 16 C°, és hasonló értékek. Szélsebesség (befújt levegő) a fülzúgásig! Ez 3.5-4.5 órás utazásra nem az igazi. Bocsánat; kötőhártyagyulladás kimaradt.
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2017
Sziasztok jön valaki Szolnok Cegléd útvonalon 4 es fő út ha igen én is el mennék vele a találkozóra (Monor ) üdv lali
Sziasztok!
Ha esetleg van Nyíregyháza felől is "telekocsi" akció, akkor én is jelentkeznék egy beszélgetésre !
Üdv!
Mi (ahogy korábban már írtam) Szeged felöl az 5-ösön közelítünk, van 3 (5 ha sokan jelentkeznének...) szabad helyünk.
Pécsről mennék az M6-os on, vagy a régi 6-os on ha lenne még jelentkező. Nem tudok túl sok csomagot vinni, (kompakt a kocsi,) meg ne kelljen túl nagyot kerülni érte. 3 fő elfér.
Üdv.
Ki korán kel, vonatot lel...
Nekem Kálmán Zuglót mondta hogy ott szálljak le.
Nem annyira ide való de itt legalább látják akik jönnek ki a találkozóra.
Ha nem nagy gond (és talán nem kapok érte megszólást sem): Keresnék autós használt fejegységet USB vagy SD kártya kezelés volna a lényeg. Nem kell 2x10.000W csak szóljon és nézzen ki valahogy. Akinek esetleg volna ilyesmije azt megkérném hogy privátban jelezze felém (Már akkor is boldog leszek ha ezért nem kapok a moditól. ).
Zuglóból kevesebbet kell villamosozni.
Van egy használaton kívüli fejegységem. Ha tud USB-t vagy SD-t kezelni, elviszem, de az az érzésem, hogy csak kazettával bír.
Köszönöm az ajánlatot, sajnos olyan volna csak jó ami SD-t vagy USB-t kezel mivel CD-re nem tudok már írni (pc-ben nincs író,sőt már helye sincs annyira kicsi a masinám).
Mindenesetre megnézem, ha van benne ilyen, viszem.
Köszönöm a segítséget. (Privátban írd meg nyugodtan milyen sört szeretsz. )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |