Fórum témák
» Több friss téma |
Rendben, akkor lehet jobb az 50Ω -os kábel.
Viszont a 2.4GHz frekinek semmi köze a koaxon jövő jelhez, mert ott nem annyival megy. Az csak a rádiójel vivőfrekvenciája. Az adatforgalom annál jóval lassabb. Nekem 240mbps kapcsolatom van, az is sima 75Ω -os koaxon jön, "gyárilag" ezt fűzték be. Viszont azt továbbra is fenntartom, hogy a 75Ω -os koaxon is mennie kell. Konkrétan a csatlakozó típusát képről nem tudom megállapítani, írtam is, elképzelhető, hogy vékonyabb a tüskéje, mint a sima koax dugónak... A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2017
Sziasztok. Elkelne egy kis segitseg.
Egyre tobbszor kekhalalt produkal a gepem. egy eves, tehat nem tul oreg, minden program jogtiszta. Van amikor HDD hibat jelez, maskor bios, most hibasan telepitett programot ir ki. Mi lehet vele?
Futtass memóriadiagnosztikát (Memtest86), lehet az egyik RAM -od a végét járja...
Vagy a windows beépített memóriadiagnosztikája is jó lehet...
Koszi, megjavult a gep. Kibanyasztam a helyerol es kitakaritottam, aztan a teszt ami hiba nelkul futott orakig. Reggelig nem volt kekhalal.
Sziasztok
win7 véletlen leformáztam egy pendrivet, (ill. nem azt akartam) Hogy tudom visszaállítani? Unformat parancs? Üdv
Szia,
Gyors vagy lassú formázás volt?
Ha gyors formázás volt, akkor az EaseUS Data Recovery Wizard ingyenes változatával visszatudol állítani 1GB-ot, míg a "megvásárolt" változattal végtelen mennyiséget.
Ha lassú formázás volt, akkor tudtom szerint lehetetlen visszaállítani.
Nézd meg, hogy a cgsecurity testdisk nevű programja vissza tudja-e állítani a dolgaid. Ha nem, akkor pech.
Köszi srácok
Én úgy gondoltam windowson belül ezt el lehet intézni, mint anno a dos-ba az unformat paranccsal, föltételeztem, hogy a win7-be is futotta egy unformatra, de akkor ezek szerint nem. Egyébként pendriverol pendrivera akartam másolni, de előtte meg akartam formázni a célt, ami még most se akar összejönni, addig bénáztam amíg a forrást sikerült, mert azt viszont visszaugatás nélkül megcsinálta, ez volt a mai nap szívása ![]()
Recuver segithet egyszerű használat
MP3-ak voltak nem egy nagy veszteség, a testdisk nagyjából megoldotta, csak azért nagyjából, mert kicsit összevissza vannak a zenék, meg olyan is van amit összemixelt, bon jovi metallicával nagyon ott van
![]()
azt a párositást én is meghallgatnám.
![]() ![]()
oké, holnap felrakom
Azt a programot nem ismerem, de kiprobálom, mert kiváncsi vagyok rá.
én probáltam már. Bevált pedig már majd 1 hete törölt állományt hozott vissza.
Sziasztok,
Az új Tűzróka (57-es) nem játssza le a AniGif-et, ami eddig ment. Valami beállítás lehet a gond?
Üdv! Az 56-os lejátszotta? Elvben a frissítéas megtartja a beállításokat. Lehet nem támogatja.
Az 56-al bezárólag mindegyik lejátszotta csak mióta frissített 57-re azóta semmi. Beállításokat végigbogarásztam oda-vissza, sehogy se bírom rávenni.
Sziasztok. Nagy problémában vagyok. HP Pavilion 15-n057sc notebook-ra kellene felraknom Win 7-et. Telepítő be is jön, de HDD-t nem észlel. Ha megnyitom a cmd-t, diskpart, list disk-et akkor szépen látja. Lefutattam a clean parancsot is, szóval tiszta a HDD, de így sem látja. Win 8 volt rajta eredetileg, használhatatlan, Win 10 szintúgy. Bosban engedélyeztem hogy ne csak az UEFI menjen hanem a lagacy menjen. Már tanácstalan vagyok, segítsetek! Köszönöm.
A diskpart lát rajta valami partícciót? Vagy csak a HDD -t látja?
A helyedben Gparted live -al kezdenék. Tölts le ez ISO -t, készíts CD -t vagy pendriveot belőle, és indítsd el. Aztán ha betöltődik, törölj minden partícciót a HDD -ről, és particcionáld újra, majd formázd meg. Vedd ki a Live CD -t USB -t, és úgy próbáld újraindítás után telepíteni az oprendszert... De így biztonsági mentést nem tudsz készíteni semmilyen HDD -n lévő adatról. Ha az is kell, próbáld meg a Slax live -ot, azzal tudsz másolni is ha elindítod...
Csináltam már partíciót, diskpart-al is, meg úgyis hogy kivettem a NTB-ból és betettem a PC-mbe. Nem ismeri fel sehogy sem. Biztonsági mentés nemkell, hirens boot-al már elmentettem mindent róla.
szerk: Bios update-> This BIOS update is blocked on this device. Dejó... A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2017
Ha jól gondolom akkor azért nem ismeri fel, mert a SATA módot át kellene rakni AHCI-ról IDE-re (vagy valami ilyesmi). Csak a BIOS-ban nincs ilyen lehetőség.
Ha SATA -s a HDD akkor alapból AHCI -val kellene telepítened, miért kéne IDE (vagy valami olyasmi)...
Az újraparticionálást én azért ajánlottam, mert az ilyen UEFI -vel előtelepített laptopokon nem nagon lehet semmit manipulálni. Párszor én is szívtam vele, de míg az UEFI -s rendszer alapból ott van a háttérben, addig nem fértem hozzá semmihez. Gyanítom a partícciós táblád GPT, azon pedig ott figyel az UEFI rendszer, jópár particióval együtt. Én úgy kerültem meg, hogy átállítottam MBR particciós táblára, és csináltam két particciót, elsőre ment a win. Ilyenkor ugrik az UEFI rendszerindítás is. De ha mindenképp ragaszkodsz az UEFI-hez, akkor hagyd GPT táblán, de töröld róla az összes particciót, hogy csak egy egybefüggő nagy legyen, akkor tudsz EFI módon telepíteni. Viszont ha nincs 2Tb -nál nagyobb HDD, akkor fölösleges a GPT partició...
Sziasztok! Toshiba Satellit L300 mostanában többször lefagy , képernyő kifehéredik. Azt figyeltem meg, hogy ha kimegy a netre a win7 akkor rövid idő alatt lefagy. A CPU előtte 100 százalékon megy, majd csak néhány százalékon ha betöltődik az oldal és fagy. Ez az eset persze nem mindig következik be azonnal de így nem lehet használni a gépet. Ha tudnátok valami tanácsot adni ez ügyben, hogy mit tehetek ezzel a problémával azt megköszönném .
![]()
szia, meg kell nézni milyen szolgáltatások futnak
szerintem a mediaplayer netes szolgáltatása lassítja be a gépedet ki kell kapcsolni
Nemkell nekem az a fránya UEFI. MBR partíciós táblán van. De úgy sem tálálja meg a Win 7 telepítője.
A win7 telepítőbe beleintegráltad az alaplapi drivereket? Ha nem, akkor tedd meg és úgy próbálkozz! Ha viszont látja az USB-t valamilyen csoda folytán, akkor elég pendrivera kimásolni a drivereket és telepítés közben odaadni neki.
En mindenek elott futtatnek egy Prime95-ot. (ami maximalisan leterheli a processzort) Igy kideritheted, hogy hardver, esetleg szoftver hiba okozza a fagyasokat.
Ha az elobbi, akkor szet kell szedni, es kipucolni, valamint ujrapasztazni.
Szia! Letöröltem a gépről ezt az MPC-HC-t gyorsabb lett de mégis lefagyott a gép.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |