Fórum témák
» Több friss téma |
Ha a 10A elegendő, nyugodtan kösd be!
Jó, hogy mondod! A frekiváltó 15,2A-t kér...
Hát ez kicsit karcsú!
Van az apróban másik: Bővebben: Link
Ez tökéletesen megfelel!
Most nézem a frekiváltó adatlapját, azt írja "Beépített A1 zavarszűrővel". Akkor nem is kell elé semmi?
Akkor nem kell hozzá.
Köszi! Egy gonddal kevesebb!
![]()
Az mennyire megszokott, hogy a frekiváltó az első áram aláhelyezés pillanatában levágja a FI relét?
Mint amennyire megszokott a FI relé utáni nulla-föld összekötés.
![]() Hiányos az információ. Egyfázisú frekiváltónál a túl nagy zavarszűrő kondenzátorok olyan AC átvezetést képeznek, ami levághatja a FI relét.
Nem tudom milyen infó hiányzik még, de egy pár adat ami eszembe jut: Danfoss VLT2800 1,5kW egyfázisú.
Ha valóban a zavarszűrő a gond, akkor mi lehet erre a megoldás?
Eléggé, több ilyennel is találkoztam már, több típussal is vannak ilyen gondok.
Én már több LENZE-vel is így jártam! Külön táplálás oldotta csak meg a gondot, amit a FI relél elől vezettünk ki.
A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2017
Hát ez nem opció sajnos. De olvastam, hogy vannak már kimondottan frekiváltó tűrő FI relék. Lehet csere lesz a vége.
Nem tudom szokás kérdése-e, de igen gyakori jelenség.
Jellemző hogy szinte egyáltalán nem tudunk szervóhajtásokat, frekvenciaváltókat tesztelni áramvédő kapcsolón keresztül emiatt (Omron, Danfoss, SEW, SIemens, Telemecanique, stb).
Igen már többfelé is olvasgattam, általános probléma. Elméletileg az "A" típusú, kimondottan frekvenciaváltó "tűrő" ÁVK alkalmazása lehet a megoldás.
Kipróbáltam több Fi relét is. Egyik sem bírja a zavarszűrőben a föld és a nulla közti kondit. Át kellett kötnöm a betápot a relé elé.
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2017
Nem hiszem hogy a föld és a nulla közötti kondenzátor gondot okozna.
A fázis és a föld közötti annál inkább...
Sziasztok!
A Fi relé persze 100mA-s volt? Ezen felül a hullámos ac,dc jellel? Motorinditásnál amúgy is keletkezik asszimetrikus áramú jel +a hálózati kapacitások kisülése --igen nagy hibaáramot generálhat. A MÁVnál régebben az 50kW-t meghaladó gépek 1,5A hibaáramú Fi relével működtek.
Ha nincs is rákötve a motor akkor is abban a pillanatban leveri ahogy áramot kap a frekiváltó. Egyébként ez családi ház FI reléje, max 30 mA a hibaáram. Ettől nagyobb a háztartásban már olyan mintha nem is lenne.
Sziasztok!Meg tudná valaki mondani hogy egy Yaskawa j 1000 es frekiváltónál miért mem lehet az L3-01 es paramétert 2 esre állítani?Csak 0-t és 1-et fogad el.Köszönöm.
Igen.
Azért, mert ennek a paraméternek két értéke lehet. 0 vagy 1. Ez az "átesés" védelem (billenőnyomaték). Az L3-01 paraméterrel ezt engedélyezni (1-es érték) és tiltani (0 érték) lehet. Két állapotú beállítás. Bináris rendszerben nincs 2-es csak 0 meg 1 ![]() Miért szeretnéd kettőre állítani? A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2018
Az én táblázatom szerint van 2 is. Azért mert gyorsítás közben leterhelődik a motor és Pf vagy Oc hibára fut.Visszakapcsolva megy tökéletesen.Ez egy ipari mosógépé és centrinél sok víz jön ki a ruhàkból emiatt 4-4.5 ampert is képes felvenni a moci ami már sok a frekiváltónak. A 2 es paraméterre ez van írva:
Intelligens - gyorsítási időt felülbírálja az inverter arra az értékre, amellyel a motoráram a beállított szintet nem haladja meg. Ez kéne nekem csak nem tudom beállítani.
Szia!
Attól tartok nem mindegyik J1000 tud ilyet. Én ugyanis hat különböző J1000 doksit töltöttem le és egy kivételével mindegyikben csak 0 és 1 lehetséges értéke volt az L3-01 paraméternek (enable/disable). Egyetlen kivétel volt, de az nem Yaskawa, hanem Omron J1000 (JZA). Egyébként az L3-01 = 1 beállítás miért n em jó neked? Pont arra való ami neked kell. Ha a motor áram gyorsítás közben eléri a beállított küszöböt, akkor felfüggeszti a gyorsítást. Amikor a küszöb alá esik, folytatja. Annyi a különbség az L3-01=2-höz képest, hogy ez nem a lehető legrövidebb idő alatt gyorsít, hanem betartja a felfutó rámpát.
Eddig 1 esen volt de nem volt jó,megpróbálom feljebb állítani a gyorsítási időt csak félek akkor hogy a többi referencia se lesz jó.majd kiderül addig is köszi!
Még a többi L3-xx paramétert is nézd át, mert pl. állítható az az áramküszöb amit elérve felfüggeszti a rámpát. Ha ezt csökkented, lehet eredményesebb lesz a dolog.
Igen de akkor meg lassú forgatáskor sem jó...de azért még próbálkozok vele.
Lehet méretezési probléma is. Az viszont csak frekvenciaváltó cserével orvosolható igatzán.
Ilyen esetekben az ún. "heavy duty" méretezést szokták alkalmazni (60 másodpercig büntetlenül elviseli a névleges kimenő áram 150%-át).
Helló!
Segítséget szeretnék kérni háromfázisú frekvenciaváltó javításával kapcsolatban. Első élesztésekor történt egy elkötés. A fékező ellenállás egyik csatlakozó pontjára (P és BR) lett kötve a Pe (P helyére lett benézve). Volt benne egy olyan védelem, ahol is egy 5W ellenállás és egy hőbiztosíték volt egy zsugorcsőben. Mellette két darab 104 kerámia kondenzátor. A kondenzátorokat 10nF / 2kV értékre tudtam cserélni. Nem mertem kisebb feszültségűt. Az ellenállás sajnos szétégett, de mintha 22Ohm értékű lett volna színkód alapján. Ennek a helyére 22Ohm / 5W került. A hőbiztosíték 105C fokos. Első élesztéskor fázisonként sorosan 100W izzók. Ezek egy pillanatra villannak, de nem teljes fényerővel. A frekvenciaváltó látszatra működik. Indul, megáll, menü paraméterezhető. Viszont ha kikötöm az izzókat és úgy kapcsolnám be a 22Ohm-os ellenállás elpukkan. Tudna segíteni valamelyikőtök?
Szia!
A fékezőellenállást kapcsoló IGBT jó? |
Bejelentkezés
Hirdetés |