Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Miért 6 az android? Nálam 7. A fejlesztés jó eséllyel jobbá tette.
Azért 6 mert nincs meg 7.
![]() Garanciális és ez volt rajta. Ez egy Yezz készülék.
Nem vagyok jártas ebben, de nálam ez a frissülés automatikus. Csak annyit kérdez, hogy mikor akarod a frissítést elvégezni, mert eltart kb. 20 percig.
A szoftverfrissítés szerintem nem garanciasértő. Az enyém is csak néhány hetes, és a bekapcsolás utáni napon reggel már frissíteni akart.
Ez sajnos nem frissített azóta mióta megvan. Nem egy nagynevű gyártó.
Nem feltétlen. Ha lehetne, visszacsinálnám. Volt egy-két idegeítő bug a régiben. A mostaniban nincs benne, cserébe sokkal bosszantóbbak vannak...
Ezt még nem tapasztaltam. Már a régi telefonomon is sok hónapja a 7-es volt (sőt most is van). Nekem sem a 6-al, sem a 7-el nincs bajom. Nem is érzem a különbséget, fut a háttérben és nem piszkáljuk egymást. Pont ezt várom egy operációs rendszertől.
Azt tudod beállítani, hogy az akkumulátor hány százalékos legyen, amikor bekapcsol ez a mód (némely eszköznél).
Az meglenne, de jó lenne ha teljes töltéskor rögtön visszakapcsolna magától energiatakarékos módba.
Gyakorlatilag csak telefonként használom. (tudom, pazarlás erre ilyen telót használni, de ezt kaptam a régi döglött helyett,)
Sziasztok!
Egy korábbi hozzászásom alkalmával gerleimarci tanácsára utána néztem az USB/BT joystick center és a GKM Touch alkalmazásoknak. Előbbi már nem elérhető a Play áruházban, kalózverziót meg nem veszek, így bevásároltam az utóbbiból. Az a probléma vele, hogy elindítom, megnézem a tesztet, minden tökéletes, majd rámegyek a Start fülre, engedélyt adok neki SuperUser által, majd elindítok egy appot, előhívom a GKM beállításait, készítek egy profilt amit elmentek és abban a pillanatban, hogy rámegyek az "Exit in Edit mode" opcióra - a kontrollert kidobja. De úgy, hogy az appok leállítása után sem reagál, kihúzom és újra csatlakoztatom sincs reakció, a készüléket kell reboot-olni. Mi lehet a probléma?
Már nem lényeges. Rájöttem, hogy a gép már tartalmazott önmagán egy ilyen jellegű appot (csak jobb, mint amit meg lehet nézni a marketen) és valószínűleg azzal akadt össze. Felesleges pénzkidobás volt és habár ma reggel vettem meg, nem jelzi a Play a visszafizetést, mint az eddigi vásárlásoknál.
Az USB/BT joystick center mielőtt levették, azelőtt egy pár hónapig ingyenes volt. Tehát amit más oldalon találsz .apk fájl az nem kalóz verzió, csak le lett mentve a play áruházból.
Az az alkalmazásban is tud érintés emulációt? Ha igen, akkor el tudnád küldeni az Apk Extractorral kimásolt .apk fájlt?
Napot!
Van valakinek ötlete, hogyan tudom eltüntetni az "ÉN" nevű bejegyzést? Android Nougat.
Nálam a jobb-felső sarokban egymás alatt lévő 3 pont megérintésére előjön egy menü, aminek az első választható lehetősége a törlés.
De az elképzelhető, hogy a saját adataidat nem lehet így "manipulálni". Ebben az esetben az Én helyett ad meg a neved, és ezen kívül -most megnéztem innen tudom- megadhatod az egészségi állapotod, allergiákat, szedett gyógyszereket stb. A saját profil nem törölhető, nem vonható be a törlési csoportba. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2018
No igen, azt nem lehet törölni. Igaz, ez csak a legkevésbé bosszantó dolog a Nougat-ban. Ha a cég miatt nem kellene az ilyen telefon, már rég lecseréltem volna valamilyen buta Nokiára. Alapvetően tetszik maga a rendszer de az ilyen baromságok miatt a földhöz tudnám paszírozni az egészet...
Kezel persze. A gond a kéréssel az, hogy az eddig név szerint nem említett eszköz egy GPD XD. No és az app egy fizikális gombra jön elő. Eddig nem találtam meg a programot, de ha meglesz, elküldöm. Csak az sem kizárt, hogy semmi máson nem működik...
Biztosan tudnom kéne, de mit takar a Nougat név/jelző, vagy akármi? Nálam simán fut a 7.0 Android és semmi cifrázás nincs hozzá. A Nougat ehhez képest valami többlet? Esetleg csak a 7-es verzió beceneve?
Csak becenevek. Az alfa és béta verziók után ábécé rendben minden verziót egy édességről neveztek el. Bővebben: Link
Köszönöm. Ötletes. Így most már én is nugáton rontom a szemem -ha hajlandó vagyok ránézni-.
Én arra leszek kíváncsi, ha pár év múlva elfogy az ABC
![]()
![]()
Kapu48 : Pancake , mit kell ezen leszavazni
![]()
Üdv!
Egy gyárilag android 4.4 -el "szerelt" tabletre lehet valahogy újabb androidot telepíteni, ha nincs hozzá gyárilag nagyobb verziójú android firmware? Tablet... Már úgy gondolom, mint a W -t, hogy van -e az androidnak letölthető verziója, amit telepíteni lehet, és a gyárilag meglévő rendszerből kioperálni valahogy a drivereket, ha az újabb android esetleg nem ismerné fel... Új videó elérhető a csatornámon.: LED teszt... A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2018
Megoldható, mert telefonoknál is megoldják, de ezek a ROM-ok nem hibátlanok, például a kamera nem megy, vagy a wifi nem jó, esetleg gyorsan merti az akksit. És ez általában javítatlanul marad sokáig, tehát biztos van valamilyen inkompatibilitásbeli (máshogy kezeli az új verzió a dolgokat) akadálya, mert amúgy gyorsan kijavítaná a közösség. Ha nem találsz a tablet típusára+android verzióra találatokat a googleban, akkor nem érdemes hozzákezdeni házilag véleményem szerint.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2018
Ha típus alapján nem találsz főzött ROMot, akkor talán még a SOC típusa alapján is érdemes lehet, mert a kínaiak általában egy féle terméket több néven is forgalmaznak.
Sziasztok!
Reseteltem itthon a telefonokat. Hard Reset. Android. Samsung J5. Még garis. Nem piszkálnám, ha nem kell. Páromé azóta nem fogadja el a Google fiókot. Kikerülnöm nem sikerült. ![]() A fiók jó, máshol belépek vele. Itt viszont: odáig jutok, hogy feldob egy kis szürke ablakot, miszerint meg lett változtatva a jelszó, próbálja később. Sajátomat megpróbáltam rajta, működött másodlagosként. Viszont ugye kéri az eredetit. Próbáltam megosztani mobilnetemet, fogadta, de az ő fiókja tabu lett. ![]() Volt User data és Wipe cache. Köszönöm
Nekem hasonló hibát csinált S7 edge garis szerviz után. Egy tortúra, de: fel kell tenni telefonra Play-ból a "Hitelesítô" nevû Google appot. Ezt persze csak kerülôúttal tudod, hiszen nem enged be a Play-ba sem nyilván. Szóval én az apkpure com oldalon keresztül szedtem le, ami megkerüli ezt a gondot, majd telefonon bekapcsoltam az idegen alkalmazások futtatása biztonsági kapcsolót, és ezzel az appal már "megeszi" a saját fiókod. Utána minden megy a régi felállás szerint.
Jelen esetben nem tudsz semmit bekapcsolni.
Mivel nem tudom lehúzni az állapotsort, hogy a beállításokhoz hozzáférjek. Odáig sem enged. ![]() Azért köszönöm. Hasznos, amit írtál. Valszeg a reset belepiszkált, hogy miért nem tom, így most próbák..hopp ![]() Valahogy el kell érnem, hogy a gép lássa, mount..meglesz az! ![]()
Egyelőre csak érdeklődöm.
De ha fur a virtuino app az adott tableten, akkor nem biztos, hogy hozzákezdek a frissítésnek...
Ez a SOC az adott esetben a "SPEADTRUM 7731 1.2GHz Quad Core Cortex A7" lenne?
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |