Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok

Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   31 / 63
(#) Alkotó válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Jan 8, 2018 /

Miért 6 az android? Nálam 7. A fejlesztés jó eséllyel jobbá tette.
(#) lelkes amatőr válasza Alkotó hozzászólására (») Jan 8, 2018 /

Azért 6 mert nincs meg 7.
Garanciális és ez volt rajta. Ez egy Yezz készülék.
(#) Alkotó válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Jan 8, 2018 /

Nem vagyok jártas ebben, de nálam ez a frissülés automatikus. Csak annyit kérdez, hogy mikor akarod a frissítést elvégezni, mert eltart kb. 20 percig.
A szoftverfrissítés szerintem nem garanciasértő. Az enyém is csak néhány hetes, és a bekapcsolás utáni napon reggel már frissíteni akart.
(#) lelkes amatőr válasza Alkotó hozzászólására (») Jan 8, 2018 /

Ez sajnos nem frissített azóta mióta megvan. Nem egy nagynevű gyártó.
(#) Bakman válasza Alkotó hozzászólására (») Jan 8, 2018 /

Nem feltétlen. Ha lehetne, visszacsinálnám. Volt egy-két idegeítő bug a régiben. A mostaniban nincs benne, cserébe sokkal bosszantóbbak vannak...
(#) Alkotó válasza Bakman hozzászólására (») Jan 8, 2018 /

Ezt még nem tapasztaltam. Már a régi telefonomon is sok hónapja a 7-es volt (sőt most is van). Nekem sem a 6-al, sem a 7-el nincs bajom. Nem is érzem a különbséget, fut a háttérben és nem piszkáljuk egymást. Pont ezt várom egy operációs rendszertől.
(#) D Wye válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Azt tudod beállítani, hogy az akkumulátor hány százalékos legyen, amikor bekapcsol ez a mód (némely eszköznél).
(#) lelkes amatőr válasza D Wye hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Az meglenne, de jó lenne ha teljes töltéskor rögtön visszakapcsolna magától energiatakarékos módba.
Gyakorlatilag csak telefonként használom. (tudom, pazarlás erre ilyen telót használni, de ezt kaptam a régi döglött helyett,)
(#) D Wye hozzászólása Jan 10, 2018 /

Sziasztok!

Egy korábbi hozzászásom alkalmával gerleimarci tanácsára utána néztem az USB/BT joystick center és a GKM Touch alkalmazásoknak. Előbbi már nem elérhető a Play áruházban, kalózverziót meg nem veszek, így bevásároltam az utóbbiból.
Az a probléma vele, hogy elindítom, megnézem a tesztet, minden tökéletes, majd rámegyek a Start fülre, engedélyt adok neki SuperUser által, majd elindítok egy appot, előhívom a GKM beállításait, készítek egy profilt amit elmentek és abban a pillanatban, hogy rámegyek az "Exit in Edit mode" opcióra - a kontrollert kidobja. De úgy, hogy az appok leállítása után sem reagál, kihúzom és újra csatlakoztatom sincs reakció, a készüléket kell reboot-olni. Mi lehet a probléma?
(#) D Wye válasza D Wye hozzászólására (») Jan 10, 2018 /

Már nem lényeges. Rájöttem, hogy a gép már tartalmazott önmagán egy ilyen jellegű appot (csak jobb, mint amit meg lehet nézni a marketen) és valószínűleg azzal akadt össze. Felesleges pénzkidobás volt és habár ma reggel vettem meg, nem jelzi a Play a visszafizetést, mint az eddigi vásárlásoknál.
(#) gerleimarci válasza D Wye hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Az USB/BT joystick center mielőtt levették, azelőtt egy pár hónapig ingyenes volt. Tehát amit más oldalon találsz .apk fájl az nem kalóz verzió, csak le lett mentve a play áruházból.
Az az alkalmazásban is tud érintés emulációt? Ha igen, akkor el tudnád küldeni az Apk Extractorral kimásolt .apk fájlt?
(#) Bakman hozzászólása Jan 14, 2018 /

Napot!

Van valakinek ötlete, hogyan tudom eltüntetni az "ÉN" nevű bejegyzést? Android Nougat.
(#) Alkotó válasza Bakman hozzászólására (») Jan 15, 2018 /

Nálam a jobb-felső sarokban egymás alatt lévő 3 pont megérintésére előjön egy menü, aminek az első választható lehetősége a törlés.
De az elképzelhető, hogy a saját adataidat nem lehet így "manipulálni". Ebben az esetben az Én helyett ad meg a neved, és ezen kívül -most megnéztem innen tudom- megadhatod az egészségi állapotod, allergiákat, szedett gyógyszereket stb.
A saját profil nem törölhető, nem vonható be a törlési csoportba.
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2018
(#) Bakman válasza Alkotó hozzászólására (») Jan 15, 2018 /

No igen, azt nem lehet törölni. Igaz, ez csak a legkevésbé bosszantó dolog a Nougat-ban. Ha a cég miatt nem kellene az ilyen telefon, már rég lecseréltem volna valamilyen buta Nokiára. Alapvetően tetszik maga a rendszer de az ilyen baromságok miatt a földhöz tudnám paszírozni az egészet...
(#) D Wye válasza gerleimarci hozzászólására (») Jan 15, 2018 /

Kezel persze. A gond a kéréssel az, hogy az eddig név szerint nem említett eszköz egy GPD XD. No és az app egy fizikális gombra jön elő. Eddig nem találtam meg a programot, de ha meglesz, elküldöm. Csak az sem kizárt, hogy semmi máson nem működik...
(#) Alkotó válasza Bakman hozzászólására (») Jan 15, 2018 /

Biztosan tudnom kéne, de mit takar a Nougat név/jelző, vagy akármi? Nálam simán fut a 7.0 Android és semmi cifrázás nincs hozzá. A Nougat ehhez képest valami többlet? Esetleg csak a 7-es verzió beceneve?
(#) Ivan93 válasza Alkotó hozzászólására (») Jan 15, 2018 /

Csak becenevek. Az alfa és béta verziók után ábécé rendben minden verziót egy édességről neveztek el. Bővebben: Link
(#) Alkotó válasza Ivan93 hozzászólására (») Jan 15, 2018 /

Köszönöm. Ötletes. Így most már én is nugáton rontom a szemem -ha hajlandó vagyok ránézni-.
(#) kala1982a válasza Ivan93 hozzászólására (») Jan 17, 2018 1 /

Következő palacsinta lesz?
(#) D Wye válasza kala1982a hozzászólására (») Jan 17, 2018 1 / 1

Én arra leszek kíváncsi, ha pár év múlva elfogy az ABC
(#) Chipmunk1960 válasza kala1982a hozzászólására (») Jan 20, 2018 1 /

(#) kala1982a válasza kala1982a hozzászólására (») Jan 22, 2018 1 / 1

Kapu48 : Pancake , mit kell ezen leszavazni
(#) RoliNyh hozzászólása Jan 26, 2018 1 /

Üdv!
Egy gyárilag android 4.4 -el "szerelt" tabletre lehet valahogy újabb androidot telepíteni,
ha nincs hozzá gyárilag nagyobb verziójú android firmware?
Tablet...

Már úgy gondolom, mint a W -t, hogy van -e az androidnak letölthető verziója, amit telepíteni lehet,
és a gyárilag meglévő rendszerből kioperálni valahogy a drivereket, ha az újabb android esetleg nem ismerné fel...

Új videó elérhető a csatornámon.: LED teszt...
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2018
(#) game4812 válasza RoliNyh hozzászólására (») Jan 26, 2018 /

Megoldható, mert telefonoknál is megoldják, de ezek a ROM-ok nem hibátlanok, például a kamera nem megy, vagy a wifi nem jó, esetleg gyorsan merti az akksit. És ez általában javítatlanul marad sokáig, tehát biztos van valamilyen inkompatibilitásbeli (máshogy kezeli az új verzió a dolgokat) akadálya, mert amúgy gyorsan kijavítaná a közösség. Ha nem találsz a tablet típusára+android verzióra találatokat a googleban, akkor nem érdemes hozzákezdeni házilag véleményem szerint.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2018
(#) gerleimarci válasza RoliNyh hozzászólására (») Jan 27, 2018 /

Ha típus alapján nem találsz főzött ROMot, akkor talán még a SOC típusa alapján is érdemes lehet, mert a kínaiak általában egy féle terméket több néven is forgalmaznak.
(#) Ambavir hozzászólása Jan 27, 2018 /

Sziasztok!
Reseteltem itthon a telefonokat. Hard Reset. Android.
Samsung J5. Még garis. Nem piszkálnám, ha nem kell.
Páromé azóta nem fogadja el a Google fiókot. Kikerülnöm nem sikerült.
A fiók jó, máshol belépek vele.
Itt viszont: odáig jutok, hogy feldob egy kis szürke ablakot, miszerint meg lett változtatva a jelszó, próbálja később.
Sajátomat megpróbáltam rajta, működött másodlagosként. Viszont ugye kéri az eredetit.
Próbáltam megosztani mobilnetemet, fogadta, de az ő fiókja tabu lett.
Volt User data és Wipe cache.
Köszönöm
(#) KBal76 válasza Ambavir hozzászólására (») Jan 27, 2018 /

Nekem hasonló hibát csinált S7 edge garis szerviz után. Egy tortúra, de: fel kell tenni telefonra Play-ból a "Hitelesítô" nevû Google appot. Ezt persze csak kerülôúttal tudod, hiszen nem enged be a Play-ba sem nyilván. Szóval én az apkpure com oldalon keresztül szedtem le, ami megkerüli ezt a gondot, majd telefonon bekapcsoltam az idegen alkalmazások futtatása biztonsági kapcsolót, és ezzel az appal már "megeszi" a saját fiókod. Utána minden megy a régi felállás szerint.
(#) Ambavir válasza KBal76 hozzászólására (») Jan 27, 2018 /

Jelen esetben nem tudsz semmit bekapcsolni.
Mivel nem tudom lehúzni az állapotsort, hogy a beállításokhoz hozzáférjek.
Odáig sem enged.
Azért köszönöm. Hasznos, amit írtál.
Valszeg a reset belepiszkált, hogy miért nem tom, így most próbák..hopp
Valahogy el kell érnem, hogy a gép lássa, mount..meglesz az!
(#) RoliNyh válasza game4812 hozzászólására (») Jan 27, 2018 /

Egyelőre csak érdeklődöm.
De ha fur a virtuino app az adott tableten, akkor nem biztos, hogy hozzákezdek a frissítésnek...
(#) RoliNyh válasza gerleimarci hozzászólására (») Jan 27, 2018 /

Ez a SOC az adott esetben a "SPEADTRUM 7731 1.2GHz Quad Core Cortex A7" lenne?
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2018
Következő: »»   31 / 63
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem