Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És még két kép.
Nem lenne azzal a fotóval semmi baj, ha csajok lennétek mindnyájan.
Fery
Óóó Topi óóó istenkém, de váááároooom...
Következő az lesz hogy jössz-e táncolni?!
Hali!
A minap valaki a mi falunkban is látott gömbvillámot. Bár nem személyesen az illetőtől hallottam, de ismerve őt, biztos nem kamu. Nameg ahogy mostanában változik a klíma, lehet, hogy gyakrabban fogunk találkozni a jelenséggel?
Állítólag gyakran látnak ilyesmit ott, ahol pl. magasfeszültségű elektromos vezetékek egymásra merőlegesen futnak, vagy derékszögben megtörve fut ilyen vezeték. A korábbi képeken amúgy szerintem nem gömbvillám volt, órákon át nem állnak egy helyben, és túl fényesnek is tartom. Igaz, nem vagyok szakértő
Hogy hívják a legkövérebb indiánt? Gömb Villám...
Hmm ez a magasfeszültség / klímaváltozás, ebben van valami...
Idézet: „...kinntlesz egy kép ahol mi moderátorok meztelenül sakkozunk...” Fúúúj, micsoda perverzitás! Még a gondolata is rettenetes! :hehe:
Ha ez túl perverz, nekem jó lesz a "Moderátorok búvárkodnak medvejelmezben az északi sarkon" c kép is.
Az utazást Slope kolléga fizeti, de kikötés, hogy Madagaszkár - Pápua-Új Guinnea - Florida-Los Angeles - Korzika - Húsvét szigetek - Kanári szigetek útvonal útba ejtendő...
És mindenhol a nehéz átszállások miatt heteket kell töltenünk majd.
A francba.
Pontosan! Milyen sz...r lesz már nekünk! Teljesen le fogunk barnulni az égető napsütés miatt, és a magas hőmérséklet, meg relatív páratartalom miatt vedelnünk kell majd a jó piákat... Ja, és ha meglátják "daliás alkatunkat", le se tudjuk majd vakarni magunkról a fűszoknyás, félmeztelen csajokat...
Tényleg, milyen pocsékság már ez...
És a hátunkra tetoválunk egy hobbielektronika logót, míg várunk a reptéren az elefántcsontparti gép indulására
Kérlek majd juttasd el a képet hozzám.
Nem leszek itthon, és netközelben se. Ha megint látunk búvárokat elsején a tengerben akkor kaptok egy képet róla. Előre is kösz. Tóbi Addig itt az oldalon elszabadul a pokol moderátor nélkül
De medvejelmezben! És akkor a sivatagi 3 hetes túrát (mondanom sem kell medvejelmezben) ne hagyjuk ki
OK, de Te is végiggyalogolod velünk? Medvejelmezben?
Én? Én majd az oázisból nézem onlány a medvejelmezes lányokkal az ölemben
De jót nevettem
Már megérte...
nekem is fizessetek már egy utat akkor
Idézet: „.... tetoválunk egy hobbielektronika logót, míg várunk a reptéren az elefántcsontparti gép indulására ... Kérlek majd juttasd el a képet hozzám...” A képet csatoltam.
én is, én is
egyébként ki tud egy olyan megbízható oldalt ahonnan én zenéket tudok letölteni, mindenféle olyan mellékhatás nélkül, hogy lefagy a gépem és újra kell indítani. Mindenféle zene legyen rajta nem csak x és y. Na meg a legfontosabb ne legyen bonyolult, mert a mulkori progik amikkel próbálkoztam, azok nem jöttek be. Most cak egy honlap kéne. Köszi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |