Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nem kell senkinek?Bővebben: Link
Ez se kell senkinek ?
Bővebben: Link
Ez ma már kb. használhatatlan bármire is. Az én 10+ éves D630-am is DVD-RW meghajtóval jött már, és szerintem azzal se írtam 2 lemeznél többet az elmúlt 5 évben
Ez pedig - IDE - CD - olvasó, Ami 2018-ban max. audio CD lejátszására használható, már ha van IDE port. A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2018
Ez milyen laptopba való? Hátha jó valamelyikbe.
Nem tudom.
Pár éve még próbálgattam, működött.
A fotók alapján a Dell partnumber 59GDD, hátha ez alapján választ találsz .Tippem szerint Latitude C és/vagy D széria, az E széria már SATA
Nincsenek közöttük.
Viszont van feleslegben 86-os, 88-as, 89-es (szétesve), 90-es (3 db), 97-es, 2000-es, 2003-as.
A fölösleges 1997, 2000 és 2003 -s évkönyvet átadnád nekem? Köszönöm
Persze, a tied lehet.
Köszi. Posta megoldható?
Igen, csak kis türelmet kérek, hogy eljussak oda.
jó. Abból nekem rengeteg van.
Rendben, a címet privátban kérem.
Jóestét mindenkinek! Van egy hatalmas adag alaktrészem, amit nincs szívem csak úgy kidobni, ezert az érdekelne hogy valakinek nem kellene e? Illetve valahol nincs elfekvőben egy külső tápos lcd monitora?
Helyileg Dunakeszin vannak az alkatrészek. pl van 30 db 5 voltos relé, ellenállás+alkatrész kötegek, nyomáskapcsolók, pici Sony hangszórók, SMA csatis antenna, logikai IC-k, erősítő IC-k, tranzisztorok, teljesítmény tranzisztorok, 3 pines XLR csatlakozó anya. egy nagy doboz vegyes kondenzátor, kulcsos kapcsoló kulccsal, poti gombok, ventilátor, trafó, JBL házimozi trafó nélkül(hangprocesszor hibás, a végfokok működnek) plusz még rengeteg nyák panel, 2 db floppy olvasó, egy IDE csatis DVD-RW olvasó/író, egy laptopból kiszerelt DVD/RW, bővítő kártyák, hálózati kártyák, hangkártya, néhány nyák, egy IDE/SATA átlakató, gpu hűtőborda ventilátorral, és egy szétszedett (működő de nem igazi) sjcam elektronika, pc tápok, van ami működik van ami nem, nagyfesz trafók (szerintem csöves erősítőből)
További képek
A gombok é az STK Ic-k érdekelnének.
Tisztelt valaki 2233!
Engem érdekelnének a logikai ick a tranzisztorok,ellenállás kötegek és a transzformátorok. A posta megoldható?
Szia, van külső tápos monitorom, viszont lehet, hogy nincs meg a tápja. Így is érdekel?
A trafók érdekelnének. A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2018
Szia!
A DSC_1487.JPG és DSC_1516.JPG képen lévő dolgok érdekelnek, személyesen.
Szia,
A maradékra jelentkeznék. erősítő IC-k, teljesítmény tranzisztorok, 3 pines XLR csatlakozó anya. egy nagy doboz vegyes kondenzátor, PC tápok.
Szia!
Az 5v-os relék tudnak kapcsolni 230v 1A-t? Ha igen, és ha még van belőlük akkor érdekelne 5-10 db. Köszi
Helo!
Igen tudnak. Ha gondolod az összes db vihető.
Ingyen elvihető Budapesten a VII. kerültetben 4db. alkatrész tároló szerkény. Teljesen jól használható.
Március 21-én kidobásra kerül, de nem lenne szívem kukába tenni, valakinek biztos jó lenne, úgyhogy vigyétek!
Ha valamiért megmaradna, én szívesen elhoznám.
Ha már 4 db. van, én is beszállok: osszuk 4 felé.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |