Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Keress valakit, akinek ilyen telefonja van, és kérd meg, hogy mentse le neked a ROM -ot SD kártyára.
(Ezt igazából neked kellett volna elkövetned, még mielőtt belefogtál volna az új ROM feltelepítésébe.) Máskülönben nem nagyon fogsz találni, hacsak nincs szerencséd. Esetleg gyártó oldalán... A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Szia! Itt találsz: Rom
Üdv minden hozzáértőnek!
Évek óta hempereg egy Samsung 7275R a fiókban Android 4.2.2 op rendszerrel. Kitaláltam, hogy GPS-t csinálok belőle, rátöltöttem egy iGo-t és egy Startup Managert, amivel elértem, hogy boot-olás után automatikusan betöltse a navi progit és mint PNA működjön. Kérdésem: a Startup Manager programban a gyorsabb boot-olás érdekében mely alkalmazásokat kell meghagynom, hogy a rendszer még működésképes legyen? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Papa-papa
És ennél fogok tudni beállítani magyar nyelvet?
Most tettem egyet rá, de azon nincsen magyar nyelvbeállítási funkció.
A ROM-ot hogyan lehet lementeni?
Android ROM dump...
Valahogy így. Keresőkifejezések.: android ROM dump, android ROM backup, android ROM save... A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Reggelt!
5.1-es androidos telóra kellene nekem java futtatói környezet. Tehát van egy *.jnlp fájl, amit futtatni kellene. Néztem a storeban de van vagy 20 féle program, ami javához kapcsolódik. A bajom az, hogy nem tudom melyíket kellene telepítenem. Olyan kellene, ami alapból társítja is a futtatható alkalmazások kiterjesztését. Köszi...
Szia,
Kb. 1 éve én is kerestem a megoldását, de sajnos Androidon nem lehet futtatni. Bővebben: Link Egyedüli megoldás az volt, hogy egy számítógépet 24/7-ben járatni.
Pfffff ilyen szívást, a pha ki van már ettől a sok szemét platformfüggetlen programozási nyelvtől.
Még jó, hogy kitalálta valamelyík eszement.
Most volna egy másik kérdés akkor. Van az aliexpressnek az alkalmazása szintén androidra. A háttérben fut, de elegem van már belőle. Szóval próbáltam párszor már leállítani a beállításoknál, de mindig újraindul. Szóval kellene valami olyan szoft, mint winen az msconfig, ahol végleg le lehetne állítani a háttérben futó szolgáltatásokat. Letiltani nem akarom, mert szoktam használni. Szóval kellene valami app amiben bármikor le tudom állítani a nem kívánt szolgáltatásokat...
Szia!
Esetleg ezt próbáld meg.: Bővebben: Link
A Javát azt alapból nagyon utálom, 2013-ban kiadott verziót kell használjak PC-n hála a sok biztonsági funkcióknak, amik lehetetlenné teszik az újabb Javák használatát.
Letöltöttem, kipróbálom. Meglátom mennyire hatásos, köszi...
Hali!
Mi a baj vele? Én az alis appban kikapcsolgattam az értesítéseket, és semmi bajom vele...
Hiába lépek ki az alkalmazásból, állandóan újraindul, fogyasztva ezzel az erőforrást, akkumlátort...
Közbe megnéztem, le vannak tiltva az értesítések, nem ez a bajom. Hanem az, hogy az alkalmazás állandóan fut a háttérben, még most is... A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2018
Sajnos ez nem nyert hangszórót, hiába próbáltam ki, és ki is írja, hogy le van állítva, de mégsem.
Továbbra is keresek olyan android alkalmazást, ami a háttérben futó folyamatokat és szolgáltatásokat képes kikapcsolni/letiltani mindaddig, amíg újból nem engedélyezem manuálisan...
Nyilván nézőpont kérdése, de én múlt héten voltam valahol ahol egész héten JavaScript környezetben programoztunk! Ráadásul feltételezem hogy ott (egyetem) újabb Java van minden gépen!
Majd ha autóipari programok telepítésével is fogol foglalkozni akkor meglátod, hogy miről beszélek .
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2018
Sziasztok,
Valakinek van-e egy olyan Android 4.1-es telefonja 320x480-as képernyőfelbontással, amiről tudna készíteni egy screenshot-ot, amelyiken látszanak a billentyüzeten a számok 0-9-ig? A választ előre is köszönöm!
Ez elég fura kérés.
Szerintem keress valami emulátort.
Köszönöm a válaszodat!
Jó ötletet adtál, bár egy kis időbe beletelik egy emulátort feltelepíteni. A billentyűzet összes többi betüjét már megtaláltam screenshot-okban, már csak a számok hiányoznak, gondoltam ha valaki használ még ilyen telefont, akkor eltudná küldeni, ha nem, akkor marad az emulátor.
4.4.2 használok
Tud egyáltalán "screenshot"-ot készíteni ?
A történet röviden:
Egy Android 4.1-es telefonban megsérült az Android, a belét kiszereltem a telefonnak, egy ESP32-es modul lesz egy 2,4 inch-es színes kijelzővel beleszerelve, a telefon gyári érintőkijelzőjét sikerült megvezéreljem (MSG2133 chip I2C-n keresztül), ez érzékeli a kijelzőn megnyomott pont koordinátáit és küldi az ESP32 felé. Lesz a telefon hátán egy infravörös led (ami TV/légkondi ki/be kapcsolására lesz alkalmas , ez a lényege a projektnek), bluetooth-on fog tudni csatlakozni egy másik modulhoz, ami a 433mhz-es jeleket fogja venni/küldeni, és az egész berendezés lényege, hogy hasonlítson egy szabványos telefonra, a billentyűzet ki lesz világítva A billentyüzet ki lesz nyomtatva, hogy helyet spóroljak meg vele, a billenytüzet mögé kerül a step up/step down tápegység (2.7-11.8V-->3.3V) és a CP2102 USB-TTL átalakító. A történet még rövidebben: Ez lesz betegesen továbbfejlesztve: Bővebben: Link Jelenleg így néz ki a billenytüzet. A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2018
Egy távirányítóval ennyit vesződni. Bár mondjuk én is szoktam, ha nem találom
Inkább vettem egy ilyet azt nyomkodom a zaza remote appot.
Ezen a "távirányítón" lesz HW-es CAN busz is, na az lesz az igazi móka .
Fogok vásárolni egy általad linkeltet is, majd jól lehet azzal is szórakozni.
Lenovo A2010 telefonom Android 5.1 verziót futtat. A kellemetlen problémám az hogy nem tudok a zárolási képernyőre egyéni hátteret feltenni mert azonnal a kezdő képernyőre teszi fel! Tulajdonképpen ez a metódus [beállítáok->megjelenítés->háttérkép->zárolt képernyő háttérképe->egyéni zárolt háttérkép] sajnos a zárolási helyett a kezdőre teszi a kiválasztott képet! (Már egyszer újraindítottam a telefont de nem használt.)
Szerintetek mi a nyű lelte az Androidot?
A felkészítői beálltásokban le tudod állítani, illetve minimalizálni a háttérben futó appok számát. Beállítod pl 1-re és a telefon szolgáltatásokon kívül elvileg nem fog menni semmi a háttérben.
Na megpróbálom, aztán meglátjuk mi lesz...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |