Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lambdaszonda
 
Témaindító: Zsolex, idő: Szept 30, 2007
Témakörök:
A téma hozzászólásai áthelyezésre kerültek ide » Szélessávú lambda szonda
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Thomas10100 hozzászólása Ápr 17, 2017 /
 
Sziasztok!
Lambda szenzor értéket szeretnék menteni a hozzá tartozó gázállás értékkel és fordulatszám értékkel. Bármilyen ötlet érdekelne. Laptoppal is akár. Van egy programom ami mutatja a fordulatszámot és a gázállás értéket, de ezeket nem tudom másik programban felhasználni.
(#) Thomas10100 hozzászólása Ápr 17, 2017 /
 
Az is elég lenne nekem hogy a lambda szenzor értékét valahogyan a laptopomon lássam, de ehhez külön elektronika kellene ami a laptopra teszi az adatát. Akkor megnyitnám a programot ami mutatja a gázkarállást és a fordulatszámot. Mellette pedig meg lenne nyitva egy program ami az afr értéket mutatná. Mindezt felvenném képernyő videó felvevő programmal és visszanézve meglennének az adatok.

Nem sok adatról van szó, így is bőven jó lenne
(#) Szilvi1 hozzászólása Aug 2, 2018 /
 
Honda Accord 6gen szondát cseréltem típusazonos Ntk ngk ra a Densot. Check engine lámpa hibát jelez. Sok mindent hallottam már megoldást még eddig nem. Legutóbbi ötlet, ha egyik még mindig denso (a 2. szonda nem lett cserélve) akkor párban nem tudja összemérni a rendszer. Más ötlet?sorban a történet: Vettem kocsit denso volt benne bibakód olvasás után csere Ntk ngk. Ugyanúgy bejelez a lámpa hibát. Olvastatom újra, fotót mellékelem, felfűtési hiba 1. szonda, hibakód 41-4 p1167. Ötletek szerelőktől, mérnököktől akik nem tudták megoldani: Testhiba valahol. Más az ellenállása stb...Vagy hogy csak két egyforma szonda tud együtt dolgozni márkailag.
(#) Epu2 válasza Szilvi1 hozzászólására (») Aug 2, 2018 /
 
Üdv! Hiba kódok törlése után jön vissza a hiba?
(#) Szilvi1 válasza Epu2 hozzászólására (») Aug 3, 2018 /
 
Hát persze, de ugyan még hogy jöhetne máshogy?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem