Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Á nye bojsza, egymással veszekednének, nem veled. Valamint némi változatosságot jelent.
Az igaz, de az egyet is nehéz tartani, nem még kettőt! (Háromról, vagy még többről nem is beszélve...)
Idézet: Sokkal praktikusabb, ha nincs papíron szentesítve. Ehhez a variációhoz eddig sem kellett kormányhatározat, és bármikor le lehet lépni, ezzel kész. „Valamint némi változatosságot jelent.”
Kifelejtettem, hogy 10 nő már el tud tartani egy férfit; ez a lényege!
Ja, ha innen közelítjük meg a dolgot, akkor egészen más.
Idézet: „Sokkal praktikusabb...” És sokkal veszélyesebb! Főleg, ha a "szentesített" rendelkezik a fejmagasságban közlekedő, kivilágítatlan sodrófa elnevezésű népi hangszer kezelésében való jártassággal. Idézet: „Fejmagasságban közlekedő, kivilágítatlan sodrófa elnevezésű népi hangszer” Pláne, ha Macskamintás
A kézilabdás múlt további súlyosbító körülmény.
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2018
Az már kimeríti a különös kegyetlenséggel, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett súlyos becsületsértés intézményét.
Jelenleg még ugye tiltja a törvény.
De azt tudjátok, hogy mi a bigámia legfőbb büntetése? - Két anyós...
Az én anyósom kiváló pacalt főz. És csak nekem főzi, mert rajtam kívül más nem eszi meg a családban. Ilyen anyósból egy is egyenes út az elhízáshoz, mi lenne velem kettővel?
Vegetáriánus szalonna. Bővebben: Link
kKíváncsi lennék, hogy mi marad belőle sütés közben.
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2018
Moderátor által szerkesztve
Idézet: „A műszalonna növényi olajból és zselatinból áll.” Hol van ebbe a zsír?
Az állaga zsírszerű lesz a zselatintól.
A margarin is növényi olajokból készül. Idézet: Máris kiszálltam, maradok hivatalosan egynejű. „Két anyós...”
Az igazi mangalica szalonnából is szinte csak a zsír marad, ha kisütöd. Ha más húsos szalonna az más történet. De vegetariánus módra én régen is ettem már töpörtyűt. Szójakocka beáztatva és étolajban kisütve. Egész ehető. Igaz kb 20 éve nem csináltam. Akkor is úgy, hogy az olajban a végén kisütöttem barna kenyeret is francia piritósnak, sok fokhagyma, kis só, és majonéz. Ez így - a majonéz a műtöpörtyű és a kenyér nagyon finom volt.
Egészségedre! Én maradok a körömpörköltnél!
Nem mondtam , hogy én nem. Bár a köszvényem sajna megmondja, mit lehet és mit nem. Hiába szeretem én a csülkös pacalt is...
Megkóstolnám, de ezt szalonnának nevezni...
Azt is mondták, miből készül a zselatin? Mármint a csontenyv, amivel néhány évtizede az asztalosok ragasztottak.
Retro laptop.
Nem tudom pontosan miből készül, nem hallottam még.
Ez nagyon jó! Legközelebb én is ilyet akarok venni.
Nem retro...Steampunk és nagyon stílusos!
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |