Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ki mit fog építeni...
![]() Egy AVR programozó van készülőben, ma megjött hozzá a panelom, jövő héten az alkatrész is meglesz. Mini USB-n csatlakozik a számítógéphez.
jól néz ki, milyen programban tervezted?
Az az igazsság, hogy nem én terveztem,
![]() ![]()
Én kb 20 éve építettem egy 2X60W-os végerősítőt. Tök gagyi alkatrészekből, és a mai napig működik!
![]() TEXAS INSTRUMENS fejlesztés. Akkoriban menő cuccok voltak, ma már minden lomtárban ott van....... Egyedül a trafó gázos, de meg lehet tekerni! A táp a legegyszerűbb kivitel, de működik! ![]()
Én ezt építetettem....még nincs kész teljes de már 7bar-ig lazán használható így is
![]() ![]() ![]()
Miaz hogy nem nagy valami ? Az én fiam 14éves és a csavarhúzót sem fogja meg! Ez igenis nagy dolog !
Akárki akár mit mond ne hidd el csak így tovább ! Valósitsd meg az ötleteidet . Gratulálok: Üdv :Béla UI : ha kell segítség a tovább fejlesztésben keress meg!
Igaza van kagkk-nek, már az én korosztályomban sem találni sűrűn olyan embert, aki kezébe veszi a csavarhúzót. A mai fiatalok már nem érdeklődnek annyira az elektronika iránt, inkább megveszik a boltban a drága hájfi berendezéseket, és nem élvezik ki az építés adta örömeit, bánatait!
Úgyhogy csatlakozom a kollégához, és bíztatlak én is, hogy erősítsd a csapatszzellemet korodtól függetlenül! ![]() ![]()
Szia
Egyetértek, csak gratulálni tudok. Hidd el nagy dolog ez ebben a korban. Az igazán jó elektronikai szakemberek azok közül kerülnek ki leginkább, akik már gyerekkorban is szeretik. Úgyhogy hajrá, csak igy tovább. ![]() ![]()
A mai fiatalok......
Még jó hogy van kivétel ![]() ![]() CSak az a baj, hogy én összerakom de sose működik ![]() (lehet olcsóbb lenne nekemis ha a boltban megvenném ![]()
XSügix csak egy kérés : ejtsd kakukk ! Ragozd kakukk-nak köszi
Köszi a bíztatást
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Szép munka! gratulálok!
![]() Ha már hangfalaknál tartunk akkor megmutatom miket csináltam az elmúlt hetekben, ráérős napjaimon! íme:
![]() ![]() ![]()
Éni is csak gratulálni tudok
![]() Szerencsére az elektronika és az egyéb házilag készült dolgok (és most nem a házi pálinkára gondolok ![]() mindig is érdekeltek. Ez meg is látszik a szobámon sajnos. Üdv!
![]() ![]() ![]()
Egy tartós dolgot sikerült eddig összehoznom az egy átalakított kávédaráló. Egy modell repülő motorja hajtja
![]()
Sziasztok!
Had szólljak én is bele ebbe ![]() Flatlander: Gratulálok a mukládhoz! ![]() Én is építgetek eddigi tartós cuccaim: Forrállomás (most akarom megépíteni az Attila86 féle forrasztóállomás 2-t) Egy labortápegység és egy panellfúró ami jelenleg ékszíj hiányában szenved :no: Igaz a panellfúrót apámmal csinálltuk közösbe ![]() üdv
Hi
gratulálok! nagyon maximális lett! a kompresszor az miből való? indító fázis nélkül is elindul? üdv
Csövi!
Nem rossz a szerkezet... DE azt a kondit, ami kilóg abból a dobozból szerintem sűrgősen szigeteld le! Eleve nincs rögzítve /úgy tűnik/, az egész szerkezet fémből van.... nem is folytatom!
Sziasztok.Nézegettem a fórumot és nagyon jó dolgokat csináltok
![]() ![]() ![]()
Hali!!
Megcsináltam a villogót, és láttam már egy tic-tac-os doboz felhasználást, gondoltam belegyömöszölöm ![]() ![]() nagyon összezsúfoltam, kellett a hely a két ceruzaelem mellett ![]() ![]() esetleg másvalami ami elfér egy tic-tacosban? mert van még ezer dobozom ![]() képek-->
Csak egy indítókondi van rajta azzal el simán elindul 3bar-ról is..(220v,deltába kötve a motor)..A kompresszor pedig ha minden igaz GAZ teherautóbol való
![]()
Az csak egy ideiglenes megoldás,lelessz rendesen szigetelve és rögzítve
![]()
Helló!
egy kicsit off, de muszáj megmutatnom... ![]() ![]()
Kezdtem megúnni hogy csak úgy pucéran van az icdm így csináltam dobozt neki.
Volt párszor pár meleg helyzetem a csupaszsága miatt, működés közbe beleesett pár dolog a próbanyákról, mondhatom hogy meg se mertem mozdulni nehogy valamit rövidre zárjon a jövevény...
Ez a kép a jövőből került hozzád? :eek2:
nem az a lényeg...
![]()
Ááá... ezt csak a mi megvezetésünkre csináltad ugye?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |