Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Erősitő átalakitóval

Témaindító: Pako94, idő: Máj 8, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Pako94 hozzászólása Máj 8, 2008 /

Sziasztok!
Egyik haveromnak van egy régebbi erősítője, és azt szeretné meghajtani egy mp3ról. Na, van egy mono jack dugo, és egy tuel a vezetékekkel.
Na, úgy tudom, úgy kell bekötni, hogy az alsó kettő egy jel, fölötte kettő még egy jel, és aztán árnyékolás.
Melyikhez kell a pozítiv?
És abból lehetne gond hogy mono jack-kel kötöm be?
Előre is köszi.

Tuel.jpg

(#) sound.man hozzászólása Máj 8, 2008 / 4

Hangtechnikában használatos csatlakozók bekötése. Szerintem mindegyik benne van, csatoltam abból kitudod nézni. Jah és inkább stereo jackel kösd be.

bekotes.pdf

(#) Pako94 válasza sound.man hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Köszi szépen.
Még anyi, nagy baj lenne ha monoval lenne, mert csak az van itthon most.
(#) sound.man válasza Pako94 hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Szívesen. Én meg köszönöm a pontot
(#) Pako94 válasza sound.man hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Te oldottad meg ,úgyhogy ez jár érte
Na de akkor baj lenne ha monoval kötném be?
Na meg ez akkor MIDI kábel, de nálam az 3as me az 5ös hoz van bekötve egy mikrofonnál.
Akkor hogyan kössem be?
3=4???
1=5???
(#) sound.man válasza Pako94 hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Az lehet hogy az erősítőbe is össze van kötve a 3mas az 5össel meg az 1es a 4essel de akkor kösd be oda, de ne monós jacket használj mert az az egyik kimenetét az mp3 lejátszónak letesteli. Valahonnan szerezz egy stereo-s jackat és avval kösd be nehoy valami baja legyen az mp3 lejátszónak.
(#) Ricsi89 válasza sound.man hozzászólására (») Máj 8, 2008 /

Ez amit linkeltél nem igazán jó, mert pont az nincs benne ami kell. :yes:
Pako94:
Ami neked kell az pontosan ez: Bővebben: Link Itt is a táblázatból az első sort kell nézni, ahol a 3, 5 van bekötve. Ez alapján be tudod kötni, mert a csatlakozóban benne szokott lenni a számozás. És csak sztereó jack csatit használj.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem