Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Khm... Ne itt, kérlek!
(privátban tegyétek)
Hali mindenkinek akit egy kicsit is érdekel!Lehet e flopi meghajtót ,merev lemezzel ,Zipp meghajtóval vagy valami stabilabb nagyobb kapacitásu akármivel ,kiváltani ?
Szia!
a floppi csatira akarod rádugni a winyót vagy a zipet? sajnos nem fog menni mert más a csatlakozója, legalábbis a winyónak. vagy nem erre gondoltál?
De igen ,arra gondoltam.De tudom ez nem annyira egyszerü :tudnom kéne a floppi meghajtó tüs csatiján mi hol van és a vinyó csatiján mi hol van . valamijen áramköri átalakitó kéne ! hátha csinált már valaki ilyet. Nagyon jó lenne ha menne ,hangszerhez használnám .
Én is megszereztem, csak kiváncsiságból....
Nekem 512 hibát talált Kijavította, és láss csodát semmivel sem lett gyorsabb a gép :
hát szerintem ezt nemlehet megcsinálni házilag, esetleg valami nagyon brutál áramkörrel (ha nem így van akkor javítsatok)
Ezt nézzétek, nagyon vicces...Vagy szánalmas? Nem tudom...
Én nézem már 1-2 órája ezt az élő adást a Marsjárók versenyéről... hát mit ne mondjak... a verseny maga az teljesen jó, de hogy azok az önkéntes TV-sek, kamerások mit összecseszekednek mind a képpel, mind a hangokkal, hát az már lassan kezd fárasztóvá válni. Aki nem ért ezekhez, az egyáltalán minek vállalja be a közvetítést?
Van, amikor egyszerre 5 ember beszél... aztán döntse el az ember, hogy melyik hangjára figyeljen jobban, melyik az izgalmasabb info... hát ezt jól elcseszik
„Ezt nézzétek, nagyon vicces...Vagy szánalmas? Nem tudom...“
Szerintem: vicces, érdekes és mestermű. Szánalmas abban az esetben lenne, ha élőlény lenne, mert valami mutáns lenne, az a szánalmas, borzasztó, veszélyes, kiszámíthatatlan stb.
Voltam a versenyen, elég sokat tapasztaltam is.
Az általam látott robotok közül egy volt ami működőképes volt, annak pedig az irányítói kapkodtak (ezzel téve tönkre a robotot). Szerintem egyáltalán nem lettek tesztelve homokon a robotok. Ennél azért több "izgalmat", mozgalmasabb versenyre számítottam. Norberto: én még nézni se tudom, 10percenként ha egyszer bejön kép (a nettem a lassú). Üdv. Tóbi
Igen, láttam, hogy a legtöbb robot csak szerencsétlenkedett a pályán. Annyit gondolkodott némelyik robot, hogy már nem bírtam várni, és elmentem a gép mellől... mondanom sem kell, hogy 10 percnyi idő elteltével még ugyanott helyezkedett el az adott robot a pályán
Akkor határoztam el igazán, hogy jövőre nekem is ott kell lennem, és halálra verni a mezőnyt...
Hasonló elképzeléseim vannak nekem is.
Nagy szégyen nem érhet. Csak előbb még meg kell tanulni a PIC programozást (bár a robotok nagy része PC volt). Laptop kiállításnak is elmegy.
Szerintem tök jó! Mindig szerettem a Trabikat,egyszer nekünk is volt egy... ...csak nem limo...
Ott voltál te is... Á vazz.
Pedig mindenkit megkérdeztem, hogy nem hobbielektronikás-e. No mindegy. Melyik asztalnál ültetek? A közvetítés tényleg érdekes volt. Mi is jól megszívtuk, elromlott minden ami el tudott romlani. Két leégett H-híd, egy zárlatos !!! elektrolit kondi, két elromlott páka és még sorolhatnám. Végül 40 cm-vel az első tócsa előtt elégett valamelyik utólag kokeszolt tápvezeték, és halihó. Idézet: „Robotok nagy része PC volt” Ezt nem értem. AVR, PIC, Lego NXT dominált. Egyetlen egy helyen láttam csak PC-t a robotban.
Sziasztok!
Olyanra lenne szükségem hogy. Van routerem (internetelosztó) de az kábeles. És nekem egy gépet rádiósan kéne bekötnöm. És létezik olyan hogy etherneten két gépet rádiósan kössek össze? Mert olcsón akarom szóval nemakarok most egy egész rádiós routert venni. Még gondoltam arra is azis jó lenne, hogy az egyik gép egész nap megy. És arra ameikre rádiósan kéne a neten rávinni, hogy valami USB-s cuccal összekötné a két gépen és hálozaton keresztül csatlakozna a másik gépre. Szóval van valami ilyesmi lehetőség olcsón?
Ginuwine ki lett tiltva. email címe ***@azet.sk
A most regelt ADMIN nevű felhasználó email-címe pedig ugyanezen a @azet.sk - n lett elkészítve. És mindketten erősítőt akarnak, és a jót jou-nak írják lehet valami közük esetleg egymáshoz? jah, és ADMIN email-címe elég szép szerk: hát ez kész... már repült is jó gyorsak a modik
Szóval a kettő egy és ugyanaz a személy volt...?
Egyébként ezt ti honnan tudjátok megállapítani?
ilyen ez a netfüggés na azért tényleg nem! Nyitott ADMIN egy topicot, amiben jou-t írt jó helyett, ez nekem is feltűnt, főleg, miután valaki beírta hozzászólásként utána kíváncsi lettem az email-címére, mert az is nagyon sokat elárul az emberről. Ott pedig feltűnt, hogy .sk a vége... onnan meg beugrott "ginenemtomleírnianevét".
Egy kis logikai gondolkodás volt az egész
Gondolom valami IP-címes cucc alapján
A rádiós internetemre valakinek van valami ötlete?
Ok, csak ez a jou kifejezés elég gyakori szlovákiában, nekem is van ott ismerősöm, és néha még én is használom ezt, amikor beszélünk (titta jou= tiszta jó)
Az E-mail cím meg lehet másnak is onnan... Pl sokunknak freemail.hu a vége, mégse vagyunk ugyanazok... (Egyébként én válaszoltam is neki itt.) Azt hittem egy új tag, de ha tudom, hogy egy kitíltott felhasználó, akkor tuti nem válaszoltam volna.
De nem úgy van, hogy ha valakit kitiltanak, akkor nem tud újra beregelni?
Ahhoz magasabb szintre kell lépni, elő kell léptetnünk IP banra.
Kedves Kása Kornél (aka. subwoofer911, Ginuwine, ADMIN, BMW E30) hogy csak a legfrissebbeket említsem kapott ajándékot
Természetesen igazad van! csak egy tipp volt, de bejött ja, és bocs, hogy le"valaki"-ztelek
szerk: bmw e30 mostmár email-cím szolgáltató váltott Idézet: „magasabb szintre kell lépni” Gratulálunk, egy szinttel feljebb léphetsz. LEVEL 2 Egyébként köszönjük, hogy időnként megtisztítjátok a helyet! Idézet: „bocs, hogy le"valaki"-ztelek” Semmi gond, nem harapok!
Már csak (bő) egy hónap van a suliból! :pias:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |