Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Szia! Keress rá az esp01s alkalmazásokra a Play áruházban.
Szia
Ezekkel így nem fog működni, rendeltem hozzá programozó interfészt, aztán majd megismerkedek vele. Van is ezzel foglalkozó fórum itt Bővebben: Link Üdv
Ehhez minek programozó interfész? Egy USB-TTL soros átalakító elég hozzá....
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2018
Sziasztok!
Ali-ról szeretnék rendelni egy cuccot, de se az alipay, se a rendelés alatt nem fogadja el a kártyámat az oldal. OTP-s, debit mastercard. Mi a baja? Köszi
A kártyának is alkalmasnak kell lennie, meg van amelyiknél még külön engedélyezni is kell a NET-es fizetést.
Ha valamilyen alapvető okból nem idegenkedsz tőle, akkor a Pay-Pal fizetést javaslom. Mióta ezt használom -az Alin még nem próbáltam-, semmi gondom a fizetéssel. Egyszer kell regisztrálni -pár perc az egész- és megoldja az összes NET-es pénzköltésed. Jól áttekinthető opció, rendszeresen küldi a kimutatást, mindent kézben tudsz tartani. Csak előnyét láttam eddig.
Függetlenül attól, hogy lehet-e, nem gondolod, hogy felelőtlenség olyasmit javasolni, amit nem próbáltál?
A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2018
Nem gondolom. A Pay-Pal jó, bárkinek szívesen ajánlom.
Akkor a választott terméket az EBAY-on kell megvenni. Ott van.
A Paypallal való fizetés biztonságos és garanciális.Nem gondolod hogy ezt a topikot nyitásnál lezárták volna ha nem igy lenne?A fél világ fizet vele.Az hogy akármelyik áruda nem fogadja,miböl gondolod hogy felelötlenség?Magán személyek is fogadnak ezen keresztül akkor azok is felelőtlenek?Még itt a HE is van aki fogadja.Ez a kijelentés volt a felelőtlen.
Érdekes hozzáállás. Mire alapozod azt a kijelentést, hogy szerintem nem biztonságos a PP?
Valószínűleg ott vesztetted el a fonalat, hogy én azt kifogásoltam, hogy a kolléga olyasmit javasolt, amit soha nem próbált.
Akkor mit lehet tenni, ha az adott termék, (amit én szeretnék) nem kapható eBay platformon? Én két lehetséges megoldást tudok:
a) Lemondok róla, pedig nagyon kellene. Sebaj, nem a Te gondod. b) Megkérlek, hogy segíts, mert én vagyok a béna, hogy nem találom meg azt, pedig ott van.
OK.Akkor Alkotó felelötlen mert még nem próbált az alin Paypallal fizetni.Azt hogy nem lehet,azért még nem kéne ráverni a balhét.De sok ember van aki még sok mindent nem próbált,azokkal mi van?
Nem azért felelőtlen, mert nem próbálta. Azért felelőtlenség a javaslata, mert nem próbálta, mégis ajánlja.
De akkor irhattad volna azt hogy az alin nem lehet Paypallal fizetni.Ennyi.Nem kellett volna egyből biróság elé idézni.
Azt, hogy az AliExpressen nem lehet PayPallal fizetni, előttem már megírták.
Nem bíróság elé idéztem, (pedig jogosan kérhettem volna moderációt reklám miatt), hanem felhívtam a figyelmét egy apróságra.
Akkor maradjunk ennyiben.De ez a reklám miatti dolog csak piszkálja a csőröm.Talán a te céged ellenében reklámozott valamit?Vagy valamit reklámozott?Ha reklámozott volna,valamit,akkor te miért kérnél moderációt?Ez a nem tetszik szöveg vagy reklám,vagy csak nem tetszik amit nekem irtak és kérem töröljék ki,ezt nem tudom felfogni.Vagyis azt hogy tényleg kitörlik.Akkor bárki bárkinek a szólását kimoderáltathatja,ha neki nem tetszik.Ó az enyémet sokszor törölték.Fájt az igasság?Lehet.De kamu dumával etetni hozzánem értőket,na hát az kiakaszt.
Azért jól elbeszélgettünk. A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2018
Nincs, nem is volt, de soha nem is lesz cégem.
Te most veszekedni akarsz velem? Abban nem leszek partner.
Dehogy akarok.Csak kiváncsi lennék miért és milyen reklám miatt kértél volna moderációt?Nekem még soha nem fordult meg a fejembe hogy a nekem beszolókra moderátórt küldjek.Ha törölnek a szövegből, a szöveg értelmezés ugye más értelmezéssel kerül az olvasó elé,pláne ha az övét megtartották.
Van paypal-om, ebay-en rendszeresen használom is.
Ali-n nincs paypal fizetési mőd.
Kisebb értékű árut sem enged fizetni? Ha így van, akkor a bankodnál kell beállítani az internetes kártyás fizetést.
A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2018
Bármi megeshet, de jellemzően meg lehet vásárolni mindkét helyen mindent. Ha szükségét érzed, próbálok segíteni bárminek a beszerzésében.
A kártyás fizetés is működik, de alkalmas kártya, és megfelelő beállítás kell hozzá.
Fizettem már drágábbat is paypal-lal. Szóval nem értem mi lehet.
Bocsánat, erre gondoltam:
Bővebben: Link
De most nem palról van szó, hanem internetes kártyás fizetésről.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |